Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 100
  • 713
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Фокси, аз съм пропуснала, но вие какъв проблем имате?

# 421
  • Варна
Фокси, и аз бих те посъветвала просто да смениш лекаря, а не клиниката... Всеки е различен и понякога просто чисто човешки двама души не си допадат и не си пасват. Аз например, за нищо на света не бих сменила Шефкетова. Веднъж се паднах при Стаменов и бах меко казано разочарована...  Crossing Arms
Виж обаче девойките от регистратура нямат и нямат оправия... Но пък и в старата ми клиника беше така, така че...

Благодаря ви момичета, че сте така мили и не сте ме забравили...  Hug

# 422
  • София
Фокси, сега прочетох в твои стари мнения, че нямали навик да правят МБ без оплаквания. Познавам хора, на които са открили уреаплазма без грам оплаквания преди това, което се оказа причина за неуспехите им. Струва ми се несериозно подобно отношение.

# 423
  • В сърцето на любимия човек
... Всеки е различен и понякога просто чисто човешки двама души не си допадат и не си пасват...
Много точно си се изразила, аз имах предвид точно това  newsm10

# 424
Фокси - а защо не влезе при Персенска?

Пънче
- аз не съм настоявала да вляза при нито една от двете, т.е нямаше да има проблем и Персенска да ме погледне. Аз така или иначе бях за проследяване - преглед с УЗ и мерене на доминантен фоликул

Грийни
- към момента нямаме установен такъв...ММ има спермограма с 4% по Крюгер, но всичко друго е ОК. При мен - имам доказана овулация в поредица на много месеци, хормоните са ми ОК, ЦС е ОК....реално все още нямаме установен проблем, но повече от година нещата не се получават.. Tired

Кали - не знам...отидох с много голяма надежда там....а сега....някакси тия неща с лекарката, плюс административните неуредици постоянно ми идват много.....тук не съм разкавала, но ми се наложи да доказвам заплащането на МБ и няколко прегледа, т.к те си били сменявали системата и при тях стояли неплатени....добре, че съм счетоводител и пазя всичко. Бяха ми отказали преглед, ако не съм им покажела бележките, т.к сумата се приближавала към 100,00 лв за няколко манипулации  #Crazy

Хем не искам да се отказвам, т.к знам, че са иновативни и наистина са специалисти, хем съм много ядосана и постоянно свети някаква голяма лампа "Ами ако са пропуснали нещо?"

# 425
Фокси - Администрацията на много клиники куца, аз и в Щерев съм плащала 2 пъти един и същи преглед, Ренденцето май също. Затова пазя всички бележки, а на тези за лекарствата правя копие на регистратура, защото с бележката дават лекарствата от манипулационна. Но явно аз съм такъв модел, че тези неща не ми правят впечатление. Да - чака се, понякога много, но нямам проблеми със шефката си, защото тя знае за опитите и не ми прави проблем за отсъствия и закъснения. За сметка на това бързата им реакция, когато се е налагало ме е впечатлявала. Д-р Персенска ми е вдигала телефона на 1-во позвъняване, на спешния телефон също. Не си спомням от регистратура да са били груби с мен, но знам, че много момичета се оплакват от нелюбезни администраторки. Но пак подчертавам - мога да говоря само за себе си. Ако не се чувстваш спокойна, аз съм последния човек, който ще те агитира да останеш, защото се махнах от Щерев поради същите причини.

ПП: Наистина сменяха софтуера и имат затруднения в момента. Аз също щях да искам документ за извършена услуга, защото има много жени, които дължат пари на клиниката.

# 426
Моля, моля, не само името им е велико, резултатите им (децата) - също  Naughty
Роксанка - честитоооооо  Hug
Веси, и аз бих отишла да ме погледнат, до понеделник има много време.

# 427
Всички деца са най-прекрасните, независимо дали са резултат от натурални опити или ин-витро и независимо къде. В крайна сметка най-важен е крайният резултат, а по пътя към него трябва да се чувстваме сигурни и спокойни.

