Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 109
  • 713
  •   1
Отговори
# 480
Фокси, благодаря ти  Hug

Агарче, няма за какво. Аз също на много места прочитам инфо за морфологията, че не се меняла, но практиката показва друго. Пънчето ако се включи, също може да потвърди  Peace

# 481
  • В градината...
Естелка, в темата за "по-зрелите мами"  Joy имаме една на 43, която забременя при Стефанов и е много доволна от него - като отношение, индивидуален подход и т.н. Е, всеки си има кусури и сякаш ние, изпатилите с години, най-ги виждаме, но явно човекът си струва. А и Мец ще сподели вещи впечатления, надяваме се  Naughty

# 482
Фокси, благодаря ти  Hug

Агарче, няма за какво. Аз също на много места прочитам инфо за морфологията, че не се меняла, но практиката показва друго. Пънчето ако се включи, също може да потвърди  Peace

Фокси, не че изобщо не се променя, но просто няма как човек да се излекува от лоша морфология. Иначе определени добавки й влияят благотворно. Hug

# 483
  • Варна
Брагодаря на Перунчето и Мецка,ще очаквам още отзиви Grinning

Перу,ако говориш за Кей,познаваме се лично Grinning

Агарче,значи мога да тъпча милото с тях Hug

# 484
Естелка, те няма да навредят, ако се пият според указаната дозировка, защото съдържат витамини, минерали и разни други полезни неща (които ги има в почти всички подобни продукти). Но е много важно какво точно борите - подвижност ли, морфология или нещо друго. Например за морфология дневният прием на вит. Ц, селен и вит. Е трябва да е по-висок от това, което има във Фертил Ейд, който ММ пиеше досега. Така че много често е необходимо да се промени и храненето, въобще начинът на живот. Hug

# 485
  • В сърцето на любимия човек
Агарче - каква препоръчителна дневна доза ви казаха за вит. Ц и Е?

При нас последната спермограма е с астенотерато- и 5% по Крюгер, но тип А са 6%, а А+Б са 20%  ooooh! Поне компенсира с количетсво  Praynig Биолозите не бяха особено доволни, казаха, че могат да се справят, но все пак трябвало да направим каквото може по въпроса  Confused
Ама като му казвам на ММ, че трябва да пие добавките поне сутрин и вечер съм лоша, че само съм му повтаряла  Crossing Arms Като ги пиеше ударно беше вдигнал морфологията на 7%, но пак беше астенотерато-... Поне е по-добре от онзи 1% от лятото  Praynig

Честно казано, вече се нагледах на спермограми и ме интересува само морфологията, но явно биолозите искат и подвижността да вдигнем, не само морфологията  Tired То ако вдигнем и подвижността ще елиминираме мъжкия фактор, няма да им е интересно на биолозите hahaha

# 486
  • В градината...
Естелка, значи няма какво да ти я рекламирам тогава  Hug

# 487
  • Сливен
Привет  Hug
Благодаря ви за пожеланията още веднъж  Hug
Фокси, дано откриеш твоя лекар  Hug
Честито момченце на Mademoiselle Chocolate, да е живо и здраво   bouquet
Хубав следобед  Hug

# 488
Пънче, това, което ми казаха и прочетох в доста статии като дневни дози е горе-долу това:

2000 мг вит Ц
200 мг селен
400 мг вит Е
+ вит Д.

Това е доста ударно, но много хора имат резултат. Разбира се те се набавят и с храната, не само в синтетична форма.   bouquet

# 489
Мерси Агарче  Hug
Мисля тези дни да понапазарувам малко витамини, някоя от вас пие ли Q10? Чудя се от колко мгр и на коя марка  newsm78 По спомени съм срещала дозировка от 450, май ще попитам Денис.

# 490
  • София
И аз мислех да взема нещо, между другото. Този път ще взема от тук. http://www.tnt-21.com/shop/?UILanguage=BG Преди ходех до магазина, но вече иам опция и онлайн.
Как мислите, аз да си пия ли и този месец игликата? Няма да попречи, мисля. Между другото, досега всеки месец, в който я пия, забременявам.

Пънче, аз гледах това: http://www.tnt-21.com/shop/product.php?ProductID=75&UILanguage=BG

П.П. Сега цикълът ми дори не е по-обилен от обикновено. Явно наистина всичко е приключило много рано...

# 491
Честито юначе  Mademoiselle Chocolate   bouquet Да ти е жив и здрав, да расте голям и да няма много колики  Hug

Рокси  Hug ех каква хубава новина  Hug Тихичко честито сега, ще чакаме скоро да се похвалиш със сърчице  Praynig

Как се радвам на многодетни мами, и аз искам поне три деца  Blush еееее, да се пръкне най напред това де , пак после ще го мислим  Grinning

Весе хубаво е, че ти е дошло, да си отива по скоро, че да се захващате с работа пак  Peace

Ева  Hug

Фокси дано Василева да е твоя доктор и да не се налага да търсиш друг и да губиш още време. Стискам палци за петък  Hug

Ели ееее голяма хубавица си имаш  Heart Eyes нямам търпение да се пръкне и моята мома, че да видим хубавица ли ще ми е или грозничко  Mr. Green
Ох, шега на страни, колко повече наближава срещата, толкова повече се притеснявам, дали всичко ще и е на ред, дали ще  е здравичка, без болести, малформации и подобие, въпреки всичките изследвания.

Пънче  вие до къде сте?

Честити нови глави (да се чете прически) на всички  Mr. Green

За всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 20:14 от maresr

# 492
До кривата круша  Tired
Затова мисля да попия малко добавки, че май ще си чакаме заповедта от фонда, до нас има малко по-малко от 1000 номера и се надявам до два месеца да имаме въпросната облигация  Mr. Green

А ти няма да си мислиш такива глупости  Naughty Нормално е да те е страх, но мисли позитивно - твоето детенце ще е най-прекрасното и ти ще си най-добрата майка. Нали знаеш приказката за лястовицата и свраката - "гледах ги, гледах ги, но моето гардже е най-хубаво".  Hug

Скрит текст:
Едно време и птиците пращали децата си да учат също като хората. Те си имали свои училища. Там малките птичета се учели как да хвъркат по-бързо, как да си намират храна, как да си вият гнезда — и всичко, каквото им трябвало в живота.
Една лястовичка и една врана живеели наблизо — били съседки. Веднъж лястовицата видяла, че враната бърза нанякъде.
— Накъде си се разбързала така, съседке? — попитала я лястовицата.
— Ох, остави се, съседке! — рекла загрижено враната. — Бързам за училище, храна да отнеса на вранчето си.
— Почакай, съседке — примолила се лястовичката. — Ела да ти дам да отнесеш храна и на моето лястовиче — бърза работа имам, не мога да я оставя.
Враната се съгласила. Изнесла лястовичката храната, дала й я.
— Ами какво е твоето птиче? — попитала враната. — Не го знам, по какво ще го позная?
— Не бой се — отвърнала лястовицата, — ще го познаеш. Гледай, което птиче е най-хубавото, то е моето!
Хвръкнала враната, изгубила се; отишла на училището. Минало така доста време — ето ти я, връща се пак. Посреща я лястовичката, пита я:
— Е, какво стана, съседке? Даде ли храна и на моето лястовиче?
— Ох, сестричке лястовичке, не знам какво да ти кажа — отвърнала враната загрижено. — Послушай какво нещо се случи: отивам аз на училището, нахраних моето вранче и взех да търся твоето лястовиче. Ти нали ми каза да търся най-хубавото и което е най-хубаво, нему да дам храната. Гледах, сестро, гледах, изгледах всичките птичета, но от моето по-хубаво не видях. И взех, че дадох нему и твоята храна.

# 493
И аз мислех да взема нещо, между другото. Този път ще взема от тук. http://www.tnt-21.com/shop/?UILanguage=BG Преди ходех до магазина, но вече иам опция и онлайн.
Как мислите, аз да си пия ли и този месец игликата? Няма да попречи, мисля. Между другото, досега всеки месец, в който я пия, забременявам.

Пънче, аз гледах това: http://www.tnt-21.com/shop/product.php?ProductID=75&UILanguage=BG

П.П. Сега цикълът ми дори не е по-обилен от обикновено. Явно наистина всичко е приключило много рано...

Веси, доволна ли си от този магазин  newsm78 доста са им евтини нещата и се замислих  Thinking

Q10  за какво се пие  newsm78

# 494
  • София
Сложих се в албума. Blush

Общи условия

Активация на акаунт