Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 29 999
  • 713
  •   1
Отговори
# 600
  • В сърцето на любимия човек
Вижте как в съседната тема разбират, че са бременни още преди закъснение...

Скрит текст:
Здравейте, момичета  bouquet!
Честито на всички, които са бременни  Hug!
Аз съм 2-дни преди цикъл, но вече съм сигурна, защото усетих първите признаци и моят доктор потвърди с вагинален ултразвук. Първо каза, че може да е "задържан фоликул", но след това каза, че е сигурен. Много е рано и няма плодно сакче, но той си знае какво вижда...

Ама много ми е интересно, ако случайно някоя жена е имала 2 фоликула как ще се категоризира бременността:
- ако двата фоликула са били в единия яйчник - еднояйчни близнаци
- ако двата фоликула са били в двата яйчника - разнояйчни близнаци
- при лека форма на ПКЯ - директно окто-мама  ooooh!

# 601
  • В къщурката на хълма на феите
мен пък живо ме интересува при ПКЯ как точно ще стане категоризацията, щото ще има и едноячни и разноячни близнаци и то .. много сложно стана Joy Joy

# 602
Муна, даже голяма муна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Hug

Меци, давай адрес и да ти пращам и кажи какъв вида да е  hahaha

Сега, момичетата и докторите им са от тия дето виждат по напред от нас във времето  hahaha  то може да няма плоден сак, но човека знае какво вижда - просто го вижда напред във времето  Joy 

Но, пък като се замисля Меци ги вижда доста преди това нещата  newsm78  Трябва да и направим тема "Докоснете се до Маг Меци - само от два три поста тя открива бременност"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Имаме счетки - пари ще има за всички  Mr. Green

# 603
 Joy Joy Joy ваууу пази боже .. само тва ми трябва Joy Joy Joy

# 604
  • Варна
Здравейте, мацки!
Коралче,
моя близка  на 34 е със съмнения за синдром на Рейно или Лупус, които и двете са автоимунни, ревматоидни... за които в книгите казват, че засягат жени в детеродна възраст, рядко по-възрастни. Мисля, че имунитета изкуствено се намалява за да могат да въздействат... При всички положения, когато се контролира се постига добро качество на живот... доколкото знам има и варианти за бременност... Наистина както момичетата са ти казали - направи всички възможни тестове и се консултирай поне с още един специалист...

Ей, много ме разсмяхте с тази "ранна диагностика" и с Маг Меци... Нали има и такъв ТВ канал... може да се доразвие бизнеса..
Хубав ден на всички и много усмивки!!!

# 605
мдааа и по-млади жени има засегнати .. когато Ема се роди, момичето с което бяхме в една стая и беше 2 години по-голяма от мен, беше диагностицирана от 2 години с лупус, което значи че е била на 25 при поставяне на диагнозата .. имаше голямо чудене как да започнат пак с КК  по ред причини, но то това да му беше кусура ..

# 606
Мдаа, имало много млади хора с такива заболявания напоследък.
Скрит текст:
Аз съм малко напред с информацията, защото брат ми го има същото заболяване, аз даже така се усетих и насочих докторите - осъзнах, че започнах да се движа като него и да придобивам неговите навици, а и болеста обикаляла в семействата. Та той се лекува с ... хранителни добавки, някакви антиоксиданти и каза, че много добре се чувства. Оказа се, че и при двама ни е на кризисен принцип, боли яко веднъж в годината, през останалото време е само сковаване и лека болка. Е, как да се дупча непрекъснато с тези блокери, като ще ме боли веднъж в годината, няма да стане. Смятам да си пия нестероидните противовъзпалителни като ме боли и така.Те пък не се пиели при бременност, заради сърцето. Ако забременея ще се надявам да не ме боли много и така. Смятам да спра млечните и да намаля глутена.

Повече ме притеснява разбутания имунитет, който може би пречи на забременяването. Но, да се повторя, време имаме, когато тогава. Дете имаме, ако стане, стане, ако не, здраве да е. Въпреки, че никак не ни се иска да го оставяме сам тука, все пак няма да сме вечни с ММ. Сега се ядосвам, че по-рано не се решихме, защото проблемите ми започнаха последното лято. Ама то е минало вече, не можем да го върнем.

# 607

Добро Утро  Hug  По едно кафенце за всички в забързаният вторник  Heart Eyes 

Отчитам липси, големи липсиииии ........  atwork

# 608
аз минавам да отчета, че най-накрая минах през аптеката Joy Joy добре, че Ема снощи се затръшка точно пред нея, та се сетих, че имам да върша работа в нея Mr. Green Mr. Green

# 609
аз минавам да отчета, че най-накрая минах през аптеката Joy Joy добре, че Ема снощи се затръшка точно пред нея, та се сетих, че имам да върша работа в нея Mr. Green Mr. Green

smile3501 браво на Ема  Mr. Green  Имало и полезна част от тръшкането на децата  Mr. Green

# 610
  • София
Добро утро и от мен.
Нямам с какво да се похваля...
Мец, време беше!  Mr. Green

# 611
Магнетична - благодаря за кафето. А така ми се спииииииииии.....

Мецке - почти бях на нисък старт да ти изпратя по някой гълъб вече Heart Eyes Ема е слънчице   bouquet

# 612
то и на мен ми беше гузно да се появя и да кажа, че пак съм забравила Mr. Green вчера ходих на невролог и й обяснявам, че много забравям, пък жената ми вика - нищо, записвай си Mr. Green Mr. Green

# 613
  • София
то и на мен ми беше гузно да се появя и да кажа, че пак съм забравила Mr. Green вчера ходих на невролог и й обяснявам, че много забравям, пък жената ми вика - нищо, записвай си Mr. Green Mr. Green
Ами като забравиш къде си го записала? Mr. Green Предлагам да минеш на гинко билоба. Mr. Green

Баща ми се обади, че е с херпес зостер на дърти години. Tired Вчера ми разправяше, че имал обрив от дезодоранта и с какво да се мажел. После понеже има опит от мен се самодиагностицирал от интернет. Mr. Green
Да се похваля, намалиха ми дозата на еутирокса най-сетне, бях си в чиста хиперфункция 0.05 ТСХ. Wink

# 614
  • NE
Ани Уф че гадно. Дано бързо се оправи татко ти. Praynig
Меци Не можеш да отречеш какинските наклонности на Ема. Mr. Green Виж как мисли за вашата мисия. Grinning
Фокси Недей споменава сън, че е мираж вече 1 г. Tired Ще разбереш. Hug
Коралче Всяко зло за добро. Вярвам, че ще успеете.

Общи условия

Активация на акаунт