АПРИЛчето шава ли, шава и мама с усмивки дарява - Тема 11

• 28 361
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Към пиещите магнезий под формата на Диаспорал - "Диаспорал 300" ли ви предписаха? На мен докторът устно ми го каза, а сега виждам в интернет, че освен 300 има и други дозировки. Казаха ми по 2 прахчета newsm78п

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 16:44 от Мohita

# 646
  • София
Аз съм на диаспорал 300 при нужда по едно на ден.

# 647
Аз не съм прала нито количката, нито кошарата. Не е било нарочно, просто купихме количката след като родих и не ми е дошло на акъла ...  hahaha

# 648
Оф излязоха ми резултатите от изследванията днес. Аз се притеснявах за кръвната захар, която сама си назначих - тя излезе 5.14, което е доста по-добре от предния път, а то сега други показатели са ми леко занижени, че да видим утре . А резултатите от урината дори немога да ги разбера какво са писали. Ще има мислене до утре. Thinking

Аз все повече се настройвам да купя количка след раждането, нещо ми е трудно да го взема това решение. Чудя се за пране на кошарата, ама как ще изсъхне в това време.  newsm78 Като цяло мисля прането на дрешки и други текстилни атрибути да го отложа за след средата на март. Просто ми се вижда безмислено от сега да ги пера и да стоя да трупат прахоляк.

# 649
аз съм на диаспорал-директ 2по 1.приличат на захарчета за кафе и се пият директно под езика без да се разтварят.отделно взимам и магнерот 3 по 1

# 650
  • Под кленовите дървета
Да попитам на някой да ли му се е случвало да получава бодежи в ануса,аз периодично имам,не съм питала док за това,но не мисля че са от хемороиди,защото не усещам нито външно ,нито вътрешно някакъв проблем,а и до сега съм нямала,дори и с първата бременност?

Баш такова е Sad Ще те потормозят малко явно. Изключи всичко изкуствено и мини на салати и айрян.

аз от онзи ден ядях салата зеле и червено цвекло и вчера пак. Като резултат ме боля корема, боля и накрая  Sick Sick цял ден съм така пак Sad

# 651
Здравейте, да си споделя и моят проблем. Излязоха ми изследванията от микробиологията, имам бактериии доки ми изписа Аугоментин и Полижинакс. Имам му доверие и съм сигурна, че след като е изписал антибиотика е преценил рисковете, но ми е свито и притеснено. Мръън.

# 652
Да ви се похваля, най-сетне направих първата истинска покупка за бебето  Grinning, макар и скромна - едно комплектче камизолка и ританка от органичен памук. Абсурдното е, че е с размер 3/6 месеца, но от тази разцветка вече не произвеждат и прерових целия град безуспешно, за да намеря по-малка. Въпреки това, малко се поуспокоих, и надъхах за покупки. Другата седмица, след като получа последната си (еех) заплата, ще почна по-сериозни покупки.

А, искам да питам момичетата, които пазарувате от английски сайтове - на пристигналите дрешки къде пише, че са произведени? Тези в магазините в БГ (от типа на HM, Next и т.н.) са произвеждани предимно в Китай. А това ме вбесява, защото хем правят супер марж от изнесеното производство, хем тук ги продават за обикновено доста солени цени. А и съм чувала, че има двоен стандарт - в техните страни предлагат по-качествени стоки, докато в Източна Европа внасят по-смотани. Дали е така? Любопитно ми е дали поръчаните онлайн дрешки са по-качествени.

Jasmin_veni, съжалявам за това. И аз миналата седмица се напатих от едни патладжани консерва... Дано по-бързо се възстановиш.

# 653
Аз пия Диаспорал 300 два пъти на ден по 1.Малкият ми е болен и нямам време да пиша,а само изчетох малко,докато няма температура.

# 654
А и съм чувала, че има двоен стандарт - в техните страни предлагат по-качествени стоки, докато в Източна Европа внасят по-смотани. Дали е така?
Така е.
Аз със сигурност няма да пера нещата в това време, но просто се чудя дали въобще да ги пера  Rolling Eyes

# 655
Giada, на дрешките, които майка ми купи от магазин на Next в Англия, пише различни страни. Има в  Шри Ланка, в Камбоджа и Тунис (може и други места да има, но на част от нещата, които сега проверих това видях). За качеството, нямам идея как е понеже в Бургас го затвориха магазина на Next.
Но за нещата на Zara от опит знам, че качеството и материята тук и в Англия са много различни. както се казва в един филм "Цакат ни с топла бира".  #Cussing out

# 656
  • София
Добра вечер!

С първото дете не съм прала нито кошарата, нито количката - бяха чисто нови.
Сега ще пера кошарката, за да е чиста след баткото и стоенето в калъфа. Количката мисля да е втора употреба, така че също задължително ще бъде прана.

# 657
За упорита гнойна ангина от личен опит мога да препоръчам намазване на гърлото с тампон с няколко капки йод +мед! Но наистина е мн гадно на вкус..все едно си облизал стотина пощенски пликове и марки   Shocked
На мен ми се наложи да го правя след като дори инжекциите едва помагаха..

# 658
Имам проблем - не мога да понасям филми с насилие напоследък. Как сте вие, момичета? ММ беше буквално изгонен да гледа каквито кървища и пребивания иска в другата стая, защото отказа да си изключи звука на ТВ. Нормално ли е и при вас?

# 659
Смехорани, всичко е нормално за една бременна  Mr. Green
С предната бременност четях само трилъри от типа на "Момичето с драконовата татуировка", в които има много насилие. Сега не мога да ги погледна. Да си призная честно, от миналото лято не съм прочела и една книга. Запънах се на Мидълмарч, и като не мога да я прочета, не мога да захвана нищо друго. Станала съм страшно ленива, а имах такива планове за свободното време като изляза в болничен  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт