Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 118
  • 713
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ани, много си хубава.
Магнетична, водят ги натурални добавки. Аз и толкова разбирам. Но доста съм пила от тях.

# 496
  • до едно тепе
Честито синче на Мадмоазел! Да расте здрав и послушен  bouquet
Ани страхотен цвят Simple Smile Май си похапнала повечко вечерта hahaha hahaha Скоро ще щръкне Whistling
Щях още да пиша, ама в главата ми бръмбари ooooh!
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 497
  • Варна
Хей, увлякохте ме да се разпиша и аз... както споменах не пиша, защото не знам до колко би било интересно това, което се случва край мен...
Фокси, колата стана на две години и половина Simple Smile красавица е и отива на русата ми коса Simple Smile в пълна симбиоза сме двете Simple Smile Днес си купих и първите си диоптрични очила (лекарката каза, че се налагало да ги сложа поради възрастта...) и естествено са червен Рейбан Simple Smile Коя е тя, че да ми каже, че било от възрастта...
Иначе всичко е наред... старая се да намеря баланса си и си спомних за един цитат от "Яж, моли се и обичай" - "когато нарушиш баланса в живота си заради любовта, намираш истинския баланс"... старая се да открия още неща и мисли, които да ме карат да успея да завърша кръга и да се чувствам в мир със себе си... Борбата да си имаме детенце мисля, че започна да се превръща във фикс идея и нещо забих пети в пясъка, което ме дърпаше назад... АГ-то ми не звучи много оптимистично относно моите шансове и реших да се грижа за мен и любимия ми мъж, а от там насетне каквото стане...
Не, не съм ходила на лекар след този странен цикъл, защото искам да ми вземе материал за цитонамазка, а вчера свърших антибиотик, който се наложи да пия 7 дни, защото правя втори бронхит тази зима и мисля, че е по-добре да ида в другия си цикъл, че да се изчистя и да не компрометирам резултата...
Пожелавам ти да намериш лекар, който да успее да те накара да се чувстваш спокойна и да му вярваш...
Цветенце, много ме разсмя с твоите неудачни измамници Simple Smile
Перу! Вясвам се! То аз мълча, мълча, че като се обадя - край няма Simple Smile Много се радвам за теб, миличка и ти желая всичко да е наред!
Маре... олеле, то не останало... Simple Smile Много ми хареса твоята водна гимнастика... Преди, като спортувах активно много обичах да ходя на басейна на х-л Добруджа в Албена. Там имаше водна гимнастика и съм пробвала и аз да правя някои упражнения. Много е приятно... И моля те! Какви са тия мисли! Нали знаеш, че трябва да визуализираме желанията си за да се сбъднат - представяй си я всеки ден твоята принцеса и ще видиш, че ще е точно такава каквато е била в мислите ти - прекрасна Simple Smile
Пънче, чудесно си се сетила за тази басня! Simple Smile
Ани, чудно коремче! Simple Smile
Поспаланче, мушвам се веднага под прашеца...
Хубава вечер, мацки!

# 498
Маре - не се шашкай излишно с тия работи, аууууу, ама то не останало бе...ей, да не притесняваш излишно малкото момиченце  Naughty

Пънче - коензим съм пила един само един, от Айхърб ми го дадоха бонус към някаква поръчка. Беше от тая форма, дето се усвоява на 50%. Аз пия Л-аргинин, NAC, Цинк, Инозитол, фолиева киселина, Б12 (метилирана форма) и от време на време някой друг бонус слагам. Ако ще отлагате опита с два месеца, препоръчвам ти да се възползваш от пазаруването от iHerb. Тук цените на всичките тия неща са непоносимо високи в дългосрочен, а някои и в краткосрочен аспект. Peace 
Добре де, вие самофинансиран опит на EЦ щяхте да правите, а по фонда как ще е? Персенска какво мисли по въпроса?

Магнетична - коензима е антиоксидант.  Peace

Ева - смятай значи колко съм изветряла, то бая време минало от колата...нищо де, важното е , че те слуша и си другарувате  Peace Добре дошла в отбора на очилатите  hahaha Аз от много малка съм с диотрични очила, имам късогледство. Последните 7-8 години нося лещи де, само ако нещо ми се възпалят очите слагам очила. Въпреки всичко, червен Рейбан звучи много добре и секси  Blush Аз не мисля, че антибиотика има отношение към цитонамазката, по скоро към микробиологията, но щом така си решила, значи това е най-доброто за теб. Силно се надявам и ти желая от сърце АГ-то ти да е в грандиозна грешка и в най-скоро да развееш пред учудения му поглед някой положителен тест  Praynig Praynig Praynig

Ани - прическата е УАУ....много ми харесва, а и много ти отива  Peace Имаш вярно много сладко преяло тумбаче  bouquet

# 499
  • В сърцето на любимия човек
При мен май на ЕЦ няма да станат работите, организмът ми е много непредвидим. Фоликулите ми не растат равномерно (един ден с 1мм, после изведнъж - 4мм), хормоните много играят, всеки месец е коренно различно и може би леката стимулация е по-добре, защото няма смисъл от поредица пункции без резултат. Пак ще говорим де, но май натам клонят нещата... д-р Персенска все още не е казала категорично, но усещам на къде духа вятъра.
Тя и Тимева не можеше да "хване спатиите" на моите яйчници, д-р Персенска поне разбра, че при мен Я са узрели на 16мм фоликул, минат ли 20мм вече са презрели, а при естествена овулация пукам фоликулите на 22 - 24мм  ooooh! Познай какви инсеминации са ми правени на запушена тръба и Прегнил на 20мм  Tired
Затова сега ще попия малко добавки, ще ме проследят още малко и тогава ще действаме.

# 500
Аз знам, че ти и имаш доверие и заедно ще измислите най-добрия вариант Peace Това с размерите на фоликулите как го установихте? За добавките вече писах по-горе, аз определено за себе си намирам смисъл Peace

Все още съм в процес на обмисляне, но Персенска също фигурира в списъка на евентуалните лекари (милото как ще го убедя, само аз си знам  Blush). Вита ме притесняват доколко имат опит с АРТ, ще проуча и за Калчев. Той е в Малинов, нали?

# 501
  • NE
На мен ми се отрази много добре комбинацията витамин Е+С след О до цикъл. Определено витамин Е ми покачваше БТ.

# 502
  • София
Фокси, и аз харесах доста неща от iHerb обаче не ми се ходи на митница...

# 503
  • София
Весе, ако поръчваш до 20-30$ рядко отиват на митница. При мен само веднъж.
Фокси, да в Малинов е. Peace

# 504
  • София
Кашмирче,
Скрит текст:
Пише в темата, че до 19 долара не отиват. Аз като сложа в кошницата и все надвишават.
А ако разделя на две поръчки излиза много скъпа доставката.
Ти поръчвала ли си за повече от 19 долара без да ходят на митница?

# 505
  • София
Така е официално, ама много не ги гледат. Особено ако е по-малък пакет. Аз от 15ина поръчки имам само една на митница. Тъпото е, че сега доларът се вдигна и не е чак толкова по-евтино, а напоследък поръчките се бавят бая.

# 506
Кашмирче,
Скрит текст:
Пише в темата, че до 19 долара не отиват. Аз като сложа в кошницата и все надвишават.
А ако разделя на две поръчки излиза много скъпа доставката.
Ти поръчвала ли си за повече от 19 долара без да ходят на митница?
Моята последна поръчка преди коледа беше за над 40 $ и не е ходила на митницата  Peace  взех си я януари

# 507
Весе - и Кашмирчето и Магнетична са ме изпреварили. Наистина напоследък не се ходи до митница за по-големи суми. Също така, от както промениха доставката трябва да си комбинативна и да разцъкаш ако пускаш няколко поръчки продуктите вътре колко тежат, т.к по новите правила доставката се определя на база тегло. Виж дали същите продукти ги няма в по-малки разфасовки, на по-ниска цена и по на сметка Peace

Я дай да видим какво си си харесала, всъщност... Thinking

# 508
  • София
Видях аз, че и грамажа има значение..
Засега загледах тези двете:
http://www.iherb.com/American-Health-Royal-Brittany-Evening-Prim … ftgels-Each/20478
http://www.iherb.com/Now-Foods-NAC-N-Acetyl-Cysteine-600-mg-100-Veggie-Caps/37836

И една фолиева: http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Folic-Acid-400-mcg … 250-Tablets/43725

Излиза 25 долара с доставката.

# 509
Благодаря ви, момичета   bouquet

Днес подадох документи във фонда. Живот и здраве септември-октомври страртираме Simple Smile

Пънче, говорих с д-р Калчев - няма нужда да правим SDI тест. аз много синтетични добавки не съм пила, но за последния опит си направих бъркоч от пчелен прашец и пчелно млечице в мед, ама не мога да намеря в какви пропорции

Ани, супер прическа, много ме кефи  Heart Eyes Heart Eyes

Маре, мила, недей да мислиш такива глупости!!! Всичко ще е наред с твоята мома!

Евче, липсваха ми твоите дълги и шарени писания  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт