Шопинг консултации

• 107 018
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
miss_666   bouquet, мерси душичке, то пишело, ама кой да гледа, оправих работата.

# 136
  • Варна
Silver touch, стана ми интересно, какво имаш предвид под "смелост да я нося"?

# 137
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E

Не искам да говоря от името на Silver touch, но ще напиша от моя гледна точка:

Скрит текст:
Аз изпитвам ирационален страх, че ще облека нещо по-ярко и екстравагантно и на улицата ще улавям шокирани погледи на хора, които ще се чудят от коя лудница са ма пуснали.  Embarassed
Съзнавам, че е изключително глупаво, но от това не ми става по-добре  ooooh!

Извинявам се за лирическото отклонение   bouquet

# 138
  • София

Не искам да говоря от името на Silver touch, но ще напиша от моя гледна точка:

Скрит текст:
Аз изпитвам ирационален страх, че ще облека нещо по-ярко и екстравагантно и на улицата ще улавям шокирани погледи на хора, които ще се чудят от коя лудница са ма пуснали.  Embarassed
Съзнавам, че е изключително глупаво, но от това не ми става по-добре  ooooh!

Извинявам се за лирическото отклонение   bouquet
Joy Joy Joy
Да си призная и аз зяпвам при вида на жена облечена с нещо различно и екстравагантно, но по-скоро от кеф, че виждам нещо свежо на фона на доста еднакво стилово и цветово облечени жени по улиците. Абе с една дума кефя се на такива женки.Даже понякога и аз се осмелявам  Blush

# 139
  • Варна
Търся, за сега безуспешно Estee Lauder Brasil Dream Eau De Parfum във Врана и по сайтове.
Скрит текст:
Моля, ако някои го срешне да свирне bouquet

# 140
missNoir,   струва ми се много нежна,  много ми харесва как стои в сетове Heart Eyes, бях на косъм да си поръчам за новогодишните празници ... и си признавам, че ме разколебава малко това, че е наистина нещо доста различно, има асоциации с детското, момичешкото.  Съпругът ми, когато му показвах въодушевено цветове за проекто-поръчката ми на туту, ме попита - а къде ще я носиш? А аз - как къде, тя е до коляното, и за клуб става, и за излизане с приятели ... А той ми да де да разбера, че според него е странна ...  После показвах за мнение доколко е носимо и на приятели-мъже ( приятелките ми много харесват туту полите също, но никоя не се е сдобила все  още) и така съвсем е разколебах, че ще мога да си я нося както си представям Crazy

# 141

Теnessy, и полата е страхотна, аз страшно харесвам туту, но все се чудя дали ще имам смелостта да я нося  Crazy

При едно вечерно излизане мисля, че не трябва да имаш притеснения. Винаги е хубав акцент и прави впечатление.

# 142
  • Варна
И моят мъж, като твоя, Silver touch  Simple Smile
Миналата нова година бях с туту. В началото като я видя, се изцъкли и каза, каква била тази пола, но после като я облякох, му светнаха очите и ме одобри.
Обаче, за тази нова година ми каза "моля те, не бъди толкова шармантна, като миналата година"  Mr. Green
Мъже, какво да ги правиш Simple Smile

kalei, шокирани погледи ще срещнеш само ако излезеш по бельо Simple Smile

# 143
  • на пясъка при черупките от миди
Туту пола със сигурност ще си направя/поръчам/нося след като излюпя бебето  Mr. Green пък който иска да ме зяпа по улиците. Даже и с кецове ще си ги нося. Това беше леко отклонение.
Сега питане - някой да е виждал или от сайт поне (български) дънки за бременни, модел boyfriend?  newsm78

# 144
  • Варна
Спомената модна марка днес пуснаха отново топ с весел принт

# 145
missNoir, страхотен е топ-а! Heart Eyes Аз този път търся изчистен тишърт, без такива акценти на ръкавите, иначе въпреки снега веднага бих се отправила към магазина им хехе
Всъщност те пускат нови дрехи често, така ли? Признавам си, че досега не съм ги следила добре, но ще започна да гледам по-често Peace

Момичета, и да ви кажа, че ме убедихте и  надъхахте за туту и ще  поръчам пък Crazy Ще ми стои добре, страхотен акцент е, а животът е прекалено кратък, за да не носи човек нещо, което тоолкова му е допаднало  Hug

Mrs Fiore, ако знаеш каква радост е след раждането, като започнеш отново да се обличаш в своите си дрехи и да можеш да носиш всичко, каквото си поискаш Peace   Аз намерих доста удобни и добре изглеждащи дънки за бременни тук http://www.mammawebshop.com/bg/drehi-bremenni/dynki-pantaloni-za-bremenni.html, има един модел, който напомня за бойфренд-ки. Пожелавам ти лека бременност и безпроблемно раждане! Praynig

# 146
  • София
Silver touch , от къде мислиш да поръчаш ту-ту пола?

# 147
  • София
С тези туту поли ме зарибихте.Моля, ако поръчвате в Али-то да ме включите и мен. Досега не съм поръчвала там Praynig

# 148
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз вече сънувам туту поли  Joy
Започнах да се замислям дали да не пробвам да си ушия  Thinking

# 149
  • Пловдив
Аз вече сънувам туту поли  Joy
Започнах да се замислям дали да не пробвам да си ушия  Thinking

Ако умееш шиенето на туту е елементарно.

Общи условия

Активация на акаунт