За изневярата

• 111 619
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 885
Аха, сега се светнах това за кравата и бикът, дето го постна. Половинката ти е станала крава и вече не си й нужен, докато все още си обикновено муле...тя си сака бик  Confused Съчувствам ти...на половинката ти също  Stop

# 886
Аха, сега се светнах това за кравата и бикът, дето го постна. Половинката ти е станала крава и вече не си й нужен, докато все още си обикновено муле...тя си сака бик  Confused Съчувствам ти...на половинката ти също  Stop

Аз си я гледам , че ме нервира си е нормално , няма идеални връзки , всичко съм и осигурил ,каквото е искала го е получила, За мулето и бика е друг въпрос Зандали , отиди на село и погледни отдолу и си избери. Явно и от животни не разбираш.  Laughing

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 23:25 от Avensis

# 887
Avensis, като те слушам не ще да е виновна дамата до теб само. Прочети какво си написал за нея. Със сигурност усеща твоята нагласа и никак не е щастлива. Показва го по тривиални начини

Да и аз съм виновен , че все и натяквам , яж по малко и после вземам кърпата да се обърша. Що ли се занимавам с нея , според теб да си хвана нещо друго АГНЕШКО , така ли да постъпя???  newsm78

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 23:32 от Avensis

# 888
 не знам дали агнешко ще ти се върже и ти не знаеш де , то и за това си търпиш кравата .

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 23:57 от MYSELF AND I

# 889
Е, признавам, че не съм наясно с добитъците, даже им се извинявам, че ги наричам така...високомерно сякаш...и ги оприличавам на хората. И все пак не разбрах - дразниш се защото  дебелее кравово и непозволено или защото вече не е агнешко( щото има и агнета като крави, както и  реброброящи крави - най-вече индийски) И да ти кажа честно - виновен си -ако вече възприемаш жена ти като   форма, която дразни(ама точно така, както го представяш във форума), по-добре е да си честен с нея и тя да си реши, дали да не предприеме мерки да е с  друг, който не я възприема като дразнещ добитък.

# 890
Честит празник скъпи дами.

# 891
не знам дали агнешко ще ти се върже и ти не знаеш де , то и за това си търпиш кравата .

Па не съм пробвал , де да знам.  Joy

# 892
Е, признавам, че не съм наясно с добитъците, даже им се извинявам, че ги наричам така...високомерно сякаш...и ги оприличавам на хората. И все пак не разбрах - дразниш се защото  дебелее кравово и непозволено или защото вече не е агнешко( щото има и агнета като крави, както и  реброброящи крави - най-вече индийски) И да ти кажа честно - виновен си -ако вече възприемаш жена ти като   форма, която дразни(ама точно така, както го представяш във форума), по-добре е да си честен с нея и тя да си реши, дали да не предприеме мерки да е с  друг, който не я възприема като дразнещ добитък.

Ако бях използвал думата буре или амфора и не е добиче как е??? А че не си мълча , пак е зле??? На вас жените не може да се угоди ама грам. Като ви четох постовете сте бая ербапи , " По добре да казва да не мълчи " , когато си го казвам пак не трябва така. Та да знаете МЪЖЕТЕ затова ви възприемат за даденост която им допълва живота , съпруга да ни гледа децата и любовница да ни обича за това което сме.  Laughing

# 893

Ако бях използвал думата буре или амфора и не е добиче как е??? А че не си мълча , пак е зле??? На вас жените не може да се угоди ама грам. Като ви четох постовете сте бая ербапи , " По добре да казва да не мълчи " , когато си го казвам пак не трябва така. Та да знаете МЪЖЕТЕ затова ви възприемат за даденост която им допълва живота , съпруга да ни гледа децата и любовница да ни обича за това което сме.  Laughing

Avensis, ти си скапан лицемер! Не може днес, на осми март да честитиш празника на всички жени и после да избълваш една кофа гадости. Ходи се скрий в дупката, от която изпълзя и се натрапи в темата. Горката ти жена. Явно се тъпче и пълнее от нерви. Сега разбирам: Не е лесно да останеш слаба и щастлива, ако си женена за такъв идиот, какъвто си ти!.

# 894
Честит празник момичета!  bouquet

# 895
  • Ямбол
Честит празник момичета!  bouquet
Ти темата за изневярата като отчетна ли я приемаш вече, че чак и празника честитиш?
Явно толкова много се идентифицираш с това изневеряване, че само тук се въртиш.

# 896
Честит празник момичета!  bouquet
Ти темата за изневярата като отчетна ли я приемаш вече, че чак и празника честитиш?
Явно толкова много се идентифицираш с това изневеряване, че само тук се въртиш.
какъв ти е проблема пък на тебе бе ooooh!
къде се въртя си е мой проблем
щом толкова те вълнува ще ти отговоря
махнах се от Алтернативата и се върнах тук
това е единствената смислена тема тук , чета нея
като се появи друга интересна ще пища и в нея
ти проблеми имащ ли с това????

# 897
  • Ямбол
Поздравления, че си се махнала, това все пак си е изневяра.
Обаче честитките за празника не са по темата.

# 898
можеще да благодарищ и да си замълчищ просто Peace

# 899
Avensis, ти си скапан лицемер! Не може днес, на осми март да честитиш празника на всички жени и после да избълваш една кофа гадости. Ходи се скрий в дупката, от която изпълзя и се натрапи в темата. Горката ти жена. Явно се тъпче и пълнее от нерви. Сега разбирам: Не е лесно да останеш слаба и щастлива, ако си женена за такъв идиот, какъвто си ти!.

Уау, кво е ставало в тая тема, чете ми се, ама ме и мързи да го направя.  Blush  Laughing

Каква емоция, какво нещо.

Общи условия

Активация на акаунт