За изневярата

• 111 678
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 720
Ползването на предпазни средства с любовниците , и претенции относно външния им вид , как се връзва със зова на природата "оплождай колкото се може повече жени"?  Супер тарикатско тълкуване на "дълбоко вкоренен животински начин на оцеляване".  Елементарно желание за секс е това , напълно съзнателен избор на уж разумно същество. Биологични доводи се гледат на парче , и само когато са удобни.

# 721
Ползването на предпазни средства с любовниците , и претенции относно външния им вид , как се връзва със зова на природата "оплождай колкото се може повече жени"?  Супер тарикатско тълкуване на "дълбоко вкоренен животински начин на оцеляване".  Елементарно желание за секс е това , напълно съзнателен избор на уж разумно същество. Биологични доводи се гледат на парче , и само когато са удобни.

А, точно.  Peace

# 722
  • Ямбол
Точно така - животинският инстинкт му казва - прави секс, а малкото проблясък на умствена дейност - поне взимай мерки, че виж оня муньо на камъчка докъде я докара.

# 723
  • Другата България
Ама си много груба и грам деликатност нямаш понякога....нали уж не анализираше другите?
А ситуациите? Какво си се хванала за Камъчка, като че ли е само тя, тя поне се изправи тук и си разказа сама, а и детето ѝ не е от липса на предпазни средства, било е желано - ако съм разбрала правилно. Права си за това, че е муньо, ама много начукване на канчето на Камъчка за щяло и нещяло, не е ли време да оставим жената на мира?

# 724
Точно така - животинският инстинкт му казва - прави секс, а малкото проблясък на умствена дейност - поне взимай мерки, че виж оня муньо на камъчка докъде я докара.

Завиждаш ли ???  newsm78

# 725
  • Ямбол
За какво да завиждам?

# 726
аз пък мисля,че Лиляна беще добронамерена този път Grinning
детето ми е плод на голяма любов, забременях трудно след 9 месеца непазене Laughing
нито е грещка,  нито е оплоден сперматозоид случайно Laughing
аз съм ок с историята си, гледам си детето и съм щастлива
Лиляна какво прави в тема за изневяра-ще ми отговорищ ли?
почти ми стана симпатична

# 727
  • Сф
Стига пък и ти!Всички са праведни наблюдатели на  чужди  драми !  Laughing

# 728
  • Другата България
Именно защото съм те чела и помня, че детето е желано казах написаното по-горе. И не казвам, че не е добронамерена, а прозвуча грубо и грозно, което прави и най-голямата добронамереност да изглежда незначителна. Не знам има ли по-дъвкан потребител от теб в този подфорум, и някой, който да не ти знае историята. На нас ни омръзна, на теб - не знам. Laughing

А за да сме коректни - Лиляна отговори на твоя въпрос няколко пъти вече. Peace

# 729
И от двете страни на монетата съм била . И мога да кажа неизбежно е  Naughty винаги се случва , няма моногамни хора .

# 730
  • Ямбол
.... И мога да кажа неизбежно е  Naughty винаги се случва , няма моногамни хора .
Кое е неизбежно? Изневярата ли? Или връзка след приключена друга такава?

# 731
За мъжа е престиж да има семейство.Говорим за зрелият мъж.И защо не?То си е класно да имаш добра съпруга вкъщи,която е на твое разположение по всяко време.Тя ти дава семейния уют/топла вечеря,изпрано бельо/.Дарила те е с наследник,както се изразяват голям % от мъжете за своите деца.Знаеш,че тя те чака,грижи се и възпитава детето.Страхотно нали?!?Пък 'що да не забием нещо друго навън.Може да е много по-кофти/външност,интелект/ от прекрасната съпруга ама си е чуждо.С нея може да прави каквото си поиска.Без обяснения,без задължения.Според мен това е причина не за всички мъже.Всеки си има своите незадоволени желания.Единственото общо между всички "изневеряващи" е чувството за незадоволеност.Пък дали става дума за сексуална или комуникативна липса си е до отделния човек и неговите потребности в момента на изневярата.
Но това е доста подло от страна на мъжете Sad

# 732
.... И мога да кажа неизбежно е  Naughty винаги се случва , няма моногамни хора .
личното ми заключение след запетаята не е ли достатъчно красноречиво за това кое е неизбежно Лиле?

# 733
  • Ямбол
личното ми заключение след запетаята не е ли достатъчно красноречиво за това кое е неизбежно Лиле?
Аз те питам нещо конкретно, не дали има или няма моногамни хора. Ще ми отговориш ли кое е неизбежно? Изневярата ли?

# 734
 Shocked Лиляна по-конкретно от това не знам на кое викаш  ooooh!
Изневярата е неизбежна да , тъй като човека не е моногамен .

Общи условия

Активация на акаунт