За изневярата

• 111 673
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 735
  • Сф
Леле , представих си другарката Лиляна  как изпитва пред черната дъска-тръпки ме побиха направо  newsm43

# 736
Удрогалчила се тя ...

# 737
ама Лиляна учителка ли е Grinning
що не казвате Blush

# 738
  • Ямбол
Shocked Лиляна по-конкретно от това не знам на кое викаш  ooooh!
Изневярата е неизбежна да , тъй като човека не е моногамен .
Благодаря.
Да, ако разглеждаме човека само като животното човек - ОК, но човекът може и да разсъждава. Тогава може да задоволи полигамията си, без да наранява някой друг, но това зависи само от степента на развитие на този човек.
Ти казваш, че си била от двете страни. Плюсовете на n1 едновременни връзки повече ли са от минусите?

# 739
Не съм казвала че съм имала едновременни връзки . Математиката ти е добре ама логиката никак.

# 740
  • Ямбол
Не съм казвала че съм имала едновременни връзки . Математиката ти е добре ама логиката никак.
А какво е изневярата, ако не паралелна връзка?
Коя логика не ми е добра?

# 741
А какво е изневярата, ако не паралелна връзка?
Коя логика не ми е добра?

Лиляна ако си любовница и нямаш мъж , паралелна връзка ли е???  Laughing

# 742
  • Ямбол
...
Ако изключим моногамията, трябва да изключим и този случай. А MYSELF AND I твърди, че няма моногамни хора.

# 743
  • Другата България
ако си любовница и нямаш мъж , паралелна връзка ли е???  Laughing
За мъжа - да. Peace
Това е и доста често срещан модел.
По-....интересно е когато омъжена жена има две връзки с неженени мъже едновременно, освен съпругът си.
Я ми кажи ти тогава за нея каква връзка е това? Laughing

# 744
Да твърдя Лиляна и ако четеш по напред написах -лично заключение . А изневяра може и да не е връзка ,а флирт и неколкократен секс .

# 745
...
Ако изключим моногамията, трябва да изключим и този случай. А MYSELF AND I твърди, че няма моногамни хора.

Е тогава на кого изневеряваш , на себе си ли , на кучето , на котката ли ако имаш??? С тази моногамия ме развесели , те щъркелите са такива , но носят бебета , поне такива легенди се носят.  Laughing

# 746
  • Ямбол
...

Е тогава на кого изневеряваш ...

Любовницата не изневерява на никого. Затова не разглеждам нейната страна, а само този, който изневерява. Той е полигамният.

Попитах - плюсовете повече ли са от минусите, щом някой твърди, че е неизбежно?

# 747
" Попитах - плюсовете повече ли са от минусите, щом някой твърди, че е неизбежно? " .

Пробвай и ще разбереш.  Laughing

# 748
Зависи от изневярата Лиле  Peace и от човека с когото си изневерил .Може да има плюсове , но и минуси не са никак изключени .

# 749
Ох да, то има хора, които се възбуждат от трупове, от фистинг, от 2-седмично носени гащи, от нечия дефекация и от секс с животни, но няма моногамни. Така де. Какво по-странно от човек, който представете си!! не чука други освен неговата си жена!? Не бе, такова нещо не може да има.  Whistling Прави сте. Щом Пенчо, Стойчо и Иванчо са го направили, значи всички така. Щастливи бракове без изневери няма. Те някакви там хора твърдят, че са си били вярни за 20-25-50 години, ама не - те просто не са се хванали.

Добре.

Общи условия

Активация на акаунт