Случи ми се нещо странно XII

• 161 932
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Да си споделя аз обещаната прясна "случка". Всъщност не смятам, че е нещо странно.  Обикновено съвпадение е, но това съвпадение предизвика у мен странни мисли.
Бяхме на почивка на планина миналата седмица. Близо до почивната станция, в която бяхме имаше църква. Тръгваме на разходка първия ден, а дъщеря ми ( на 1 г и 11 м ), която по принцип обожава да ходи и отдавна се придвижва без количка, изведнъж отказва да върви. Колкото повече доближавахме църквата, толкова повече тя се дърпаше, хленчеше, накрая започна да ми виси на краката и се принудих да я взема на ръце. Стигнахме църквата ( тя не беше цел на разходката, спряхме при нея, за да почина, защото дребното тежи ). Пуснах я да походи или да седне на пейката - каквото си иска. Тя седна на пейката. Дядо й ( моя баща ) седна до нея. С майка ми решихме да влезем да запалим по свещичка в църквата. Малечка обаче отново реши, че трябва да се залепи за мен. Тръгна да влиза с нас. Пред църквата има няколко стъпала. Точно на две крачки от стъпалата я видях как пада - не се спъна, просто вървеше към мен ( бях се качила на първото стъпало ). Както вървеше политна напред и падна по лице, като главата й се размина буквално на косъм от ръба на стъпалото. В този момент си помислих, че може би не трябва да влизаме в църквата, но бързо прогоних тази мисъл - все пак това е църква, свято място, защо пък да не влезем. Децата падат постоянно. Това нищо не значи.  Влезнахме. Запалихме свещички и тръгнахме да разгледаме иконите. Имаше едно стъпало, което аз видях още на  влизане. Не знам защо, но през ум не ми мина да предупредя майка ми за него - просто бях сигурна, че  и тя го е видяла. Но не го беше видяла. Падна. Удари си лошо коляното - трудно вървеше следващите 2 дни, за щастие мина.
Ден втори. Тръгваме пак на разходка. Забравила съм изпълненията на малката от предния ден и въобще не очаквам, че пак ще откаже да върви сама. Обаче отказа. Обясних й, че ако не иска да върви, ще се приберем в стаята. Тя се обърна и тръгна обратно към станцията. Шах! Прибрахме се. След няколко часа решавам пак да опитам. Установих, че отказва да върви сама всеки път, когато поемем в посока, водеща към църквата. Във всички останали посоки ( които не бяха много ) тя вървеше сама и изкарваше часове наред преди да се измори. Един от служителите ни разказа, че църквата била построена с дарения от мутри. Помислих си, че явно не е свято място, щом парите са от мутри и вероятно затова детето и майка ми паднаха там. На другия ден трябваше да минем покрай църквата, за да стигнем до магазина и да напазаруваме някои неща. Естествено малката пак отказа да върви сама, носих я на ръце. Вървейки с нея в ръцете ми, видях до шосето една каменна паметна плоча, намираща се на няколко метра от църквата. Плочата беше сложена там в памет на момиченце, загинало на това място при злополука през месец август 2008 г. Според рожденната дата на детето, в момента на своята смърт е било на 1 г и 11 м - точната възраст, на която е в момента моето момиченце и загиналото дете е починало пез август - месецът, който е в момента.  Кръвта ми се смръзна, защото имаше и снимка - починалото момиченце много е приличало на моето. Тук вече се появиха моите странни мисли. Помислих си, че вероятно душичката на това детенце все още витае наоколо след ненавременната си смърт. Може би се опитва да предупреди моето дете, че мястото не е добро, или просто дъщеря ми е усещала някаква лоша енергия, заради трагедията и заради нечистите пари, вложени в издигането на църквата. Напазарувахме и се прибрахме в станцията. Повече в тази посока не отидохме - чак на връщане към вкъщи пътя ни с колата минаваше оттам, но за щастие мина без проблеми.

# 421
  • В тъмната гора.
Дъщеря ти кръстена ли е?

# 422
  • София
Дъщеря ти кръстена ли е?

Да, преди 1 месец.

# 423
  • В тъмната гора.

Тогава и аз мисля като теб. С крадени пари прошка не се взима. А и смъртния случай не е за пренебрегване.

Гледам наново "Шепот от отвъдното" и мозъка ми в момента е много промит.

# 424
  • Gotham City

Тогава и аз мисля като теб. С крадени пари прошка не се взима. А и смъртния случай не е за пренебрегване.

Гледам наново "Шепот от отвъдното" и мозъка ми в момента е много промит.

