Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 018
  • 713
  •   1
Отговори
# 570
  • В сърцето на любимия човек
 Shocked Как така кървиш от цитонамазка  Shocked Еднократно зацапване е нормално, някакъв дискомфорт при взимането на пробата също, но не би трябвало 3 дни да имаш кървене.
Да не би да ти е подранил цикъла, знам ли?
Уфф, да не е била някоя стажантка, егати  ooooh!
Радвам се, че вливките ти понасят добре, четох, че много жени се оплакват от тях, затова те мислех. Стискам палци всичко да е наред този път и по Коледа да сте в увеличен семеен състав  Praynig

# 571
Пънче- нищо не съм пила, а на МБ пише "анаеробен колпит и кандидоза". Изписа ми Флажил и Полижинакс, но мисля ако нямам симптоми да изчакам до понеделник и евентуално тогава да пусна нова МБ в друга лаборатория.

Коралче - от какво искат да те лекуват с имуносупресанти?

Кали - и за мен е странно толкова дълго кървене след цитонамазка  newsm78 Стискам палци вливките да ти се отразят добре и заповедта да ви донесе дългоочаквания нов член в семейството  Hug

# 572
  • В сърцето на любимия човек
А за ТМ не изписаха ли нещо? Лечението трябва да е за двамата, защото иначе ще си предавате бубите един на друг като топче за пинг-понг. Ако и предния път не са изписали за него нещо няма какво да се чудиш от къде са се взели сега.

# 573
  • гр. София
Аз също кървя дълго след цитонамазка, защото съм с по-чувствителна шийка.

# 574
  • NE
Фокси Задължително кремче и за ТМ. Аз така с мъжо колко време си прехвърляхме една кандида. ooooh!

# 575
  • до едно тепе
След цито директно да кървя не ми се е случвало, обаче след вземане на цервикален секрет за ДНК тест за хламидия да. 10 дена по 3-4 капки на ден, но кървях. Спря си само. След цито обаче ми се е случвало да имам розови овулации по 2-3 месеца след вземането. Пак си отшумяваха сами, но понеже се случи на 2 пъти, затова го свързвам със самото вземане на цитонамазка.
Кали стискам мнооого силно палците този път да се получат нещата Hug

# 576
Пънче, Феичке - и миналия път и сега ще пие с мен Флажил 250 мг, 2 дневно по 2 таблетки  #Crazy за седмица  Peace, миналия път и антибиотик пи, както и Арилин рапид Peace

# 577
  • Варна
ами какво да ви кажа, мина вече... Истината е, че повече се уплаших от болката, която се се засили докато се обличах там в кабинета и не намаля през целия ден. А прегледа ми беше в девет сутринта. Чак ми беше трудно да стоя права в офиса после...
Вечерта пих нош па и на сутринта бях пушка.
Тази лекарка не е стажант, обаче е млада. Едно е сигурно - няма да я посетя повече.

# 578
  • В къщурката на хълма на феите
Кали листериозата пусна ли??

# 579
  • Варна
Кали листериозата пусна ли??

Ако не броим пускането във Варна, където отказаха да ми дадат точните стойности, не... Сега на 19-ти ще ходя за това в София.

# 580
С имуносупресанти искат да ме лекуват за автоимунно заболяване, причиняващо възпаление на костите, вид артрит. И ще е за цял живот. Да беше само стимулация, да се направи и да мине - ок, ама цял живот, не ми се иска.
С други думи явно имунната ми система се е разбунтувла, което ме навежда на мисълта, че бременност при нас трудно ще се получи. Тъкмо сега чета книгата на Стаменов, който обяснява за имунните клетки на матката, които посрещат сперматозоидите "с отворени обятия"
Както и да е, когато-тогава, ако стане, стане, все пак сме млади още Simple Smile

Никога не ме е боляло при вземане на материал за пап тест, то нали се взема с една четка, дори не е метален инструмента.

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 20:51 от Coral Red

# 581
Фокси, на мен също МБ от Вита ми излезе с гадинки (без да съм имала симптоми)... и сега сме на 2х2 флажил с ММ + полижинакс за мен  newsm78 нещо да не са оплели конците в лабораторията  newsm78

# 582
Фокси, на мен също МБ от Вита ми излезе с гадинки (без да съм имала симптоми)... и сега сме на 2х2 флажил с ММ + полижинакс за мен  newsm78 нещо да не са оплели конците в лабораторията  newsm78

Същите са ми лекарствата  newsm78, а каква ти е диагнозата?

Коралче - к'ъв тоя артрит бе мила? Т'ва от хламидия ли е? За пръв път чувам за лечение на артрит със имуносупресанти, особено за цял живот  #Crazy, тия ще те затрият  Shocked

# 583
Коралче - к'ъв тоя артрит бе мила? Т'ва от хламидия ли е? За пръв път чувам за лечение на артрит със имуносупресанти, особено за цял живот  #Crazy, тия ще те затрият  Shocked

Нали, а съм само на 31г. Хламидия не съм имала, генетично е и автоимунно. Ама и америкаските доктори не са малко луди и те - за добър ден на ти най-силното лекаство. Абе то в днешно време си е като печалба от тотото да си здрав, ама все си викам, че и по-лошо можеше да е.

Бързо да ги морите гадините, ви пожелавам Simple Smile

# 584
Фокси, диагнозата ми е "бактериална вагиноза, дрожди"... а най-отдолу пише "отр. проба за candida spp. и аеробни микроорганизми". При мен се е получило най-вероятно заради бременността/раждането... поне това прочетох в нета

Общи условия

Активация на акаунт