Смешки от форума - 17

• 103 213
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Почвам да разбирам защо нито едно от децата не прилича на моя род. Защото не пипам кучета ще да е.

# 706
Поверието гласи, че която бременна пипа куче, детето прилича на майка й, не на свекървата.

А ако пипа кот'ту*?

*котето

# 707
  • out of space
Поверието гласи, че която бременна пипа куче, детето прилича на майка й, не на свекървата.

А ако пипа кот'ту*?

*котето

Кво ста"а?

# 708
  • където ми харесва

В Спортал много се смях на коментарите на новината, че Валери и Божинов ще ся в една стая. Имаше един "Те доскоро една дупка делиха, с една стая ли няма да се оправят"  Mr. Green
 Не говорихме ли вчера за Анджелина?

# 709
  • Бургас
Какво става като натиснеш "к"-то вместо "с"  Mr. Green

Цитат
Да ,още ме държи постъпката на снахата,пикала съм за нея.

# 710
  • Ямбол

Цитат
Сигурна ли си, че е грешка?  Mr. Green

# 711
  • Пловдив

Цитат
Някои неволни грешки разкриват истинското състояние на нещата. Идва от подсъзнателното ниво. Поне така подозирам за конкретния случай.

# 712
  • Бургас

Цитат
Някои неволни грешки разкриват истинското състояние на нещата. Идва от подсъзнателното ниво. Поне така подозирам за конкретния случай.

Тя пише малко хаотично, така че мисля, че е грешка наистина. Иначе би ми звучало малко нелогично. Освен ако се е напикала от яд заради постъпката на снахата  Laughing

# 713
  • Пловдив

Тя пише малко хаотично, така че мисля, че е грешка наистина. Иначе би ми звучало малко нелогично. Освен ако се е напикала от яд заради постъпката на снахата  Laughing
Ето един фразеологичен речник -- http://frazite.com/%D0%94%D0%B0+%D1%82%D0%B8+%D0%BF%D0%B8%D0%BA% … B5%D1%89%D0%BE%29

# 714
  • Бургас

Ето един фразеологичен речник -- http://frazite.com/%D0%94%D0%B0+%D1%82%D0%B8+%D0%BF%D0%B8%D0%BA% … B5%D1%89%D0%BE%29

Laughing Ами освен да питаме самия лирически герой пикал ли е, писал ли е, какво е правил.

# 715
  • забравих си мисълта...
Цитат
Децата на Арес и Афродита са Антерос, Деймос, Хармония, Химерос, Фобос и понякога Ерос.

# 716

Цитат

Фройдеан слип (не се смейте, slip, в смисъл на казвам нещо случайно, изпускам се) му викаме на това.

# 717
  • София
Цитат
родителите на сина ми решиха да отидат в къщата на село и аз с не съм се месила в това тяхно решение т. е ние не сме ги изгонили.
Решила да отиде в къщата на село и не се меси в това свое решение и не се само изгонва Simple Smile

Цитат
Аз пострадах при Щерев, а съм бременна от Надежда.
В никакъв случай не се надсмивам на жените с репродуктивни проблеми.

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 05:42 от AnMary

# 718
  • където ми харесва
Цитат
родителите на сина ми решиха да отидат в къщата на село и аз с не съм се месила в това тяхно решение т. е ние не сме ги изгонили.
Решила да отиде в къщата на село и не се меси в това свое решение и не се само изгонва Simple Smile
ХАХАХАХАХАХХАХ
това и "понякога Ерос" направо си ги копирам (имам си файл и аз със смешки)
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 719
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
Децата на Арес и Афродита са Антерос, Деймос, Хармония, Химерос, Фобос и понякога Ерос.
Joy Обяснено ли е какво поражда тази зависимост?

Общи условия

Активация на акаунт