АПРИЛчето шава ли, шава и мама с усмивки дарява - Тема 11

• 28 623
  • 775
  •   1
Отговори
# 345
Карамел в случай , че банковата сметка остава непроменена от предишния болничен няма нужда да даваш и такъв документ - ще ги преведат на тази сметка.
А в случай, че вече си я сменила и искаш друга - трябва да приложиш и документ от банката с банковата сметка.

# 346
Благодаря ви момичета, значи за всеки случай да мина първо през банката.
Защото там никога не съм я подавала, предният път излязох  от друга фирма в майчинство.

# 347
  • София
И аз мислех да даря стволовите клетки, но никъде не намирам информация по въпроса. Имате ли идея в СФ, в кои болници извършват тази услуга?

# 348
Защото там никога не съм я подавала, предният път излязох  от друга фирма в майчинство.

Независимо в коя фирма си ползвала болничен банковата сметка се подава към НОИ и си е в техните архиви и ако си подала такава те си я имат.ЗА всеки случай и за твое успокоение ,обаче може да си подготвиш и такъв документ Simple Smile

# 349
И аз мислех да даря стволовите клетки, но никъде не намирам информация по въпроса. Имате ли идея в СФ, в кои болници извършват тази услуга?

В Александровска болница:   http://alexandrovska.com/display.php?bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%BA … D1%80%D1%8A%D0%B2

http://alexandrovska.com/display.php?bg/%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%BE … D0%B3%D0%B8%D1%8F   

# 350
Защото там никога не съм я подавала, предният път излязох  от друга фирма в майчинство.

И на мен ми искаха документ от банката за IBAN-а.

# 351
  • София

И аз мисля да даря, особено ако в Токуда не практикуват това с изчакването и изтласкването, знам само, че трябва да говориш със следящия те лекар малко по-рано, за да договорите документите.
Държавната банка по принцип е в Александровска и те имат договор с доста болници.

# 352
Ако искате момичета мога да ви пусна координати на човека с когото аз разговарях от Александровска и които ми съдейства за всичко.
Трябва по-рано да споделите с лекаря при когото смятате да раждате за желанието за даряване за да могат да изискат сет от Националната банка и да уточнят начина ан транспортиране и разбира се дали лекарят ви ще се съгласи да ви вземе въпросните клетки.

# 353
  • Sofia
Здравейте, априлчета Simple SmileДнес ни беше последната ФМ. Малко ми се струва че ни претупаха този път, но важното е че всичко е наред. Имам си 1650 гр.щастие Simple SmileИмам едно въпросче - Тъй като нямаме сключен брак, как точно става припознаването? Какви документи се подготвят? Според ММ ставало само с лична карта, което не ми се вярва... newsm78 някой има ли идея?

Само с лична карта. Попълва се някаква Декларация, която се носи в Общината. Доколкото знам някои болници си ги носят сами след това. Поне примерно в Селена така процедират.

Шльоки,прегръщам те! Напълно те разбирам и ти съчувствам. Много обичам животните и имам такива и знам през какво преминаваш  Hug

Аз не съм стигнала до шишетата и стерилизаторите, ама добре е че ги обсъждате  Laughing

# 354
Аз говоря за до годинката някъде, не за първия месец Simple Smile След това вече на собствен ход влиза в банята и иска да го къпем, по възможност по няколко пъти на ден  Joy
Ама при каляването "къпането" не е точно къпане и си е нещо като процедура ... По-скоро обливане с по-хладка вода ...  Peace
Затова казват , че е най-добре да се спи на ляво, на дясно се притиска нещо и предизвиква киселини ...  ooooh!
Това не го бях чувала, ама при мен важи - като спя на дясно са доста повече.  Rolling Eyes

# 355
  • София
В Александровска болница:   http://alexandrovska.com/display.php?bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%20-%D0%BA%D1%80%D1%8A%D0%B2-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%8A%D0%BF%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B2

http://alexandrovska.com/display.php?bg/%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%BE … D0%B3%D0%B8%D1%8F   
Благодаря, като изляза в болничен ще се свржа с тях.

# 356
Момичета, не знам как е при вас, но днес ми се спи ужасно много .... Станах сутринта в 7 направих закуска хапнахме с ММ и към 9 го изпратих на работа..... иииии към 10:30 не издържах и си легнах так преди малко станах  #Crazy Макар през нощта да съм спала що годе добре . Вече имам нова болежка в лявата плешка  по-точно бодежи... а това за срамната кост ме боли през нощта и сутрин докато се раздвижа.

За документа- трябвало да се завери някаква декларация за припознаване на детето от нотариус . Но може и да е спрямо практиката на болницата.. по-добре да се пита преди да се занимавате с каквото и да е...

# 357
Момичета, в групата на детето е обявена карантина заради скарлатина Confused. Доколкото четох това май е най-безобидната шарка за бременните и плода, но ще се радвам и на вашите мнения. Утре съм при доки и ще го питам и него, но до тогава... Crazy. Спомням си, че няколко момичета вече бяха в такава ситуация, но не помня дали беше за тази или друга шарка Rolling Eyes.

# 358
Момичета, не знам как е при вас, но днес ми се спи ужасно много .... Станах сутринта в 7 направих закуска хапнахме с ММ и към 9 го изпратих на работа..... иииии към 10:30 не издържах и си легнах так преди малко станах  #Crazy Макар през нощта да съм спала що годе добре .
Може да е ниско кръвно. Аз съм така от 3 дни, паралелно с повръщането. Но мисля, че е съвпадение. Момичетата пият айран със сол за кръвното

# 359
  • София
Момичета, в групата на детето е обявена карантина заради скарлатина Confused. Доколкото четох това май е най-безобидната шарка за бременните и плода, но ще се радвам и на вашите мнения. Утре съм при доки и ще го питам и него, но до тогава... Crazy. Спомням си, че няколко момичета вече бяха в такава ситуация, но не помня дали беше за тази или друга шарка Rolling Eyes.

Моята щерка изкара миналата седмица Скарлатина. Тя беше единствената заразена в групата (което означаваше, че се е заразила от дете, което или е само носител, или просто не са обявили в ХЕИ). После имаше и още едно дете и разбрах, че са изследвали останалите.  Лошото е, че трябва да има две регистрирани болни деца за да се вземат мерки и да се изследват останалите. Ако е само едно нищо не правят и заразата може да си остане в групата - тези с по-силен имунитет са носители само и разболяват тези с по-слаб.
За бебетата ни няма опасност, за нас единствено ако се заразим ще трябва да пием АБ, което не е фатално. Принципно възрастни хора много рядко се заразяват.
Това не е типична шарка, а си е бактериална инфекция която се лекува само с АБ и просто е съпроводена със ситен и не толкова силно изразен обрив. И заради този обрив и викат шарка...
Не знам какво да те посъветвам, може да спреш детето и да направите гърлен секрет за по-сигурно...но няма гаранция, че ако пък ходи ще се зарази...мн е тъпо, защото не се придобива имунитет и може да се заразява n на брой пъти. Аз така със свито сърце ще пусна другата седмица моята госпожица, малко ми е по-спокойно като са изследвали останалите.

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 13:21 от estelitka

Общи условия

Активация на акаунт