Сериала е страхотен, липсва ми! Всъщност показаното в него много се доближава до реалността, от това, което съм чела. Вероятно са правили проучване преди да го започнат newsm78

# 425
Някой случайно да е виждал такава фигура в дома си и около леглото си при събуждане през нощта?
http://www.garbtheworld.com/images/psd/g0025129b.jpg

Случи ми се да се събудя посред нощ и същата фигура (само че обърната към мен) да ме гледа. Беше застанала на 2-3 крачки от леглото и стоеше неподвижна.
Като ти прочетох поста, стомахът ми се сви на топка. Знаех какво ще има на снимката още преди да я отворя...
На мен ми се е случвало и то не 1-2 пъти, а повече. Даже питах половинката, дали и на него не му се е случвало, но явно е само при мен. На стената до която е няма абсолютно нищо. Crazy

# 426
  • Sofia
въпросната Църква да не е в Пампорово Thinking

# 427
  • София
въпросната Църква да не е в Пампорово Thinking

Точно!

# 428
  • Sofia
Ужас,надявах се да не е тя bishop

имах такова усещане като я описваше...там съм била през 2004год.,още се изографисваше...случи се нещо много страшно със сина ми/беше на 4год./,което няма да спомена,з-то всичко ми се преобръща и ми призлява още като се сетя ....с много молитви и късмет се разминахме с  най-лошите последствия,слава Богу Praynig...беше около 21-22 август...явно нещо много тежко тегне там и за съжаление деца са потърпевши Thinking

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 15:56 от Doli

# 429
  • гр.Пловдив
 Shocked

Леле,направо ми настръхна косата,аз само съм влизала да запаля свещички,не ми е направило впечатление нещо нередно Thinking

Добре де,нали все пак е Божи храм в момента това,каквото и да е имало преди и по какъвто и начин да е станала направата му,не би ли трябвало да се уталожат тези лошотии и негативни истории?

Недоумявам newsm78

# 430
  • Sofia
Може мястото да не е удачно за построяването и...а и парите с които е построена кой знае от какви сделки са,дарителите бяха повечето от крими контингента....

# 431
Shocked

Леле,направо ми настръхна косата,аз само съм влизала да запаля свещички,не ми е направило впечатление нещо нередно Thinking

Добре де,нали все пак е Божи храм в момента това,каквото и да е имало преди и по какъвто и начин да е станала направата му,не би ли трябвало да се уталожат тези лошотии и негативни истории?

Недоумявам newsm78

Мисля си, че храм не се прави ей така - искаме да дадем пари щото малко да си позамажем мизериите земни, ей тука има един имот и айде да го построим  newsm78

Има един манастир /не си представяйте някакви големи постройки - просто ниски къщи и няколко отдадени на вярата жени/ в с. Николаево. Игуменката ми разказава как започнала да сънува мястото, как живота и взел да я тика към тази кауза и като започнала да търси хора със същите интереси попаднала на жената, която била собственичка на имота. Посстроили са манастира по женски - малки стаички, ниски постройки, черги, пейки и мушката, но за мен това е свято място ...

# 432
  • out of space
Нищо странно, но и аз да споделя за църква. Етъра. Беззъб и доста странен поп излезе в двора- успя да убеди мъжа ми, че носи дяволска фланелка. Фланелката я бях купила аз и за първи път я носеше. Имало звезда, а тя била адски символ- в църквата с такова нещо нямало да го пусне.
Мъжът ми се съблече и хвърли подаръка ми в коша до църквата. Облече си суичера при 35 градуса жега и влезе в Светата Обител...
Същият поп обеди друга жена от компанията да си изхвърли червената гривна- била кръвта на Иисус...

Опита се и с мен- щяла съм да имам много чакано дете скоро- попитах го 2 стигат ли? Дръпна си ръката от кръста ми и се омете към други жертви.

# 433
  • София
Ужас,надявах се да не е тя bishop

имах такова усещане като я описваше...там съм била през 2004год.,още се изографисваше...случи се нещо много страшно със сина ми/беше на 4год./,което няма да спомена,з-то всичко ми се преобръща и ми призлява още като се сетя ....с много молитви и късмет се разминахме с  най-лошите последствия,слава Богу Praynig...беше около 21-22 август...явно нещо много тежко тегне там и за съжаление деца са потърпевши Thinking

Ужасно! Доли, радвам се, че сте се разминали с най-лошото. За жалост момиченцето от плочата не се е спасило. След като разказа какво се е случило с вас, започвам да си мисля, че може би това починало детенце наистина се е опитало да ни предупреди чрез моята дъщеря.  Sad Ясно си спомням момента, в който майка ми падна в църквата. Току-що бяхме дошли в Пампорово, н опрез главата ми мина мисълта, че трябва да с итръгнем. А после и малката започна да отказва да върви ... Аз през повечето време от седмицата имах ужасно усещане, че нещо лошо предстои, но го отдавах на това, че за пръв път отивам на почивка с детето и вероятно просто се притеснявам излишно. Слава Богу, разминахме се с лошото.

# 434
Да споделя и аз нещо,което приемам за странно.Мой близък роднина получава сърцебиене и задух всеки път,когато трябва да влезе в църква.Прилошава  му,поти се и по врата му избиват едни червени петна,по скоро като големи мехури защото са релефни.Нямам обяснение от какво се получава.

Общи условия

Активация на акаунт