Фокси - постъпи така, както чувстваш, че е най-добре за теб  Peace

# 428
е чак пък само името им да е велико е пресилено.

# 429
Фокси - постъпи така, както чувстваш, че е най-добре за теб  Peace

Подкрепям Пънчето   Hug Трябва да си спокойна и да имаш вяра в доктора си  Hug  Но, бюрокрация и закъснение навсякъде има  ooooh!

# 430
  • София
Фокси, егати. Важното е да си в мир със себе си, дано намериш правилния за теб доктор. Hug За администрацията не искам и да се сещам, такова отношение досега не бях срещала. Close
Рокси, браво много се радвам. Пожелавам ти лека и успешна бременност.  Heart EyesСъболезнования. Cry
Весе, съжалявам за този развой на нещата. spoko Явно не му е било писано. Пожелавам ти спокойствие и скорошен успех.
Агарче, дано с новия доктор и резултати се получат нещата и при вас вече. Praynig Hug
Кали, успех и на теб. Praynig Hug
Аз съм прясно фризирана и цветна, цветна....бях заприличала на кошница в главата. Mr. Green

# 431
  • В градината...
Рокси, честито и чудесна новина  Peace

Агарче, да, много са добри витамините ортомол /аз пиех за бременни/. Както док. ми обясни, те лично са ги пробвали, са добри, защото се внасят неофициално. В момента, в който едно лекарство влезе в Бг с разрешение и нещо се случва с нашите партиди, ама то така  е и с козметиката, и с всичко. Базирани са на  ортомолекулярната медицина.

Фокси, съжалявам, че така са се развили нещата при теб. Подобни преживявания съм имала преди години в Тутракан и веднъж в Надежда. Дано успееш да намериш правилния за теб лекар  Hug

# 432
Пънче- това с администрацията е преглътваемо, ако отношенията с доктора са ОК. В случая обаче, аз оставам с впечатление, че на Шефкетова не и се занимава с мен. Бележките по принцип няма как някой да те задължи да ги пазиш. Това, че са правили нещо по софтуера си мен не ме касае, но някой да ми иска да доказвам плащането не нещо не е редно. Може да ме попитат, но не и да държат тон. Те са длъжни да пазят копия на касовите си ленти 5 години, а аз съм длъжна да пазя касовия бон до напускане на търговския обект.  Аз съм чела тук и знам от теб да си пазя всичко, ако е някой дето не знае закона и не е архивар, ко прайм? Не ми се е налагало да ги ползвам за спешни случаи и там не мога да кажа нищо за реакцията им.

Администраторките пък са ми последния дерт, но и те са част от картинката. Знам как се избират агенти за колъри и ми е ясно, че взимат всеки, който изглежда малко по добре и има малко по- нормален изказ. Въпреки всичко е редно да се държат възпитано и с внимание към пациентите, щото те получавар заплата заради такива като мен.

После ще дописвам....

# 433
Минавам само да честитя на Роксана и да пожелая спокойна бременост, точно вчера писах на Дидиту, че сънувах бременна и трябва някой да се обади с 2 черти и ето го нашия човек...ааа ши съ преориентирам Уфициално професионално Mr. Green професия сънувач звучи добре...сега остава да намеря време за сън newsm78

# 434
Идвам да докладвам за прегледа при Василева....
Занесох всичко, което имам до момента - изследвания от Щерев, някои самоволни и спермограмата от Надежда, щото от там други изследвания нямам. Обсъдихме всичко, което сме правили до момента и къде. Обсъдихме евентуално инсе... Проблем излезе когато започна да ме преглежда.... Според нея тоя месец може и да не овулурам, фоликул има само един в ляво 11мм и според нея, дори и за дълъг цикъл е малък. Не беше категорична, все пак. Вика ме отново на преглед в петък, оттам вече ще има яснота какво ще правим.

Общи условия

Активация на акаунт