Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 29 998
  • 713
  •   1
Отговори
# 615
  • В къщурката на хълма на феите
Цвете нали? сега й предлагам да удържа баща си буден вечер, че снощи ми заспа, па аз уж съм в О. .. не, че не мога и сама да я свърша тая работа, ама някак си не е честно само аз да участвам Mr. Green

# 616
обяснявам, че много забравям, пък жената ми вика - нищо, записвай си Mr. Green Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha Това забравяш, а други работи не...мноу избирателна ти е паметта  hahaha hahaha

Ани - бързо възстановяване на татко ти  Praynig Хубаво е това с ТСХ-то

Фей - ами и аз чакам да разбера, ама ей на....Дано и аз някой ден така фино се оплаквам   bouquet

# 617
  • София
Фокси, чакай ти...има някои си спят като порове, децата и те като родителите, дано имаш този късмет. Hug
Абе Пънчита нещо....?
И Начев това разправя за ТСХ-то ми: Госпожо, Вие може и да не се чувствате добре, но за бебето Ви това ТСХ е перфектно. Mr. Green
Аааа Коралче, /Кашмира ме подсети по-надолу/, премахването на глутена би трябвало значително да подобри нещата. Успех в борбата. Hug
Ей... днеска съм на всяка тема мерудия.... Embarassed

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 10:48 от ANI BANI

# 618
обяснявам, че много забравям, пък жената ми вика - нищо, записвай си Mr. Green Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha Това забравяш, а други работи не...мноу избирателна ти е паметта  hahaha hahaha
е, хайде сега .. аз ако това забравя, по-добре да се насадя в лехата с марулите и да почна да позеленявам Mr. Green

# 619
  • София
Мерудия, браво за ТСХ-то.  Laughing
Магнетична, какво пък ти липсва на теб?  Mr. Green
Коралче, пробвай наистина веган диета.  Peace

# 620
И Начев това разправя за ТСХ-то ми: Госпожо, Вие може и да не се чувствате добре, но за бебето Ви това ТСХ е перфектно. Mr. Green

hahaha hahaha hahaha Ми така де, ти не си важна, бебето е по-важно  hahaha hahaha

Мецке hahaha hahaha hahaha

Одеве се замислих за Кашмирчето, че я няма, Пънчето, аааа и Шоко....сигурно и още някой ще пропусна

# 621
  • В сърцето на любимия човек
Тук съм, но имам много работа и шефка на главата, така че само ви чета  Crazy И скришом пускам по някой пост  Blush

# 622
ааа Кашмирчето я засякох в бременната тема Peace

Пънче = Партизан за бой се стяга евентуално Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 623
  • В градината...
Ани,
абе тя и моята ендо ми каза, че по време на бременност не можело да се предозира еутирокса  Naughty

# 624
  • София
Мерудия, браво за ТСХ-то.  Laughing
Магнетична, какво пък ти липсва на теб?  Mr. Green
Коралче, пробвай наистина веган диета.  Peace
Тук съм бре! Невидима ли съм?  smile3534

# 625
  • София
Ку-ку   bouquet
Как сте момичета? Чета ви и се вълнувам покрай вашите емоции, но не пиша много, че нали сме в застой (сиреч на изчакване).
Да се похвала, че клиниката си преподписа договора още в януари и опасенията ми, че това ще стане чак май месец, не се оправдаха.
Бях на преглед, слава Богу няма кисти за сега. Ако се запази тая ситуация, стартираме на следващия цикъл. Така че насмуквам прашец всякакъв - и момичешки, и момчешки, какъвто ви се откъсне от сърцето  Wink

# 626
  • София
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Зазу, успех.
Пънчитаааа Hug, леко да се не преработиш. Mr. Green

# 627
Ани все някой трябва да работи Mr. Green Mr. Green

аз да смукна прашец профилактично, нищо, че Мецан заспива рано Mr. Green второто може да не е негово Mr. Green

# 628
  • NE
Мец, подозирам че Мецан просто е изморен. Ема ще го оправи. Mr. Green
Ани Браво за ТСХ-то. Peace
Зазу Успех. Praynig
Фокси Радвам се че изглежда леко оплакването ми. Аз имам чувството, че само за това се оплаквам.

# 629
  • София
Благодаря ви  Hug
 newsm79 newsm79

Общи условия

Активация на акаунт