За изневярата

• 111 696
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 615
И като как точно ще намирише изневярата, ако прелюбодееца забрави за случката още щом си вдигне панталона? Какво да го издаде, като той сам си вярва, че нищо нередно не е имало?
Ако забравя на секундата и хич не му пука, то това си е класически пример за сериен кръшкач.А тях жените им си ги знаят.И си ги търпят.Или ги наритват.
Нормалните хора, които не изневеряват за спорта с всяка фуста, обикновено малко или много ги гризе съвестта, че са сгафили, чувстват, че по някакъв начин са предали половинката.И това си личи. Променят поведението си, често несъзнателно, за определен период след изневярата.Точно в този момент, ако другият има интуиция и "усещане" за партньора си, ще усети, че нещо става/е станало.Може и да не му мине веднага мисълта:"Той е друг, значи ми е кръшнал!", но усещането за нещо странно, което става, остава.

# 616
Аз не мога да разбера, защо някой , ако не може да е само с един човек се обвързва. Едва ли е само заради едното пране и ядене.

Защото не е наясно със себе си, малцина са. Особено ако си се обвързал относително млад, преди да си наясно със себе си и с нуждите си.

Искат се топки да се видиш в пълната си "красота" и предпазните бушони в главата не го позволяват. Никой не иска да мисли за себе си като за глупак, който не може да си държи панталоните вдигнати. Никой не иска да мисли за себе си като за подлец и лъжец.

Полигамникът също има нужда от пристанище, семейство, деца. Обвързването носи много плюсове. А дивечът навън е за временните и незадоволими нужди... не само от секс, а от чувството, че си влюбен, харесван, рискът да бъдеш заловен, приключението, превземането на новото.

# 617
Той въпроса ми беше малко реторичен, но съдейки по бедния ми опит, баш това си е.

Искат се топки да се видиш в пълната си "красота" и предпазните бушони в главата не го позволяват. Никой не иска да мисли за себе си като за глупак, който не може да си държи панталоните вдигнати. Никой не иска да мисли за себе си като за подлец и лъжец.

# 618
  • Сф
Аз не мога да разбера, защо някой , ако не може да е само с един човек се обвързва. Едва ли е само заради едното пране и ядене.

Защото не е наясно със себе си, малцина са. Особено ако си се обвързал относително млад, преди да си наясно със себе си и с нуждите си.

Полигамникът също има нужда от пристанище, семейство, деца. Обвързването носи много плюсове. А дивечът навън е за временните и незадоволими нужди... не само от секс, а от чувството, че си влюбен, харесван, рискът да бъдеш заловен, приключението, превземането на новото.
+ 1 !

# 619
Е как защо се обвързва?
За имидж и удобство.

# 620
Какъв имидж ти носи това да си обвързан. Нали има един такъв израз: "по-добре сам отколкото зле придружен".

# 621
За мъжа е престиж да има семейство.Говорим за зрелият мъж.И защо не?То си е класно да имаш добра съпруга вкъщи,която е на твое разположение по всяко време.Тя ти дава семейния уют/топла вечеря,изпрано бельо/.Дарила те е с наследник,както се изразяват голям % от мъжете за своите деца.Знаеш,че тя те чака,грижи се и възпитава детето.Страхотно нали?!?Пък 'що да не забием нещо друго навън.Може да е много по-кофти/външност,интелект/ от прекрасната съпруга ама си е чуждо.С нея може да прави каквото си поиска.Без обяснения,без задължения.Според мен това е причина не за всички мъже.Всеки си има своите незадоволени желания.Единственото общо между всички "изневеряващи" е чувството за незадоволеност.Пък дали става дума за сексуална или комуникативна липса си е до отделния човек и неговите потребности в момента на изневярата.

# 622
  • Сф
Абе не знам, но според мен , ако един мъж е свикнал "да си го развява" и следващата половинка ще се постави в позицията на бившата . Именно затова трябва да се внимава за последствията. Не може току- така да си "мяташ семето" и да разчиташ , че любовницата ще направи аборт- много е безотговорно, а на 40 г вече си е диагноза безхаберие! #Cussing out

# 623
Винаги ще има хора в двете крайни позиции.Едните няма да простят ,ще страдат,ще се борят или ще скъсат и ще са ок със своето решение.
Другите пък ще простят,ще продължат нататък в името  на някакви приоритети били те любов,деца,навик/всеки със своите/.И вторите също ще са ок със своето решение.
Няма да стигнем до общо съгласие по въпроса кое е правилно.Всеки е различен,всеки прави свой избор и носи последиците после.Надявам се на никой от нас да не му се налага да "избира".

По мое наблюдение за да се стигне до изневяра някакъв вид вина има и у двамата партньора.Кофти е че потърпевшата страна почти никога не осъзнава къде греши и с какво "стимулира" другия да кръшне.
Стимулира????

# 624
...С нея може да прави каквото си поиска...

Какво например, че ми стана любопитно  Simple Smile

# 625
...С нея може да прави каквото си поиска...

Какво например, че ми стана любопитно  Simple Smile
[/quote

Чете и Шекспир. Ти нещо друго ли търсиш???  Laughing

# 626
...Ти нещо друго ли търсиш???  Laughing

Като добра съпруга извадих тефтера и чакам да си запиша какво толкова друго правят с любовниците, за да му го дам и да му спестя разкарването  Mr. Green

# 627
  • Сф
Ха- ха , аз пък сега кръшкам ли кръшкам, а тефтера съм сложила под възглавницата........ newsm81 newsm81 , който има време - да пише...

# 628
  • Tам през Атлантическия океан
Даммм  Thinking криво разбрани ценности.

# 629
Като добра съпруга извадих тефтера и чакам да си запиша какво толкова друго правят с любовниците, за да му го дам и да му спестя разкарването  Mr. Green

Е, тя цялата идея на любовницата, не е ли да НЕ БЪДЕ жената с която си всеки ден, така че как би му дала това?

Общи условия

Активация на акаунт