Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 075
  • 713
  •   1
Отговори
# 270
  • София
И аз мисля, че намя смисъл да ходя сега. Нищо няма да се види.
А и кръвен за какво да пускам? Първата ми бременност кръвният се качваше супер, а после не се разви. Та...да оставя нещата на естествения подбор...
Даже се чудя дали да взимам НОшпа и Утроогестан или да чакам...
Мислех за имплантация, но ако беше имплантация, тестът щеше ли да е +? А и нали тогава е розово зацапването?
Оф, не знам да се радвам ли, да плача ли....

# 271
Весенце, стискам палци  Praynig Наистина прогестеронов препарат + но-шпа за болките и много почивка. Не знам дали нещо ще се види при лекар, но не пречи да отидеш, най-малкото ще ти изпишат прогестеронов препарат. Недей да мислиш най-лошото, случаи има всякакви  Hug

Силно ли е кървенето днес? или понамаля?

# 272
  • София
Със сигирност няма да се засиля сега на лекар. Наистина.
Знам какво се прави, няма да ми каже нищо по-различно.
По-скоро ще чакам понеделник да се чуя с моя док. Пък лежане с малко дете - знаете, че няма как да стане. Каквото Бог е рекъл...

Сигме, права беше! Както винаги!  Hug

# 273
  • Северозапада
Поне Но-шпа вземи да успокои малко матката, че да не те боли, ако е прекомерно  Peace Ние стискаме палци да е борбено човече  Praynig

# 274
Весе - почвай Но -шпа 3 пъти по 2, Утрогестан и тичай бързо на лекар  Peace Тихичко честито и стискам палци  Hug  bouquet Praynig Щом се вижда чертата, значи не е имплантация, а си е направо бременност

# 275
  • NE
Веси Чуйде по-добре сега с док. Аз имах с първата бременност зацапване при имплантацията, а с втората към 5 г.с. И в двата случая еднократно. Менсруалните болки мисля, че са нормални защото е започнала имплантация от където може и да е кървенето, но може и да е от нисък прогестерон. Затова чуй се с док и ако каже почвай и утрогестан или дуфастон и ... лежане!
За виждането няма да се види. Аз отидох с + тест и не се видя, но следващата седмица си беше точно на място. Въпреки това не мисля, че една консултация няма да е излишна, дори напротив.

# 276
  • София
Ееее Весе, тъкмо овеси носа и видя ли? Пак на 3-я месец беее, майстори. Подсили се поне с прогестерон и но-шпа иии да е успешна до края, дано. Praynig Heart Eyes Hug Поне пусни един прогестерон.
deedeetu , кога беше там? Аз бях в 15,00 пред кабинета. Simple Smile
Фокси, добре де гола праскова съм. Laughing Хвана ме, английския не ми е силна страна. Mr. Green

# 277
  • София
Док не вдига.
Болката в никакъв случай не е силна. Слаба менструална е. Зацапването е кафяво, не червено.
Пращамм мъжо за лекарства.

# 278
  • София
Аз мисля че кафявото ти е от имплантацията, но просто сега е изтекло. Стискам силно палци. Praynig Пусни прогестерон за всеки случай.

# 279
  • София
Ще пусна в понеделник.Сега никъде няма да ходя.
Така и така ще почна утрогестана. Пък каквото е писано...
Благодаря ви за подкрепата!  Hug

# 280
  • до едно тепе
Весе  Praynig  Вземай си лекарствата и ако можеш почивай повече. Знам трудно е с малко дете, но когато можеш винаги полягвай и не го носи, и дано всички се развие добре.

# 281
  • София
Весе и моята бременност започна така (тази). Момичетата са ти казали но-шпа и утрогестан, ти сама знаеш, че док сега няма ни какво да види, ни какво да направи. Стискам ти палци! Praynig

# 282
  • В къщурката на хълма на феите
Мацки, направо си имам втора бледа черта на теста. И сега какво? Кафяво зацапване и леки менструални болки???
Весе душко ето заради това ти казах вчера, че не трябва да си толкова категорична в решенията си какво има или какво няма /още повече за ановулаторните месеци Mr. Green / почвай 3х2 утрогестан или 4х1 дуфастон, направи пак тест и ако се насища чертичката и/или спря кървенето звъни веднага на лекар .. не е задължително това кървене да е заради прекъсване на бременността, има я и вероятността организма по инерция да го е допуснал .. лягай, почивай и не се натоварвай емоционално .. стискам плаци ..

# 283
Veseto*, стискам палци Praynig

ANI BANI, засякли сме се Simple Smile часът ми беше за 3 без 15, но влязох към 3, 3 и нещо (бях с ММ) Simple Smile Освен, ако не говорим за различни лекари (д-р Мая Василева във Вита).

# 284
  • София
ANI BANI, засякли сме се Simple Smile часът ми беше за 3 без 15, но влязох към 3, 3 и нещо (бях с ММ) Simple Smile Освен, ако не говорим за различни лекари (д-р Мая Василева във Вита).
Засякохме се да, ти накара мъжа си да стане за да седна аз. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт