Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 086
  • 713
  •   1
Отговори
# 360
Веси  Hug Hug гушки и моите съболезнования.  Аз на що изчезващи черти съм се нагледала и напълно те разбирам, винаги боли...

# 361
Рокси, не те разбирам - кое е егоистичното? И каква е причината тези момичета да не влизат? Наистина не разбирам.

# 362
  • София
Прахи,  Hug

И аз не разбирам...Нямам право да искам второ дете ли? Или нямам право да пиша тук? Не мисля, че нося вина за нечии проблеми, както и никой тук не носи вина за моите такива.
Разбирам, че ти е криво, но не си го изкарвай на мен. Не ми е по-леко.

# 363
Рокси - не разбирам защо реагираш така Crossing Arms Съчувствам ти, за това, което преживяваш, но нямаш право да осъждаш по този начин хората. Не виждам нищо егоистично в борбата за второ, трето или пето дете. Всяко е еднакво желано и на никоя, загубила бременност мъката и не е по-малка или по-голяма от на друга.

Весе - не се ядосвай излишно Naughty Що не спиш вече? Thinking

Знам, че загубата на бременност е много лошо нещо и ако имаше начин да се избегне, щеше да бъде повече от идеално. Ако не помните, преди месеци леля ми се наложи да абортира чаканото повече от 20 години бебе. Тогава мъжът и се изцепи с подобна приказка пред мен, че видиш ли ти, на колко хора им ставали ей така децата, че някои имали по две и по три, а тях как им била обърнала гръб съдбата и им взела еднинкото.Нищо лошо не били направили на никой и че те щяли да бъдат по-добри родители, от много от приятелите си, които имали вече деца. С какво ги били те (приятелите им) заслужили?!? #Crazy В мъката си, хората казват неща, които иначе не мислят, поне според мен.

Преди време пък се намесих в една дискусия за тренировки в Проблемно забременяване, като просто споделих какво съм говорила с Юнакова. Тогава една потребителка (тогава с многогодишна борба за дете, а към днешна дата щасливо бременна) ме нападна как видиш ли, аз съм била идвала от ИБ и какво ми разбирала главата от искане на деца. Тогава и тя се опита да ми изтъкне, че техните деца са по-искани.

С горенаписаното не искам да обидя никого или да омаловажа неговата лична борба за дете! Искам да поясня, че за всеки, неговата борба е най-тежка, но това не дава право на друг да му обяснава дали е така или не  Peace

Тук сме за да се подкрепяме взаимно , не се дърляйте !
  bouquet Hug  bouquet Hug

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 00:29 от foxy-the infant prodigy

# 364
  • гр. София
Всеки има право на колкото деца пожелае. Загубата си е загуба и на всяка от нас ни тежи независимо дали има или няма дете. Не мисля, че това е егоистично, а нормална човешка реакция.
И аз съм минала по трънливия път за дете, губила съм бременност, но винаги съм била позитивна и радваща се на околните, които са бременни или имат детенце.

# 365
  • NE
Всеки има правото на живо и здраво детенце, независимо колко има.
Не разбирам защо въобще се повдигна въпроса.

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 08:47 от Flower Fairy

# 366
  • В къщурката на хълма на феите
аз ви предлагам да се спрете, щото като ви чета нито едната разбира другата, нито обратното, а намесата на 3-4-5-10ти лица само още повече ще омаже положението .. не си лазете по нервите излишно .. не е здравословно, ако ме разбирате какво ви казвам ..

# 367
  • София
Мец, все намираш как да и кажеш нещата  Hug

# 368
  • Варна
Хей! Хайде да се включа и аз (след 2 месеца, живот и здраве ще чукна 41) и ви чета най-редовно, но не се включвам, защото нямам какво ново да кажа за себе си... Simple Smile
Весенце, миличка! Съжалявам за баба ти... важното е да остане жива в спомените ви... Не спирам от няколко дни супер да се вълнувам от твоите чертички... Мисля и аз, че момичетата правилно са ти казали да не спираш да се надяваш... Нали знаеш, че когато се затвори врата се отваря прозорец... Прегръщам те силно и много се надявам след мъката да дойде потвърдената щастлива новина...
Момичета, много се радвам за всички, които знам колко много се бориха и сега са в очакване на мечтаното бебче! Наистина ви чета всекидневно и в момента, в който имам някакво развитие ще се включа Simple Smile При мен последния месец също имаше разочарование, защото бяхме доста активни, а на мен взе че ми дойде на 20-ти ден (при 28 дневен цикъл)... Тази седмица ще ходя за цитонамазка и профилактично да ме види АГ-то. Спряла съм да се тормозя и си казвам "Ако е рекъл Господ"... Simple Smile И тъй като не правя нищо по-специално не мисля, че трябва да спамя темичката...
Хубав ден и хубава седмица на всички!!! Усмивки!

# 369
Мец, все намираш как да и кажеш нещата  Hug
на много хора около мен изобщо не им харесва това ми свойство Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 370
Мец, хайде като си разбрала какво имат предвид и двете, вземи да обясниш гледната точка на Рокси, молА ти се, 'щото на мен съвсем не ми стана ясна. Пък ме интересува.

# 371
  • Северозапада
Веси, съболезнования за баба ти! И ного се надявам да те изненада чертичката, ако не  Hug

# 372
  • София
Веси, съболезнования за баба ти. Моите загубих сравнително скоро, но много ми липсват и се радвам, когато идват в сънищата ми.

# 373
Моме с удоволствие, ако това не беше в противоречие с мнението ми, че не трябва трета страна да се меси в конфликт между две страни /още повече в един такъв параграф 22/ .. като цяло знаеш, че аз по принцип спор трудно пропускам, щото съм такава натура, но просто в случая смятам, че нито ще се намери истината, нито пък ще настъпи разбирателство, а пък просто ей така да се препираме за спорта не ми се нрави ..

# 374
  • гр. София
Меци, така излиза, че обичаш да си похлупак на всяка манджа.  Винаги намираш какво да кажеш макар, че понякога не си права.

Общи условия

Активация на акаунт