Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 105
  • 713
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Да й е жив и здрав мъникът на тази шеметка! bouquet

Агарче, ние сме добре. Окръглям се, а балеринката ми се обажда всеки ден.  Heart Eyes

# 451
  • Варна
Благодаря, че не сте ме забравили... 
Весенце, аз както казах този месец имах някои очаквания след добре "свършена работа" в "подходящото време", но на 20-ти ден прокървих много странно - кафяво и два дни ми зацапваше, докато накрая не си тръгна като обичайно... Та това което се случи с теб много ми напомни за моят странен месец...
Ани, наистина дай да видим новата прическа...

Скрит текст:
Аз след като си изгорих косата точно отпред с пресата също съм с нова прическа - на пластове и начупена, че да не се налага да дърпам всеки път с преса...
Агарче, заинтригувахте ме и мен с този Ортомол и намерих това: http://www.keskin.bg/product/272/ortomol-fertil-plyus.html
Честито на мама Mademoiselle Chocolate!
Хубав ден желая на всички ви и много Усмивки!
!

# 452
Пънче, благодаря, добре съм  Hug имам дребни неразположения, ама дори не си струва да пиша за тях Simple Smile иначе началото на другата седмица ще подаваме документи във фонда за втори опит  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за съжаление при предния не можахме да замразим нищо и ще трябва да си минем през цялата процедура, ама каквото - такова.

В тази връзка бих искала да попитам нещо. Миналата седмица ММ прави разширена спермограма и в препоръките пише освен консултация с IVF специалист, SDI тест. Какво е вашето мнение, при положение, че със сигурност ще правим ИМСИ (предните 2 пъти беше така, не вярвам а сменят стратегията)

Фокси, пожелавам ту бързо вдигане на гребена!

Честит син на мама Mademoiselle Chocolate! Да е жив и здрав и с безгрижно детство!

# 453
  • В сърцето на любимия човек
Ева - наминавай по-често  Hug

Ели - най-добре говори с Калчев. Щом така или иначе сте с ИМСИ не виждам много смисъл и СДИ, предполагам, че това е някаква стандартно заключение, което са длъжни да напишат.

# 454
  • София

Тук съм за хубавите новинки: честито Mademoiselle Chocolate! Да ти е жив и здрав малкия и мноо да ви радва   bouquet

Аз имам твърде кратък стаж по тия клиники, но за една спермограма в Щерев и некадърността и арогантността на персонала повече няма да стъпя там. Аз ходя във Фемина за прегледи и много хора се оплакват от административния персонал, но лично аз като се обадих да ги информирам, че сменихме частния ни фонд, жената на регистратурата директно ме попита- че какво му беше на Доверие!? Тя помнеше коя съм, за какво съм идвала, че и фонда, който ползвах  Whistling Просто изглежда студена и дръпната по телефона (че и на живо  Mr. Green ). Часовете не се разминават с повече от 15 мин., ако ми се наложи да чакам 1 път бих изчакала, но на втория път ще ме чуят здраво в клиниката. Такива неща ми късат нервите и не се чувствам добре... а ако имам чусвството, че претупват прегледа пък съвсем. Като следите за овулация, защо не отидете в някоя друга клиника? Ей Фемина има страхотна апаратура и специалисти (не са за проблемно забременяване специалисти, но овулация със сигурност могат да проследят!). Изследвания като МБ и цито пускат и не се дърпат  Mr. Green пък после с изследванията към специалист...

# 455
  • NE
Честита рожба на мама Mademoiselle Chocolate ! Да е здраво и силно момченцето ѝ и да радва цялото семейство.
Весе Щях да ти пиша, че се забави М от утрогестана. Сега с нови сили напред. Hug
Ели Успех с новата заповед. Hug Как е малката? Минаха ли коликите?
Евче Наминавай наистина по-често. Hug

# 456
Пънче, благодаря  Hug Ще говоря и с Калчев, но исках да прочета и вие какво мислите по въпроса.

Феичке, това ни беше Коледния подарък - до Бъдни вечер абсолютно всяка вечер (а често и нощ) имаше страшни драми и от 24.12 всички вечери са спокойни Simple Smile изчезнаха изведнъж Simple Smile сега имаме прекрасно, спокойно и усмихнато бебе Simple Smile

Скрит текст:
Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 23:29 от eli_t

# 457
  • София
Ама, че е хубаваа! Пу пу! Heart Eyes

# 458
  • Варна
Ели,прекрасна е,пу пу:-)

Евче,здравей:-)

Честито на Мадмоазелчето,да е живо и здраво момченцето ти:-)

Рейни,аз също съм си мислила по този начин да процедирам,ама при нас е много зле положението!

И в Тутракан ли са зле нещата,бях чула само добри отзиви за там,хмъ!

А този ортомол,гледам,че е добавка,може ли да се дава без лекарско предписание,да поръчам на ММ?

Агарче,стискам ти палци,пиле:-)

Ани,хаха и аз съм синьо-лилава,пускай снимка да те видим:-)

Фокси,пожелавам ти от сърце,това да е твоя лекар:-)

Аууу,отърках се в сладко коремче,хихи:-)))

# 459
  • В къщурката на хълма на феите
Фокси аз ти предлагам да пуснеш едно тото - първо си овулирала, после не си, ама имаш три фоликула, после са два, после един .. не се ли намери някой да извика бинго Mr. Green не се ядосвай миличка, аз през последните две години стигнах до извода, че всяко зло е за добро, ядосвам се 30 секунди и ми минава .. щом като нещо не е станало, значи не е трябвало да стане сега и ще му дойде момента, когато не очаквам .. ти просто бъди последователна в опита си да намериш твоя лекар .. просто няма един универсален лекар, една универсална клиника и една универсална система, която да бъде успешна за всички .. това, че Надежда не е твоята клиника, а някоя не толкова комерсиална, не значи че няма да ти се получат нещата .. онзи ден в една друга тема, в която пиша, две жени?!?! изказаха мнение, че ако лекаря не практикува в София и то в прехвалено мед. заведение, то той не е никакъв специалист .. опитах се да им обясня, че човека може и в дън гори тилилейски да лекува хора и пак да е по-добър от всичките "столични специалисти", ма не ме разбраха за жалост .. та затова ти казвам сега, просто да вярваш в себе си и собствената си преценка .. така никога няма да сбъркаш Hug

# 460
  • София
Леле Ели, страхотна и усмихната кукла си имате. Все така да е. Heart Eyes Успех с новата заповед и бързо да й направите другарче.
Честита сбъдната мечта на Mademoiselle Chocolate, да им е живо и здраво съкровището. Най-накрая разбули мистерията около Сигридов. Twisted Evil
Евче, наистина разписвай се по-често. Hug
Ето прическата, това е последната версия, само че сега съм лилаво-розова. Heart Eyes Този път не ме снимаха, а пък мъжа ми не прави хубави снимки. Mr. Green
Скрит текст:

# 461
  • В сърцето на любимия човек
Ели - прекрасна е, пу-пу  Heart Eyes

# 462
  • Варна
Ани,страхотна прическа имаш Grinning

Оф,Меци,къде ги тия специалисти,честно ви казвам,направо почвам да се отчайвам Thinking

# 463
  • Варна
Добре дошъл на малкия сладур на мама Mademoiselle Chocolate!   bouquet

# 464
  • Варна
Ани, много смела прическа. Харесвам хора с фантазия и усет! Получило ти се е много интересно!

Общи условия

Активация на акаунт