Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 093
  • 713
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ами Мец, то никога няма справяне. Имаш ли я, винаги си се водиш с ендометриоза. Тоест, тя е нанесла вече щетите.

# 391
  • В къщурката на хълма на феите
да де, това го знам .. имах предвид да я докараш до такъв етап, че да бъде в латентна форма /колкото и неправилно да се изразявам/ ..

# 392
  • NE
Веси Не е задължително да е ендометриозата, силно се надявам да не се е завърнала. Възможно да е нисък прогестерон,тънка лигавица, некачествен материал ... причини колкото искаш. Според мен изчакай си цикъла и говори с док. Peace

За спора съм на мнение, че всеки гледа от своята камбанария, но такива крайни изказвания не толерирам. И аз бях бясна на света по едно време, но редно ли е да осъждам хората за тяхните решения и че не се вписваха в моите?!?

# 393
  • София
Принципно да, Меци. Операцията ми беше декември 2010. Юли 2011 ми се възстанови цикъла след лечението. Оттогава не се е обаждала.
И на мен не ми прилича на нея. С нея имах болки и ужасно обилен цикъл. Просто си нося последствията от съществуванетто и.
Станалото го приемам нормално. АКо не се бях усъмнила онзи ден, нямаше да знам дори, че е имало нещо.
Та и аз като Кубрат Пулев - продължавам напред!  Hug

# 394
Веси,искрено съжалявам за неприятните емоции покрай тестовете и за загубата на бебчето и баба ти HugПрекрасно разбирам всички твои опасения.Продължавайте с опитите и все ще улучите читаво яйце.И аз съм в същата ситуация и сериозно се замислям след 2-3 месеца дали да не започваме да работим за номер 2.Тъпата ЕМ е нанесла пораженията вече,но ние няма да й се даваме и ще се борим докрай.Нали така банда

А за спора-и аз не го оправдавам,мислех да се изкажа,но ще се въздържа.Никой няма право да съди другите,всеки има своите цели и мечти,независимо колко на брой са.Само не забравяйте,че повечето тук сме се борили дълго за нашите дечица,имали сме неуспешна бременност и въпреки това сме се радвали на всяко заченато бебче и сме страдали за всеки неуспех.Ние сме един прекрасен отбор и нека така да остане.Еми........изказах се,въпреки нежеланието ми

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 14:04 от magyg

# 395
Весе, съжалявам, мила  Hug
Скрит текст:
Относно спора, мисля, че Рокси нямаше намерение да обиди никой, а по-скоро да посъветва майките, които имат поне едно живо и здраво дете, да са благодарни за това, което имат, вместо да се фиксират върху онова, което нямат. Тази мисъл поне мен лично ме спаси от полудяване преди известно време. Не че загубата боли по-малко, когато имаш едно дете, но имаш една незаменима утеха и стимул да се държиш. Губила съм едно дете, родих едно и приех диагнозата, че повече няма да имам. Ако нямах дъщеря си, щях да се срина. Много от новите момичета не знаят през какво е минала Рокси и не ми се струва редно да я нападат. Не обичам да се бъркам в чужди спорове, особено сега, когато почти не влизам в темата, но понеже питате, споделям мнение Peace

# 396
  • Германия
Влизам едва сега, с надеждата духовете да са се успокойли. Моля ви всички не наливайте повече масло в огъня.
Весе: моите искрени съболезнования. Знам много добре през какво минаваш. Когато баба почина бях с велико закъснение от 10 дни, за жалост беше химична и точно като трябваше да летя за БГ (за погребението) цъфнах. И аз имах миналата година три последователни дни бледа втора черта (Меци сигурно си спомня, не бях писала в темата), след кръвен с ЧХГ 5 ми дойде ден по късно. Два месеца след това забременях, дано и при теб се получи така, т.е. скоро да забременееш.  Hug Hug Hug

# 397
Весе, успокой се. Разбира се, че борбата ти за второ дете е толкова важна, колкото и за първо.
Съболезнования за баба ти.

# 398
  • Варна
Записвам се във тази тема с малко по-добро психическо здраве (надявам се)...  Rolling Eyes Новата Година не ми подейства никак обнадеждаващо, но вече нямам време да се депресирам. Трябва да се взимам в ръце и да започваме нов опит. Вероятно последен...
Отношение по спора няма да взема...  Naughty

# 399
Момичета, от два три месеца ми изчезна цервикалната слуз около О  newsm78  Преди я виждах на ежедневните превръзки, а сега я няма  Thinking  От какво може да е избягала   Crossing Arms 

# 400
  • София
Магнетична, и аз забелязвам подобно явлление напоследък. Не знам на какво се дължи. Между другото като забременях с Анди ползвахме Пресийд.
На мен кафявото течение почти ми спря. Може ли само това да е било? Много странно. Не мисля, че има за какво да се притеснявам с това супер ниско чхг, но предния път прокървих при 63, а сега...

# 401
Момичета, намерих една книга, която ми беше мн интересна, прочетох я на един дъх:
http://invitro-bg.com/files/7813/3001/4112/Nadejdata_za_dete.pdf

# 402
Магнетична, и аз забелязвам подобно явлление напоследък. Не знам на какво се дължи. Между другото като забременях с Анди ползвахме Пресийд.
На мен кафявото течение почти ми спря. Може ли само това да е било? Много странно. Не мисля, че има за какво да се притеснявам с това супер ниско чхг, но предния път прокървих при 63, а сега...

Hug  ще го пробвам и аз , но ми е странно защо изчезна  Thinking

# 403
  • София
Лошото е, че вече май го няма тук и трябва от Ибей да се поръча.

Моето зацапване спря. Е може ли само това да е било? Да ходя ли по-рано на лекар или да си чакам часа за другия четвъртък? Нямам болки, нищо необичайно.

# 404
Лошото е, че вече май го няма тук и трябва от Ибей да се поръча.

Моето зацапване спря. Е може ли само това да е било? Да ходя ли по-рано на лекар или да си чакам часа за другия четвъртък? Нямам болки, нищо необичайно.

Аз не съм много капацитет в тая област и не знам какво да ти кажа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт