Тя също спира да проявява интерес към теб, за нея ти си само банкомат, мрънкало и още едно дете за обгрижване. Но ... няма да я напусна заради никаква любовница защото: готви и се грижи да има нещо за ядене в къщи, чисти и поддържа къщата, занимава се с децата, грижи се за мен - купува ми дрехи, за да не се мотая аз по магазините, пере ми гащите и чорапите, глади ми ризите и каквото ми трябва - за всичко се е погрижила, аз нямам грижи за никакви битовизми. СПЕСТЯВА МИ МНОГО ГРИЖИ и МИ Е УДОБНО, това е главното. Имам си време за себе си, защото не се налага да се занимавам с битовизми, само ходя на работа. Аз от своя страна се грижа за финансите - давам достатъчно пари и си купувам много спокойствие. А пък и като те изритат от всякъде, или ако се разболееш, на кого друг ще трябвам и коя ще ме приеме освен нея. А любовницата дава блясъка в очите, тръпката, емоцията, ползва се само позитивната страна от връзката,без битовизмите, не ти мрънка за нищо, винаги е хубава, винаги е усмихната и винаги ме желае.
Звучи тъжно, но има много е истина, за съжаление.

И пак стигаме до клишето, че:един мъж има ли много свободно време, мисли само за простотии.
И до:не е луд тоя дето яде баницата......