Смешки от форума - 17

• 102 031
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
И на Кака Сийка отговора си го бива:

"Че кой ходи облечен на гинеколог? По гол гъз се ходи!"     Joy

Дали пък използвах думата "гъз"?  Crossing Arms

# 76
Хубава работа! Не си ли го поне помисли?

# 77
И на Кака Сийка отговора си го бива:

"Че кой ходи облечен на гинеколог? По гол гъз се ходи!"     Joy

Дали пък използвах думата "гъз"?  Crossing Arms

Како Сийке,извинявай! Цитирах по спомен,защото през телефона не ми се получава!    bouquet

# 78
... избор между пълна и нормална жена, един мъж винаги би заговорил нормалната...
А една жена винаги би заговорила нормален мъж, а не тъпанар-кантар!
Много смешно ми стана от определението, което Бижу е дала.

# 79
Цитат
Най-много ми направи впечатление че като го сварих и обезкостявах - имаше месо на места където другите пилета нямат. Което ми говори, че пилетата се движат
Grinning

# 80
  • София
 hahaha това е силно попадение!

# 81
  • Сф

От темата "Случи ми се нещо странно", то целия пост беше невероятен, но ето една ммаалка  част  Laughing
Цитат
   На мен толкова често ми се случват разни неща, че отдавна съм ги приела за нормални.
У дома, два пъти съм усещала парфюм. - нямам близки починали.
В продължение на седмица, периодично ми звънеше звънеца на вратата. - нямам такъв                                                               

# 82
  • Германия

От темата "Случи ми се нещо странно", то целия пост беше невероятен, но ето една ммаалка  част  Laughing
Цитат
   На мен толкова често ми се случват разни неща, че отдавна съм ги приела за нормални.
В продължение на седмица, периодично ми звънеше звънеца на вратата. - нямам такъв                                                               

A хлопане на дъск... а-а-а вратата дали е чувала?  Laughing

# 83
 Малииии.... newsm43

# 84
Мен пък това от същата авторка ме впечатли най-много. Сега отивам да се упражнявам.
Цитат
Сега си го обяснявам със забавяне на времето. Нещо което всички умеем при силна концентрация.

# 85
Мен пък това от същата авторка ме впечатли най-много. Сега отивам да се упражнявам.
Цитат
Сега си го обяснявам със забавяне на времето. Нещо което всички умеем при силна концентрация.

Вааааай  Shocked и аз отивам да се упражнявам.   animal037

# 86
  • София

От темата "Случи ми се нещо странно", то целия пост беше невероятен, но ето една ммаалка  част  Laughing
Цитат

A хлопане на дъск... а-а-а вратата дали е чувала?  Laughing
-Чук, чук...
-Кой тропа в този късен час?
-Дъската ти - отвърна глас.
 Mr. Green

Белли, идвам и аз, маци, да се упражняваме заедно.

# 87
Идвай,Цвети! Аз успях да го забавя с около месец! Задобрявам  Flutter

# 88
  • София
Аааааахахахаха, ето, изоставам значи, трябва първо да ме научиш на основните неща!

# 89
Да знаеш, получава ти се. Crazy  Тъкмо четях поста ти и по телевизията дадоха новата реклама на Пежо.  "И изведнъж времето спря. ". Мноооооого си добра.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт