Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 102
  • 713
  •   1
Отговори
# 435
Весе,  съболезнования за баба ти Hug съжалявам,  че така се развиха нещата при теб Sad свекърва ми почина внезапно на 27.11.2013, на 09.12.2013 ми беше пункцията...
Роксана,  тихичко честито  Hug
Фокси,  гадно,  че така се е получило в Надежда.  Аз имах записан час там,  при д-р Персенска,  но като наближи датата го отказах -  и аз паля бързо,  припряна съм,  мразя да чакам и поради още такива особеностите на характера ми прецених,  че за мен трудно ще се получат нещата в тази клиника. (междудругото на преглед преди месец ми откриха някакви стрептококи без да имам никакви оплаквания).

Агарче,  дани нашият док ти донесе щастието и на теб! 

# 436
  • София
Моме, не искам да ходя при друг лекар просто. Моят си ми знае цялата история. Ако се случи нещо странно, ще мисля къде да ходя. Но сега не чувствам нищо особено.
Фокси, моя приятелка забременя в месец, в който "нямаше" да има овулация. Според лекар при това. Та дано и при теб стане така!  Hug

# 437
  • В сърцето на любимия човек
Фокси - ако смяташ, че Василева е твоят лекар и се чувстваш спокойна при нея аз ще съм последният човек, който ще те убеждава да оставаш при лекар, който не харесваш и в клиника, в която не се чувстваш спокойна. Перфектна клиника и перфектен лекар няма, защото всички сме хора и всеки допуска грешки, въпросът е къде е границата, до която се чувстваме комфортно. Това, че аз съм доволна не означава, че всички са доволни. Аз също чакам по 2-3 часа, естествено, че не ми харесва, но доверието в лекаря, което имам, компенсира много.

Абра - я кажи сънувала ли си нещо и за останалите  Mr. Green

Ели - как си  Hug

ПП: Забременели в ановулатурни цикли има много  Whistling В нашата тема се сещам за поне 2  Mr. Green

# 438
  • NE
Пънче Бас ловя, че са повече. Mr. Green
Фокси Важно е разбирателството и доверието в лекаря. Така се постига 1/4 от общата работа. Вътрешното спокойствие е ключово. Ако така се чувстваш с Василева значи си открила своя док.
Агарче Имате напредък. Сега и резултатите няма да закъснеят.

# 439
Благодаря Ви на всички за подкрепата, безценни сте ми.... Hug Hug Hug Hug

Ани - прости мила, одеве пишех през тела, а и още бълвах пяна...Честита ти прическа и цвят! Я пусни някое снимче, да те видим  bouquet

Перу - леля ми се сблъска с подобно отношение в Тутракан след аборта. Явно не е еднократно Peace

Абра - абе да вземеш всяка нощ да ги сънуваш тия сънища. Ние веднага ще ти издадем сертификат за професионалната Уриентация, естествено ще е повече от Уфициален  hahaha hahaha hahaha

Весе -  Hug

Агарче - вярвам, че сте стъпили на правилния път вече. Peace

Пънчита -  Hug мила.....много съм далеч от мисълта, че ме агитираш за каквото и да било. Ценя твоето мнение високо, но в крайна сметка решенията ми са еднолични и ако съм решила нещо, едва ли някой по някакъв начин ще може да ме разубеди, пък било то и да си строша главата от инат ooooh!  

Не знам дали Василева е моята лекарка, не знам дали и Вита е клиниката....просто имам отчайващата нужда да променя вече нещо, т.к. специално с Шефкетова (конкретно с нея, не чак толкова с клиниката) явно не можем да работим заедно. Дали аз имам високи очаквания, а на нея не и се занимава достатъчно или някъде по средата ми е все тая. Факт е, че последните ми 2-3 срещи с нея не протичат по начина, по който очаквам и ми се иска.  Още по-далеч съм от мисълта за перфектни или безгрешни хора и клиники, но днешния случай с фоликулите не касае грешка, а абсолютно невнимание и незаинтересованост, при все, че сестрата дори и напомни, че в петък съм била отново и прословутия фоликул е бил 11 мм. Грешките на администрацията някак си мога да пропусна и да приема хумористично, но в комплект с гореспоменатите неща за Шефкетова.....не става. Някъде нещо им куца...Дори и да приема, че администрацията им е куха, че наистина има наплив за лекарите и наистина имат доста работа, това не оправдава разминавания в графика с 2-3 часа, което е абсолютно постоянна величина или вятърничаво отношение на лекаря. Тези хора са там заради такива като мен, от моите пари те живеят и смятам, че срещу парите си е редно да получа услугата, за която плащам.

