Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 097
  • 713
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз бих отишла  Peace

# 406
  • Сливен
Весе, съболезнования за баба ти  Hug, аз за една година и четири месеца изгубих и двете си баби, с едната имах повече от невероятни отношения и още тъгувам много за нея, така че те разбирам и прегъщам  Hug Съжалявам и за развоя при теб,  така се зарадвах като прочетох за положитения теста, дано успееш скоро  Hug
Скрит текст:
На мен записването отново в темата ми донесе невероятен късмет имам положителен тест от вчера и днес , дано всичко е наред до края  Praynig  , а приказката, че един си отива , а друг идва при мен стана на 100% - в един ден погребахме свекъра и разбрах, че съм бременна, просто наистина се моля всичко да е наред, че преди Алекс имам един спонтанен аборт, а после и двете ми бременности бяха проблемни и все с преносване
Хубав ден  Hug

# 407
  • NE
Рокси И тук тихичко честито. Лека и безпроблемна. Praynig

# 408
  • София
Рокси, силно се надявам и при мен така да се подредят нещата!
А на теб - лека бременност ти желая и всичко да е наред до края!  Hug

Аз си презаписах часа за понеделник. По-ранен няма. Ще има да го мисля...Не мога да си обясня като няма бременност защо няма цикъл. Ако чхг беше високо - да, но така.

# 409
  • В сърцето на любимия човек
Кали - стискам палци това да е Твоята година  Praynig

Весе - няма смисъл да го мислиш цяла седмица, след прегледа всичко ще се изясни  Peace Стискам палци всичко да е наред  Praynig

Роксанче - тихичко честито  Praynig Дано всичко да е наред  Praynig

Всички сме емоционални, всеки води своята битка и за всеки тя е важна, независимо дали другите от своя поглед я определят по същия начин. Важното е как ние я определяме и как ние се чувстваме. Нека не се обиждаме взаимно, а да се подкрепяме и не омаловажаваме чувствата на останалите, независимо дали сме съгласни с тяхната гледна точка. Добрият тон в темата е нещо, на което всяка от нас държи. Нека го запазим. Благодаря ви!

# 410
  • София
Пънче, да. Притеснява ме да не стане нещо кофти. Не знам и какво може. Размишлявам си просто...Все пак си е нещо като месец без цикъл. Тази лигавица трябва да отиде някъде. А не може да е толкова тънка щом все пак е имало някаква бременност.

# 411
Изчакай малко, по календар едва ли имаш повече от ден-два закъснение, а и не забравяй "благотворното" влияние на стреса. Ще се излющи лигавицата, няма къде да отиде. Имай предвид, че след 2-рата стимулация с Клостила цикъл на практика нямах - само някакво зацапване, а лигавицата ми беше 5-6мм.
ЧХГ може и да е спаднало, но все пак имаш жълто тяло, което секретира прогестерон и докато не спадне прогестерона няма как да имаш цикъл  Peace

# 412
  • София
Права си Пънче. Ще изчакам.
Сега остава да вземе да ми дойде тия дни и в понеделник пак да не мога да отида на преглед. Като си знам късмета... Simple Smile

# 413

Всички сме емоционални, всеки води своята битка и за всеки тя е важна, независимо дали другите от своя поглед я определят по същия начин. Важното е как ние я определяме и как ние се чувстваме. Нека не се обиждаме взаимно, а да се подкрепяме и не омаловажаваме чувствата на останалите, независимо дали сме съгласни с тяхната гледна точка. Добрият тон в темата е нещо, на което всяка от нас държи. Нека го запазим. Благодаря ви!

202uu  mrstraetz

Весе, надявам се всичко да е наред.  Hug

Роксанче, честито, стискаме палци всичко да е наред до термин.

Кали, силно гуш от мен  Hug И се надявам това да е твоята година.

Аз да се отчета - SDI теста на ММ е супер  Crazy Поне това е много добра новина при нас. Калчев му изписа някаква нова добавка, която уж да подпомогне морфологията - ортомол фертил плюс.

Видях се с Русев и с Калчев - засега нямало да прибързват с АР:  планът е на 3-ти ден от МЦ да проследим хормоните + АМХ, за да видим дали има качествена ову. След това ако е такава, ще направим вливка Интралипид. Засега месец -два опитите ще са естествени, с проследяване на ову и вливки. След това, ако нямаме успех, ще говорим за АР, било то дали ще е инсе или имси или нещо друго. Аспирин протект ще го пия през ден по едно, но по време на бременност, живот и здраве, можело да се наложи и да променим терапията, но ще ме следят и чак тогава ще решим какво да правим.

# 414
  • София

Роксанче, тихичко честито! Искрено се радвам на мами решили да имат повече от 2 деца  Hug

Весе, съболезнования за баба ти и дано скоро стигнеш до финала на успешна бременност.

За мен Рокси добре е разбрала Рони - точно и аз щях да напиша, че тя със сигурност не е имала това предвид. Понеже съм от по-старите и знам през какво е преминала Рони и я  Hug
Отношение не вземам, освен с това, че във форума ги няма емоциите и по някой път трудно се разбира, а аз много често оставам недоразбрана  Mr. Green

# 415
Роксанче, честито и от мен и безпроблемна до края  Hug 

Кали, дано това да бъде вашата година  Hug

Агарче, може пък с помоща на вливките нещата да станат естествено  Heart Eyes

# 416
Роксанче - тихичко честито. Здраво бебче на термин ти пожелавам   bouquet

Агарче - браво за добрите новини за ТМ

Кали -   bouquet

Аз мисля, че приключих с Надежда официално, ако ходя ще трябва да тайно от ММ  Crossing Arms Прекъснахме си почивката, за да си спазя днес часа при д-р Шефкетова, дори се обадих предварително преди обяд в клиниката да питам с какво закъснение е графика, за да знам как да пътувам и дали да се поозоря. Три пъти ми провериха имената и лекуващият лекар и ме уведомиха, че закъсненията били 30-45 мин. При официален час за 12.55 отивам в 13.15 и след 3 проверки на регистратурата изведнъж се оказва, че някоя блееща овца ме е записала в графика на д-р Персенска.  Crazy Crazy Друга блееща изофка няколко пъти, написа ми картонче и каза, че щяли да ме извикат по име Thinking Изчаках повече от 10 жени и мина повече от час и половина преди да вляза, което доста изнерви ММ, но той пък от своя страна се опита да е спокоен, за разлика от мен.  В крайна сметка влязох, питаха ме що съм кисела и обясних....не се хареса, обаче истината, че всеки път за 5 минути преглед чакам между 1-3 часа. Не съм се карала в никакъв случай, просто изразих възмущението си и с това ми отминаха и негативните емоции, поне докато не се качих на стола де....Оттам разговорът протече така:
Тя: А, ма ти си го спукала....
Аз: Кое, фоликула ли? Не е възможно
Тя: Е как да не е, ето имало е овулация...

махна презерватива на накрайника и тръгна да се обръща с гръб и да си ходи към бюрото

Аз: Ама как така, в петък беше 11 мм, днес ми е 12-ти ден, аз обикновенно овулурам на 15-16-17-ти ден, т.к. съм с дълъг цикъл.
Тя: Уфф, сложете ми друг презерватив на накрайника.... (последва отново преглед на яйчниците) ааааа, ето, виж като идваш негативно настроена как се пренасят настроенията.....еми да, има един 12, един 14 в ляво, а и в дясно един 12, лигавица 8М
Аз: Какво е 8М? А тоя 14мм.....много малко е пораснал
Тя: Да, по-късно ще овулираш....ще се видим в петък

Не последва обяснение нито за 8М лигавицата, нито за малко порасналия фоликул....

Да, ама ММ като чу историята и направо изкипя и ми каза, че е безмислено да посещавам тази докторка, след като нито ми казва за какво ме следи, нито явно следи добре нещата и ако искам, да му давам на него пари и той да ме следял, може да се спрявял и по-добре ooooh! Наистина започвам да се чудя след като миналия път в директен разговор директно ми обясни, че те нямали време за МБ и други изследвания, а сега се получи и тая ситуация дали да се опитвам да го разубеждавам да дадем шанс на друг доктор от клиниката, щото при тази докторка категорично отказвам да продължа каквото и да било.

Имам час за 16.45 за д-р Василева. В момента тя ми е единственият изход от ситуацията и тайно се надявам да не ме разочарова Praynig

Уффф, много дълго стана и се извинявам, ама съм ту бясна, ту разочарована, ту отчаяна Cry #Cussing out ooooh!

# 417
  • София
Фокси, не знам какво да кажа! И за това ти съдират кожата! Само името им е велико...
Арагче, успех с новия план!
Кали,  Praynig

# 418
Благодаря ви, мили мои  Hug

Фокси, има само една дума за това: БЕЗОБРАЗИЕ! ТМ е прав, по мое мнение тази жена ти губи времето!

# 419
Фокси - а защо не влезе при Персенска?

ПП: Убедена съм, че ако беше влязла при нея щеше да излезеш с друго настроение, ама ... минало вече. дано с Василева се чувстваш по-спокойна и да се разберете, в крайна сметка това е важна част от успеха.

Общи условия

Активация на акаунт