Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 50

• 73 553
  • 804
  •   1
Отговори
# 630
Захранване, ден 2.
Закуска: ябълки
Обяд: Домати
Следобедна закуска: банани
Вечеря: Салата домати, чушки и краставици

Покрай захранването ме гони глад и ми се хапва сирене и пържени картофи...

# 631
Здравейте от мен! Hug Включвам се от днес, защото ми се струва по-лесно да спазвам режима ако се отчитам тук. Преди 1-2 години за първи път спазвах режима, като свалих 11кг за 14 дни, но след това не се захраних, а точно обратното започнах да се тъпча все едно нарочно с всевъзможни боклуци и то постоянно. Преяждах с ясната мисъл, че го правя. На моменти дори не ми беше вкусно, но продължавах да се тъпча. И така 2 години по-късно съм на същите килограми, с тази разлика, че вече имам много развита мускулатура от фитнес заниманията ми. Опитвах се няколко пъти да го започна от тогава, но повече от 1, 2 дни не издържах. Проблемът е, че цяло лято бяхме по почивки и не знайно защо/ "кривнах" от старият ми режим на хранене и сега се нуждая от неговото подновяване, но първо искам да направя едно прочистване, защото ми влияе много добре и психически освен физически, избистря ми съзнанието, смирява ме. За това започвам от днес, с едно отклонение - не спирам кафето сутрин (лична преценка). Извинявам се за дългия пост.  Embarassed Wink
Днес:
12.00ч - нектарин и кафе (в толкова станах)
14.00ч - чай
16.00ч - банан (малък)
18.00ч - ще е пак чай

# 632
  • по пътя
Нанни, не е ли много малко за цял ден? Може би за това не издържаш,аз ограничавам само вида на храната, но съм по-толерантна към количеството. В момента съм минала на режим суровояден, само с едно обедно хранене, което е готвено или препечена филийка  хляб от лимец.

# 633
Малко е, да, но това е само за днес, защото станах много късно. Нормално ставам към 8 и спазвам часове и количество. Просто при толкова късно става нямам апетит.

# 634
Захранване ден 5
Закуска:пропускам, не съм гладна
Обяд: Домат с краставица
Вечеря: картофи, морков и гъби на пара

# 635
Здравейте от мен! Hug Включвам се от днес, защото ми се струва по-лесно да спазвам режима ако се отчитам тук. Преди 1-2 години за първи път спазвах режима, като свалих 11кг за 14 дни, но след това не се захраних, а точно обратното започнах да се тъпча все едно нарочно с всевъзможни боклуци и то постоянно. Преяждах с ясната мисъл, че го правя. На моменти дори не ми беше вкусно, но продължавах да се тъпча. И така 2 години по-късно съм на същите килограми, с тази разлика, че вече имам много развита мускулатура от фитнес заниманията ми. Опитвах се няколко пъти да го започна от тогава, но повече от 1, 2 дни не издържах. Проблемът е, че цяло лято бяхме по почивки и не знайно защо/ "кривнах" от старият ми режим на хранене и сега се нуждая от неговото подновяване, но първо искам да направя едно прочистване, защото ми влияе много добре и психически освен физически, избистря ми съзнанието, смирява ме. За това започвам от днес, с едно отклонение - не спирам кафето сутрин (лична преценка). Извинявам се за дългия пост.  Embarassed Wink
Днес:
14.00ч - чай
16.00ч - банан (малък)
18.00ч - ще е пак чай

Може би е добре да увеличиш плодовете. Аз смъквам много бързо, въпреки че ям поне килограм плодове на ден. Така няма да изпитваш глад.

# 636
Днес:
14.00ч - чай
16.00ч - банан (малък)
18.00ч - ще е пак чай

Може би е добре да увеличиш плодовете. Аз смъквам много бързо, въпреки че ям поне килограм плодове на ден. Така няма да изпитваш глад.

От днес ги увеличавам, тъй като вчера не ми се ядеше просто. Първите 3 дни си позволявам и банан, за да се подсигуря, че няма да прегреша, след това вече е лесно. Още след първия ден усещам разлика и в тонуса и в настроението. Ще направя по-късно и някое упражнение, за да се раздвижа малко.
Днес:
10.00ч - 2 броя нектарин
12.00ч - чай
14.00ч - диня
16.00ч - чай
18.00ч - нектарин/банан

# 637
Захранване ден 6
Закуска: Грозде
Обяд: Домат с филийка черен хляб
Следобедна закуска: смокини
Вечеря: Зеленчуци на пара

Мисля да включа солта по-късно, тъй като в момента не изпитвам никаква нужда от нея.

# 638
Ден 3, за мен.
10.00ч - 4 наистина много малки кайсии
12.00ч - чай
14.00ч - 2 нектарина и 1 кайсия
16.00ч - чай
18.00ч - 2 нектарина и 1 кайсия
19.00ч - малък банан (подгони ме някакъв глад)

И в момента се чувствам гладна, но това е по-скоро от напрежение, тъй като съм стрес в момента. Трябва да се избяга от старите навици, като се "налапам" с всякакви шоколадчета, банички и т.н. няма да изчезнат проблемите ми. Ще приключа в петък или събота. Целта ми беше и още е де, прочистване и свиване на стомаха. Винаги след плодуване ценя повече вкусовите качества на всяка една храна.

# 639
Ден 3, за мен.
10.00ч - 4 наистина много малки кайсии
12.00ч - чай
14.00ч - 2 нектарина и 1 кайсия
16.00ч - чай
18.00ч - 2 нектарина и 1 кайсия
19.00ч - малък банан (подгони ме някакъв глад)

И в момента се чувствам гладна, но това е по-скоро от напрежение, тъй като съм стрес в момента. Трябва да се избяга от старите навици, като се "налапам" с всякакви шоколадчета, банички и т.н. няма да изчезнат проблемите ми. Ще приключа в петък или събота. Целта ми беше и още е де, прочистване и свиване на стомаха. Винаги след плодуване ценя повече вкусовите качества на всяка една храна.

Абсолютно нормално е да се чувстваш гладна и отпаднала в началото, все пак организмът ти се чисти от токсини. При мен този период отшумява през първите 2-3 дни, след това влизам в релси.

# 640
Привет момичета и от мен! От утре започвам и аз плодуване. Имам за сваляне доста кг, които качих за 1 година след последното ми плодуване. Преди година бях 54, сега съм 66. Висока съм 165см. Планирала съм 10-12 дни + 10 захранване. Надявам се да озаптя вълчия ми апетит по време на захранването, тогава ми е много трудно. Няма да мога да сваля наведнъж тези кг , ако стигна до 60 ще е голям успех. После ще продължа с умерено хранене и 1 разтоварващ ден и ноември-декември пак ще повторя. Надявам се до Коледа да съм в топ форма.   

# 641
  • по пътя
Привет момичета и от мен! От утре започвам и аз плодуване. Имам за сваляне доста кг, които качих за 1 година след последното ми плодуване. Преди година бях 54, сега съм 66. Висока съм 165см. Планирала съм 10-12 дни + 10 захранване. Надявам се да озаптя вълчия ми апетит по време на захранването, тогава ми е много трудно. Няма да мога да сваля наведнъж тези кг , ако стигна до 60 ще е голям успех. После ще продължа с умерено хранене и 1 разтоварващ ден и ноември-декември пак ще повторя. Надявам се до Коледа да съм в топ форма.   
Успех и аз се чудя кога да захващам, иначе си правих 3 дни миналта седмица, свалих 3 кг, веднага след това на 4-тия ден хапнах лимецова пърленка и отново на другия ден 3 кг бях върнати.Отчаяна съм, или трябва да съм цял живот на банани и плодове и салати или да си стоя с моите кг, колкото и да сваля, стига само едно нещо да хапна различно, и то диетично и край, всичко се връща,отчайващо е. Tired

# 642
Благодаря Лунно момиче, надявам се този път да сваля без да качвам. И аз се въртя в омагьосан кръг с този йо-йо ефект. Днес ми е първи ден- ще карам на чай с мед и грозде.

# 643
  • София/Испания
Здравейте и аз се включвам към вас,иска ми се да направя 10-15 дни на плодове и чай,а може и повече,зависи от това как се чувствам.Днес към 11ч изядох 2 круши,а в 14ч.-3 малки праскови,за вечеря,мисля да е сини сливи или ябълки.Успех на всички ,които са на режима!  bouquet

# 644
Привет,
Днес ми е 2 ден - на чай с мед, грозде. За вечеря може да хапна зеле с моркови. Ще включа и  зеленчуци.
Хубав ден и успех на всички плодуващи!

Общи условия

Активация на акаунт