Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 089
  • 713
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз нямам какво повече да кажа. Почувствах се лично засегната. Виновна за това, че искам още деца, виновна за неуспехите на други, за това, че пиша тук и споделям. А и затова, че някои потребители не пишели вече заради такива като мен...Нали идеята на темата е това? Или съм в грешка?
Разбирам, че се опитвате да потушите страстите, но съм сигурна, че никой от вас не би замълчал на мое място, когато е лично засегнат, колкото и да не обичате споровете.

# 376
  • гр. София
Весе, много от нас се почувстваха засегнати от този пост. Нека това не те сломява.  Hug

# 377
Весе, много от нас се почувстваха засегнати от този пост. Нека това не те сломява.  Hug
+1
Аз не търся спор, опитвам се да разбера какво точно искаше да каже Рокси. И силно се надявам да влезе и да обясни.

# 378
  • Северозапада
Аз пък влизам в положението на Рокси и грам не се чувствам засегната. Тя също наскоро прежива нещо стресиращо и то поради лекарска немърливост. Съвсем я разбирам, че сега е сърдита на всичко и всички. Наистина, не е намясто да прави такива изказвания, защото отстещната страна също е уязвима, но понякога човек се изпуска. Не съм преживяла такава загуба (пу-пу) и сигурно не е леко дори да имаш 1-2-5 деца.
Аз, например, избягвам да се оплаквам колко ми е трудно със София и колко недоспала съм понякога. Приемам го, че това е част от майчинството. Детето ми е от кротките и спокойни деца, на фона на някои други, и въпреки това си има и трудни моменти. Гузна съм, ако се оплача от нея, въпреки че ни отне само 2 години да я заченем. Позволявам си само в "Мамината" тема да мрънкам, защото знам, че там всички сме се борили за децата си, малко или много.

# 379
  • В къщурката на хълма на феите
Меци, така излиза, че обичаш да си похлупак на всяка манджа.  Винаги намираш какво да кажеш макар, че понякога не си права.
абсолютно вярно, но все пак всеки трябва да си има някакви кусури .. това не означава, че изгарям от желание да гледам как две жени, намиращи се в определено трудни ситуации с определено изразени позиции по даден въпрос си хвърлят някакви реплики в лицата и накрая са още по-обидени и засегнати отколкото в началото .. още повече, че дадената ситуация се разиграва не на 4 очи между двете, а пред погледа на много, много хора .. в един момент четящите ще бъдат ударени по болно място, съответно ще бъдат провокирани да се намесят /както е в случая/ и нищо няма нито да бъде изяснено, нито решено .. и работата ще стане - едни срещу други .. всъщност тя вече стана, не намираш ли?? .. и реши ли се нещо?! ти, Момето и Весето по-малко обидени и засегнати ли се чувствате .. дори и да влезе Рокси и да ви каже: извинявайте момичета, че съм на различно мнение или извинявайте момичета, че съм ви обидила по някакъв начин, по-малко засегната ли ще се чувстваш?!?! ти като счупиш една чаша и после й се извиниш, чашата магически става ли цяла отново?!?! ето затова ви казах - не си лазете по нервите ..

# 380
  • гр. София
И аз била в това положение, но не съм влязла да пиша, че някой е егоист, че иска следващо дете. Дори не съм си го и помислила! И затова не мога да оправдая написаното.

# 381
  • София
Резултатът ми от кръвния е 2,7 при референтни до 1.
Имало е нещо, ама до там. Сега се чудя защо не ми тръгва цикъл...

# 382
  • гр. София
Весе, съжалявам.  spoko spoko spoko  При първото ми инвитро при резултат < 0,1, след спирането на Утрогестана, МЦ се появи след няколко дни.

# 383
И аз била в това положение, но не съм влязла да пиша, че някой е егоист, че иска следващо дете. Дори не съм си го и помислила! И затова не мога да оправдая написаното.
добре, чудесно .. да приемем, че ти си по-силна психически ..

Весе отиди на лекар .. може това да е кървенето ти през този цикъл - вариантите са лигавицата да е била тънка, или пък просто да продължи по-дълъг период от време с по-оскъдно количество .. според мен обаче е много важно да отидеш на лекар да те погледне, заради твоите притеснения с ендометриозата и все пак да пуснеш едни хормони Peace

# 384
  • София
Спирам го и аз и чакам.
Ще запиша час за док, но със сигурност няма да е за тази седмица, защото няма да има. Надявам се да тръгне цикъл и след това да ида да ме види.
Хормони не мисля да пускам засега освен ако той не предложи. Вече не искам да броя колко пъти съм ги пускала.

# 385
Весе, съболезнования и от мен за баба ти  Hug  Бъди силна и вярвай, че чудеса има и стискам палци другият месец да бъде много хубав  spoko  Идва месецът на любовта и Водолейчетата  Heart Eyes

Мислех да пиша по темата за спора, но ще се вслушам в думите на Меца и няма да го направя, въпреки, че не съм съгласна с написаното  Peace

# 386
Весе то е и късно, аз имах предвид да го изкоментирате с лекаря профилактично, щото нали по дефиниция една бременност спомага за решаването на определени проблеми, само дето за жалост in vivo не е съвсем така Confused

# 387
  • София
Аз имам обяснение за себе си. Заради ендометриозата имам некачествени яйцеклетки. Като уцелим такава, се получава това. Не ми се рови надълбоко поне за сега.
С предната биохимична прокървих с чхг 63 и още не бях спряла утрогестана. Затова се чудя защо сега с това нищожно чхг нямам истински цикъл. Но и тогава беше много нараснало де. Сега я е стигнало 30, я не.

# 388
Запиши си час, мисля, че дотогава ще ти дойде цикълът. Съжалявам  Hug

# 389
извинявай за въпроса, понеже наистина не си спомням какво си споделяла, ти преди бременността с Анди, нали се справи с ендометриозата?

Общи условия

Активация на акаунт