Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 108
  • 713
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро и от мен...

Кашмирко -  Hug

Ева, прости и ти мила....толкова улисана бях наистина. И ти и още няколко момичета липсвате на темата - Тоничка с нейното Тигърче, както и Зузка и сиурно има още някой, за който не се сещам в момента. Как е колата, спомням си беше споменала, че си купила нова, е тя сиурно вече не е толкова, щото беше отдавна де....Я сподели малко повече за себе си....как я караш? След тоя цикъл, ходи ли на лекар да те видят?

Ани
- е как са не се сбъдват...я виж, сънувала бременна и после хоп, Роксанчето се отчете с + тест  Party Имаш страхотна прическа   bouquet

Весе - еми честито, дето се вика. Отупай се  и вдигай гребена. Знам, че ще се наредят нещата и за теб  Hug Фоликула ще ходя да го гледам в петък следобяд пак, много искам да порасте, дано, дано  Praynig Praynig Praynig

Честито бебче на  Мадмоазел . Здраво и щастливо  да расте   bouquet

Ели -  Hug Дано втората заповед ти е на късмет  Praynig Praynig Praynig Страхотна е малката, все така да е весела и засмяна   bouquet

Зеленушче - във Фемина съм ходила само за ФМ с леля ми и тая на регистратурата наистина е ужасна, но пак казвам, че тия работи мога да преглътна, лекараската немърливост и вятърничавото отношение на лекаря обаче не мога Naughty

В тая връзка някой има ли логично обяснение на разминаването на броя на фоликулите? При Шефкетова имах два в ляво - 14мм и 12 мм, и един в дясно 12мм, а при Василева само един в ляво - 11 мм. Знам, че различните устройства могат да дадат някаква разлика в мм, но защо не видя другите фоликули или пък Шефкетова да е недовидяла и непремерила нещо? Уффффф, ще стана повече от лекар докато забременея и износя сигурно.....още от сега ме ебават, че съм като уикипедия, а не съм сигурна, че знам наполовина на повечето от вас  ooooh! ooooh! ooooh!

Меци - мда, натам отиват нещата, може пък поне от тотото да ми излезе късмета . hahaha

Леле, и Естелчето се появила....

Абе не мога да се вредя да си публикувам поста....Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

# 466
  • София
Честито бебче на мам Мадмоазел! Нека са здрави, много щастливи и да се радват много един на друг!

Фокси, и аз се чудя как така ги виждат или не. То ясно, че зависи и от апарата, и от лекаря, но все пак. Ти нали си следила ову? Казваш, че си имала няколко месеца.
Правиш ли тестове за ову? Мериш ли БТ? Аз преди да забременея с Анди правих някоолко месеца ФМ, заедно с тестове и БТ. Установихме, че овулацията ми е ден след положителен тест за ову и започнах само с тях да карам. Не че е гаранция, че всеки месец я има, но не можех всеки месец да хоодя на ФМ. Та можеш да пробваш нещо такова. След като обичайно си имаш ову, можеш да съчетаеш тестове и БТ у дома.
Пък дай Боже повече изобщщо да не ти се налага и това да е последният месец.

Ани, супер прическа както винаги! Тоя път май са малко по-"убити" цветовете. Последнотто, което видях от теб, беше "Уау!"

# 467
  • В къщурката на хълма на феите
Оф,Меци,къде ги тия специалисти,честно ви казвам,направо почвам да се отчайвам Thinking
Естелка ние по други въпроси чоплехме докторската тема, но като цяло най-големите специлисти са писали в тази тема .. щот не сме стари, ама сме патили за 3 живота напред ..

# 468
Перу, благодаря ти  Hug Ще поръчам и вярвам, че ще ни помогнат.

Кашмирче, много се радвам, че сте добре с балеринката  Heart Eyes

Ани, много ми харесва новата прическа.

Ева, честита прическа и на теб!  Hug

Меци, хората много обичат да си измислят престиж - престижна клиника, престижен град, позиция, работа и т.н. И искрено вярват, че това ги прави по-добри. А всъщност е престиж по балкански  Mr. Green  Да са живи и здрави добрите лекари в България, зщото трудно се работи в тази среда.   bouquet

Честит син на Мадмоазел. Да е много здрав, умен и да им,а прекрасно детство.

Ели, имаш си един разкош вкъщи. Да расте все така лъчезарна  Heart Eyes Успех с новия опит.

