За изневярата

• 111 574
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 900
Тъжно, Avensis, тъжно...
Не мога да си представя да говоря така даже за бившите си, с които явно за да не съм е имало нещо, което хич не е било наред. Това ти е най-близкия човек все пак, такова отношение да показваш към него пред непознати... Просто не мога да го разбера - за какво си с нея, щом нямаш елементарно уважение към този човек?
Да си кажеш, да не мълчиш, значи да идеш при нея, да седнете и да говорите, с нормални думи. Добиче, крава и мрънкане пред непознати няма нищо общо с това.
Така ли говориш с хората, с които общуваш извън дома? Или само за най-скъпите си хора ги пазиш?

# 901
  • Мадрид / София
Честит празник на жените от темата!
Много ви моля да не се заяждате по между си, нито е по темата нито е коректно едни спрямо други, а и е ужасно грозно. Последните 5-6 поста направо са си за изтриване.

# 902
Цитат на: Avensis
Ако бях използвал думата буре или амфора и не е добиче как е??? А че не си мълча , пак е зле??? На вас жените не може да се угоди ама грам. Като ви четох постовете сте бая ербапи , " По добре да казва да не мълчи " , когато си го казвам пак не трябва така. Та да знаете МЪЖЕТЕ затова ви възприемат за даденост която им допълва живота , съпруга да ни гледа децата и любовница да ни обича за това което сме.  Laughing
Чакай сега, любовницата ти ако е друг пол, ясно защо нещата не вървят в семейството.

Ако е пак жена, нали на жените не може да се угоди грам, как успяваш на любовницата?

# 903
  • Мадрид / София
Цитат на: Avensis
Ако бях използвал думата буре или амфора и не е добиче как е??? А че не си мълча , пак е зле??? На вас жените не може да се угоди ама грам. Като ви четох постовете сте бая ербапи , " По добре да казва да не мълчи " , когато си го казвам пак не трябва така. Та да знаете МЪЖЕТЕ затова ви възприемат за даденост която им допълва живота , съпруга да ни гледа децата и любовница да ни обича за това което сме.  Laughing
Чакай сега, любовницата ти ако е друг пол, ясно защо нещата не вървят в семейството.

Ако е пак жена, нали на жените не може да се угоди грам, как успяваш на любовницата?
Той каза, че си я търпи и не й изневерява,

# 904
Дами , Благодаря за статистическите данни които получих в тази тема ще ми помогнат много.  Laughing

Извинявам се за моите подвеждащи постове , но няма как да получа информация ако не ви нервирам.  Laughing

Повече няма да ви тормозя. Извинявам се пак.  Peace

# 905
Що бе, тормози ни, само пиши  трезвен,защото хората се объркват кое  точно е бъчвата, която те дразни  Laughing Шегувам се, да не  се  разсърдиш, ей  Hug

# 906
Що го нападате човека? Rolling Eyes
Аз също съм на мнение,че ако половинката - мъж/жена, няма значение полът,  си промени много външния вид, не гарантиран, че няма да охладнея. По-точно, сигурна съм, че ще охладнея. Сексуално.
И моля, не всички дебелеят от нерви, има си чисти чревоугодници! Naughty

# 907
  • София
...ти флиртаджийка разгонена, той ти предлага раздяла, ти не си шокирана, ама хич, а с първия срещнат под завивките...

Леле, къде го видя това?
Според теб след като една жена бъде зарязана колко време трябва да е в "траур". Пише, че са били разделени 4 месеца и за това време е спала един единствен път с друг мъж. Това ли е филиртаджийка, която се хвърля с първия срещнат под завивките  Shocked
Благодаря за разбирането .

Роналд ,за да не изпадам в подробности не написах ,че  му се молих  да се прибере  и го търсих през първия месец , но нито телефон вдигаше ,нито вратата отваряше .По-късно разбрах защо е било всичко. В момент на голяма психическа дупка  излязох с другия мъж , знам че това не е решението ,но тогава не бях преживяла вече тази история .Обаче не мога да се съглася с теб ,че съм  флиртаджийка .Постъпката ми може да не е била от най-правилните , но за всичко си има причина .Наранената жена е доста опасно нещо .Сега гледам с други очи на това което ми се случи и не бих действала така , не бих се молела , не бих спала с другия мъж , но човек се учи докато е жив .
Не е нужно да обясняваш действията си и поведението си на човек, който очевидно няма да те разбере. Човек волно или неволно прави грешки в живота си и по-важното е да се поучи от тях, което очевидно ти си направила. Пожелавам ти късмет в живота.

# 908
Аз също съм на мнение,че ако половинката - мъж/жена, няма значение полът,  си промени много външния вид, не гарантиран, че няма да охладнея. По-точно, сигурна съм, че ще охладнея. Сексуално.

Всеки човек може да се промени по един или друг начин, един физически, друг като характер и т.н. Но от възпитанието зависи как ще продължиш. Дали ще му викаш краво, идиот и т.н. Няма оправдание за това. И разбира се, е възможно да охладнее, дори към човек с перфектна външност може да охладнееш, ами хвани си чантичката и се махни, не си трови живота, не трови и неговия, той ще си намери кой да го обича, ти също. Взаимно да се наранявате и мъчите не води до нищо добро.

# 909

Всеки човек може да се промени по един или друг начин, един физически, друг като характер и т.н. Но от възпитанието зависи как ще продължиш. Дали ще му викаш краво, идиот и т.н. Няма оправдание за това. И разбира се, е възможно да охладнее, дори към човек с перфектна външност може да охладнееш, ами хвани си чантичката и се махни, не си трови живота, не трови и неговия, той ще си намери кой да го обича, ти също. Взаимно да се наранявате и мъчите не води до нищо добро.

Съгласна.  Peace Освен това, ако най-близкия ми човек се е променил външно в негативния смисъл на думата, ще се опитам да му помогна, а няма да седна да го обиждам камо ли пред непознати. Има 10 000 варианта да мотивираш човека до себе си така, че да не го нараниш. Може да тръгнете заедно да тичате, на плуване, на какъвто и да е спорт. Да отбелязваш напредъка й, да правиш комплименти. Една жена може да направи чудеса, ако се чувства обичана и желана... и може да се откаже от много неща и да се свие съвсем, ако й викат крава.

//Има една двойка, която виждам понякога да тича в училищния двор до нас. И двамата са около 60-годишни, жената е доста пълна. Тичат съвсем леко тип джогинг, но са си заедно и прекарват така поне час. Много са ми сладки.

# 910
  • София
Веднъж в устата ,завинаги в бедрата...  Grinning

# 911
Цитат
Понякога човек не може да си позволи да се разведе.....
Би ли посочила поне една причина, която не позволява развод?
Човек винаги МОЖЕ да се разведе.Друг е въпроса дали иска....

Жена домакиня с деца, без жилище
Мъж, който не иска да живее отделно от децата си
Изнася се, оставя децата при баща им, намира си работа и като си стъпи на краката, си ги взима.
А и обикновено повечето имат родители/роднини, които могат да помогнат в началото.

Като не иска да живее отделно от децата си, да не си е свалял гащите където не трябва.Ако съм решила да се разведа, хич не ми дреме той иска ли или не.
Та, пак стигаме до "не ИСКАТ", а не "не МОГАТ".

Описания случай със зависимата жена с болно дете и майка са абсолютни изключения.
В масовия случай хората МОГАТ  да се разведат, просто не искат/не им стиска за момента.

# 912
Едно е да искаш
Второ да можеш
а съвсем друго да го направиш.

smile3546

# 913

Не се сърди, сигурна ли си, че нямаш рубрика за съвети в някой вестник/ци? Извинявай но съветите ти ме напушват на смях. Или от рубрика във вестник или от някоя книга за самоусъвършенстване Simple Smile

# 914
  • На изток от Рая
Vodena, коя част от съветите на човечето, те напушва на смях?
Чета, чета и нищо смешно не откривам...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт