Мами, хранещи бебето с домашно приготвена храна

• 64 171
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Точно това съм имала предвид. Благодаря Sunshine Mom.

# 211
Овесената каша (ядки) само с плод ли я давате или може със зеленчук за обяд? Предложете с какъв зеленчук вървят?

# 212
Днес обядът ни ще е ориз, морковче, картоф, карфиол и месо, подправени със зехтин и малко сол. Почнах да добавям по малко розова хималайска сол към манджите. И ние такава позваме, на кристали е, с мелничка. 

# 213
Днес обядът ни ще е ориз, морковче, картоф, карфиол и месо, подправени със зехтин и малко сол. Почнах да добавям по малко розова хималайска сол към манджите. И ние такава позваме, на кристали е, с мелничка. 
Чудесна идея, само че ми липсва карфиола Simple Smile

# 214
Една от мамите беше писала,че добавя овесена каша към всякакво зеленчуково пюренце,за по хранително.Те са неутрални на вкус и би трябвало да си ходят с всичко,пробвай!

# 215
Една от мамите беше писала,че добавя овесена каша към всякакво зеленчуково пюренце,за по хранително.Те са неутрални на вкус и би трябвало да си ходят с всичко,пробвай!
Днес ще опитам с морков , захранвам с глутен и се опитвам сутрин да и давам  овесена каша, но тя отказва закуската , така че ми се иска да и направя нещо за обяд, за да хапне малко

# 216
Ние ще папкаме ориз с морков, лук, спанак и агнешко, дребното много го харесва, за разлика от мама.  Whistling
Овесена каша, освен с плод, давам със сирене и масло. В пюренца също съм слагала, според мен с всичко върви.   bouquet

# 217
Здравейте, от колко месечна възраст започнахте да използвате зехтин в домашно приготвените храни?

# 218
Не помня точно, но мисля че от 7 и половина 8 месеца, на колко сте?

# 219
Здравейте, от колко месечна възраст започнахте да използвате зехтин в домашно приготвените храни?
На 7 месеца беше, ползвам студено пресован екстра върджин зехтин.

# 220
След няколко дни ще навършим 8 месеца. Досега давах все готови пюренца, но реших да й готвя, та сега чета, образовам се Simple Smile Благодаря за отговорите  Peace

# 221
Не знам за кое става въпрос , но тя е писала за сгъстяване и аз бях писала за сгъстяване. А що се отнася до жената която е оцедила бульона може би е искала да приготви каша без зеленчуците, а да използва бульона не знам . Може и аз да съм се объркала, извинявам се за което

В твоя случай има логика, но не и в нейният. Каква е логиката да сгъстяваш с каша, а да изхвърлиш картофа, който си е чудесен сгъстител? Не знам, странно ми е. В другата тема четох, че си дава вече и зеленчуците и детенцето си яде.

Овесените ядки си вървят с всичко.

# 222
Здравейте Simple Smile Искам да Ви попитам може ли купени замразени зеленчуци да се дават на бебе , разбира се обработени бебето  ми е на 5 месеца  Rolling Eyes

# 223
Да може!Ама моля да се четат по -старите постове,че вече за кой път този въпрос?Доста майчета готвят със замразени зеленчуци поради липсата на домашни такива!

# 224
Не знам за кое става въпрос , но тя е писала за сгъстяване и аз бях писала за сгъстяване. А що се отнася до жената която е оцедила бульона може би е искала да приготви каша без зеленчуците, а да използва бульона не знам . Може и аз да съм се объркала, извинявам се за което

В твоя случай има логика, но не и в нейният. Каква е логиката да сгъстяваш с каша, а да изхвърлиш картофа, който си е чудесен сгъстител? Не знам, странно ми е. В другата тема четох, че си дава вече и зеленчуците и детенцето си яде.

Овесените ядки си вървят с всичко.

Да и според мен няма логика по- скоро педиатъра и е объркал достатъчно

Общи условия

Активация на акаунт