За изневярата

• 111 571
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 915
Vodena, коя част от съветите на човечето, те напушва на смях?
Чета, чета и нищо смешно не откривам...  Rolling Eyes
Ами пълни са с клишета..най-малкото. Смешно ми е, когато някой дава клиширани съвети съвсем сериозно..не мога да се спра..прилича ми на Питайте Човечето, то знае..Извиних се, смешно ми е, какво да направя, не може ли някой да се поусмихне тука  Simple Smile

# 916
  • На изток от Рая
Е, ти каза, че те е напушило на смях, но като не открих причината реших, че нямам чувство за хумор  Laughing
Клиширани или не, това са начините...

# 917
Е, ти каза, че те е напушило на смях, но като не открих причината реших, че нямам чувство за хумор  Laughing
Клиширани или не, това са начините...

Така де, клишетата са си клишета най-често, защото работят...Но малко хора ги взимат предвид. Все мислят, че това за тях не се отнася.. А не е така

# 918
Цитат
Понякога човек не може да си позволи да се разведе.....
Би ли посочила поне една причина, която не позволява развод?
Човек винаги МОЖЕ да се разведе.Друг е въпроса дали иска....

Жена домакиня с деца, без жилище
Мъж, който не иска да живее отделно от децата си
Изнася се, оставя децата при баща им, намира си работа и като си стъпи на краката, си ги взима.
А и обикновено повечето имат родители/роднини, които могат да помогнат в началото.

Като не иска да живее отделно от децата си, да не си е свалял гащите където не трябва.Ако съм решила да се разведа, хич не ми дреме той иска ли или не.
Та, пак стигаме до "не ИСКАТ", а не "не МОГАТ".

Описания случай със зависимата жена с болно дете и майка са абсолютни изключения.
В масовия случай хората МОГАТ  да се разведат, просто не искат/не им стиска за момента.

Безработна, тръгнала да се развежда, без жилище - идеален случай мъжът да  вземе родителските права, ако си науми.  Жена му го напуска, той ще й влиза в положението да я чака да си стъпи на краката. А работодателите пък размитат за домакини, седели вкъщи 15 години и ги посрещат със стартова заплата поне 1000 лв.

# 919
Вече два пъти чета такива мнения

Мъж, който не иска да живее отделно от децата си.
Като не иска да живее отделно от децата си, да не си е свалял гащите където не трябва.

А не ви ли хрумва, че жената е изневерила, но мъжът не иска да се развежда, защото не иска да живее отделно от децата си?
Аз познавам такъв мъж, търпи си НЕвярната съпруга, за да си живее с децата.
И примерите на Не се сърди, човече как мъжете на мига изгонили изневерилите им съпруги са ми малко странни. Не че не вярвам, но едно е аз да се чувствам наранена и предадена, друго е заради тези мои чувства да се лиша от живот с детето си. Твърде много ще се самонакажа за чужди грешки.

# 920
Не разбра ли, нашите примери са все някакви изключения, в масовия случай хората или моментално се развеждат, или са без капчица достойнство. Няма средно положение.

# 921
Не разбра ли, нашите примери са все някакви изключения, в масовия случай хората или моментално се развеждат, или са без капчица достойнство. Няма средно положение.

Аз мисля, че е точно обратното.
Масово не се развеждат.

# 922
Е, аз не съм уточнила, кои са повече, че да си наобратно.  Simple Smile Значи тези без достойнството са масовият случай.

# 923
Достойнството не го коментирам.
Те си знаят.

# 924
Народът, очевидно, толкова изгуби всякакъв компас, че нормалността на Човечето започва да им изглежда нереална и изкопирана от книга или списание Simple Smile

# 925
Народът, очевидно, толкова изгуби всякакъв компас, че нормалността на Човечето започва да им изглежда нереална и изкопирана от книга или списание Simple Smile
Да , и аз търся достойното за осмиване в нейните постове , но не го намирам newsm78 Май и аз нямам чувство за хумор  Grinning

# 926
на мен постовете на Човечето винаги са ми харесвали
мисля, че всички жени трябва да бъдат като нея и да не правят компромиси със себе си заради една институция наречена брак Rolling Eyes

# 927
да не правят компромиси със себе си заради една институция наречена брак

Еми така си е, аз дори бих стигнал и по-надалеч.

# 928

Като не иска да живее отделно от децата си, да не си е свалял гащите където не трябва.

А ако му ги свалят други какво да прави ? Simple Smile

# 929
  • Ямбол
....
А ако му ги свалят други какво да прави ? Simple Smile

Да отиде при мама да го загащи.

Общи условия

Активация на акаунт