С Василева тепърва ще видим дали ще си паснем. Вече не смея да кажа нищо  Thinking, щото до тук първите ми впечатления все не са правилни  newsm78 Много ми се иска да не и се оправдаят очакванията и да пробваме инсе тоя месец. Не, че иначе ще имам избор...ама ми трябва нещо такова, за да имам стимул да вдигна гребена, защото в момента се чувствам адски изморена и много ядосана, защото нещата не са под мой контрол. А аз не обичам така.... Crossing Arms

# 440
Фокси - Разбира се, че решението е твое, неведнъж повторих, че трябва да се чувстваш спокойна с лекаря си и диалогът да е двустранен. Прекрасно разбирам как се чувстваш, защото аз се чувствах по същия начин миналата година по това време - безсилна и бясна на безсилието си, изпитваща огромна нужда да продължа напред.  Hug
Ако имаш сили и нерви може да отидеш и на една среща с Калчев, знаеш отзивите на момичетата за него и след това да решиш при кого да останеш. Искрено ти стискам палци да откриеш Твоя лекар, с който да постигнете успешна бременност.

Аничка - честита прическа  Hug

# 441
Роксана, честитоо Hug
Фокси, и аз имах кофти среща с Шефкетова преди години и за това не останах в Надежда. Ще намериш твоя доктор, но давам и аз един глас за Калчев, няма друг като него Peace Hug

# 442
  • София
И от мен, и от мен! Blush Mr. Green

# 443
AбраКадабра, направо нямаш грешка... сънувай по-честичко такива неща  Hug

foxy-the infant prodigy, аз съм много доволна от Василева, дано ти помогне (аз също днес бях при нея, че ми излязоха резултатите от МБ - ще се наложи да трепем някакви бактерии ooooh! )

Рокси, стискам палци всичко да е наред  Praynig

# 444
  • София
Добро ютрооо,  Mr. Green сутринта се сетих че улисани в спорове, клиники и доктори никой не обърна внимание на Ева. Евче, наминавай по-често де, радвам се да те "видя". Hug
Абра, а сънищата ти сбъдват ли се? Mr. Green
 Hug за всички.

# 445
  • София
Добро утро.
На мен ми дойде. Скоро не съм му се радвала така...Поне явно организмът ми реагира адекватно. Приемам го за ново начало след всичката гадост.
Сега пак трябва да звъня за смяна на часа. Сестрата вече ще ме помисли за луда. Simple Smile

Ани, качи ли снимка на прическата?
Евче,  Hug
Фокси, кога ще ходиш пак да гледате фоликула?

# 446
Весе, добре е, че ти е дошъл Ц. Наистина е ново начало и съм сигурна, че ще гушнеш второто си дете съвсем скоро.  bouquet
Еве, включвай се по- често Hug
Фокси, дано Василева е твоят лекар. Ще успеете.
Ани, Кашмирче как сте?   bouquet
Перу, благодаря за отзивите за Ортомол- дано са наистина ефективни, след като ще разчитаме на себе си в близко бъдеще.  Mr. Green Можеш ли да ми кажеш откъде ги купуваш? Вчера обиколих 3 аптеки в центъра, но не ги бяха и чували  Crossing Arms

# 447
  • В градината...
Агарче, те не се продват по аптеките, както казах - не се внасят официално.

# 448
Момичета - имам щъркелова вест  stork-boy
Вчера Mademoiselle Chocolate е родила своето момченце  Hug
Да и е жив и здрав малкия юнак и да изпълни дома и сърцата им с много радост   bouquet

... момичета, по-спокойно. Просто бях временно възпрепятствана с раждането на сина си.

# 449
Еххх, прекрасна новина  Heart Eyes

Да расте здраво и щастливо дете, да им носи много хубави емоциии   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт