Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 073
  • 713
  •   1
Отговори
# 285
# 286
ANI BANIJoy ти нали го видя... като хване телефона и се изключва направо от света... може сградата да падне и той няма и да разбере Simple Smile

# 287
  • София
Утрогестанът да го пия ли? Знам, че вагинално действа по-добре, но със зацапване? Пък като се пие те носи главата.

# 288
  • В къщурката на хълма на феите
Весе пий го .. точно в момента хич не ти е работа да бърникаш долу ..

# 289
  • NE
Мда и аз почнах с такова зацапване да го слагам и си продължих агонията какво е това дето ми тече. ooooh! Почнах да го пия, но има и повече странични ефекти да знаеш.
Аз го пиех с 2 но-шпа.

# 290
Пий го  Peace
Ще взема да направя компилация с изказванията ти от последните 10 дни за ановулаторния цикъл и предменструалните усещания  Mr. Green

# 291
  • София
Пий го  Peace
Ще взема да направя компилация с изказванията ти от последните 10 дни за ановулаторния цикъл и предменструалните усещания  Mr. Green
Моме, нИ сА смей!  Mr. Green Все я мисля тая гад - ендометриозата.

# 292
Знам, но аз пък нямах нито един от типичните й признаци или усещания, а ето, че я имах. Така че - тука има, тука нема. Важното е да я изпреварим, и бебета да има  Hug

# 293
  • София
Тя е и основната причина да се навия за второ. Ако не ме беше страх от нея, сигурно щях да почакам малко. Та...каквото стане. От три бременности, нямам една с една да си приличат. Та затова и нищо не мога да очаквам. Само да чакам...

# 294
  • Варна
Весе,стискам палци още по-силно Praynig Hug

# 295
  • В сърцето на любимия човек
 newsm68 newsm68 newsm68
Весе - браво на вас, кефиш  Mr. Green Стискам палци всичко да е наред, пий Апчетата и си почивай доколкото можеш  Praynig

Ани, Диди - явно сте се видели Hug Стискам палци и на двете ви  Praynig

Другото забравих, спи ми се та две не виждам  newsm46

# 296
  • София
Благодаря на всички. Ще си пия хапчетата и ще чакам. И ще ви държа в течение. Няма никаква промяна засега - не се усилва, но и не намаллява. Все още си е кафяво.

# 297
Весе, уби рибата, браво Hug

# 298
  • В градината...
Весе, честит ановулаторен цикъл  Mr. Green

# 299
Весе, честит ановулаторен цикъл  Mr. Green

Mr. Green

Докато е кафеникаво бива, да не става червено  Praynig
Казали са ти момичетата, пий си хаповете, че да подпомогнеш и колкото можеш по-леко го давай  Hug

Общи условия

Активация на акаунт