Естелка,  Hug

Хихи - понеже аз много си падам по дизайна и това ми е нещо като хоби, тази нощ сънувах как ще изглежда детската стая и вече успях да начертая 3D проект. С ММ речихме през лятото да започнем ремонт - поне на ниво боядисване ... пък с повечко късмет и бебешките неща ще са ни необходими  Heart Eyes Blush

# 469
  • NE
Ели По Коледа се случват чудеса. Mr. Green С коликите е така при някои деца изчезват от раз. Сега растете и хубавейте и се гответе за активно движние след няколко месеца. Mr. Green
Много е хубава и лъчезарна е Иси. Heart Eyes
Мец Аз имам чувството, че в София е почти невъзможно да немериш правилният АГ. И аз до преди 2 години не вярвах, че може да открия читав лекар пък камо ли в нашият малък град, ама го намерих и се харесахме и си ми помогна да имам едно щураче.
Ани Супер готска прическа. Wink

Мен днес се опитаха да ме преметнат телефонни измамници, че синът ми се е обадил че вкъщи има пожар. Joy Толкова ги разочаровах като детето ми не знае как да се обади по телефона, камо ли какво е това пожар. Joy

# 470
Весе - следя овулация от януари миналата година с ФМ и тестове, тогава ми беше първият преглед в Щерев Peace За периода до днес имам един месец пропуск в следенето- септември 2014, имам и два пъти задържан фоликул, предизвикван цикъл с Дуфастон. С меренето на БТ ще ми е трудно, защото ставам късно, а вечер си лягам по различно време но в крайна сметка може и това да започна да правя.  Peace

Агарче - на ТМ спермограмата с какво заключение е? По принцип тия добавки са Ок, но са слаби ако имате някакви сериозни изменения. Мисля, че беше споменала, че е ОК спермограмата, ама.....Хайде, дано по-бързо да ви потрябва тази стая  Praynig Hug  bouquet

Феичке - аман от тия изроди с телефонните измами #Crazy

Мец - аз не държа да ходя в някаква супер реномирана клиника или при известни лекари. Дори напротив, напоследък имам чувството, че всички, които са направили някаква по-масова известност започват да лежат само на тая кълка. Това разбира се не важи за всички, сигурна съм, че се намират и лекари, които са популярни и въпреки всичко вършат работата си съвестно. Искам да намеря лекар, на който ще имам доверие, ще ми обясни какво иска да прави на моето тяло, какво ще следи и какво мисли да прави, уви обаче към момента това е кауза пердута  ooooh!

# 471
Цвете нищо, че имаш син, аз ако бях на теб щях да ги питам как така се е обаждал сина ми, като имам само седем /примерно/ дъщери ..  Joy Joy

# 472
  • Варна
Флауърче,хаха,направо си ги схванала,големи идиоти са,преди време звънят на бабата на ММ,90 годишна е,питат я за ЕГН-то и тя ги пита:"Пишете ли? Срала маца у каца",хаха,веднага затворили телефона Mr. Green

Меци,аз чета темата,ама се хващам за главата вече,между другото чета много добри отзиви за Стефанов,скоро си направи клиника в твоя град,нещо можеш ли да кажеш от първа ръка за доктора и клиниката,благодаря Hug

# 473
  • NE
Мен веднъж в 4 ч. ме събудиха на пожар и викат "Мамоооооо". Ама сърдита викам "Ква ти мама бе". Това беше много преди да забременея, ама днес ме уцелиха със сина. Ама понеже не съм адекватна поради ред безсънни нощи не се включих подобаващо. Whistling

# 474
  • София
Флауърче,хаха,направо си ги схванала,големи идиоти са,преди време звънят на бабата на ММ,90 годишна е,питат я за ЕГН-то и тя ги пита:"Пишете ли? Срала маца у каца",хаха,веднага затворили телефона Mr. Green
  hahaha hahaha Joy Joy

# 475
Фокси - подвижността и обема са добре, но морфологията му варира - 2, 7, 9%. Така че върху нея ще се концентрираме. ДНК фрагментацията също е супер.

hahaha hahaha hahaha

# 476
  • В градината...
Честито на Мадмоазел Шоколадче, много да сте щастливи с малкия подарък  Hug

Ели, направо ме грабна тази чиста усмивка  Heart Eyes

Ева, ами вясвай се повечко де  Peace

# 477
Фокси - подвижността и обема са добре, но морфологията му варира - 2, 7, 9%. Така че върху нея ще се концентрираме. ДНК фрагментацията също е супер.

В такъв случай може да поговориш с Денис (списва много усилено темите за хормоните и iherb), тя има доста познания на тема хранителни добавки и може също да препоръча нещо  Peace

# 478
Естелка все още мои впечатления нямам /обмислям да ида на преглед при него в скоро време/, но имам приятелки, които са негови пациентки още от времето, когато е бил в Плевен и само дето не почерпиха като се разбра, че се мести в нашия град .. няма да се притесняваш като си съставя мнение за лекаря, няма да пропусна да го споделя, каквото и да е то Peace

# 479
Фокси, благодаря ти  Hug. Той ММ отдавна пие какво ли не - бърканици, Андрозитол, после Фертил Ейд и т.н. Затова и Калчев смята, че тази добавка ще подпомогне морфологията, но за нея лечение няма... както каза той - ако имаше, методите за АР щяха да са в пъти по -успешни.

Общи условия

Активация на акаунт