Случи ми се нещо странно XII

• 161 791
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Постоянно чувам шепнения и гласове от другата стая, когато съм сама  newsm43 Вече ме е страх да седя на тихо, все гледам да пусна нещо да говори  Flutter

# 466
  • Sofia
да не са съседите или включен телевизор в тях...

# 467
Нямате си и на идея какви свръхестествени неща се случват, когато си вземете котка.
То не са шумове, то не са разместени предмети. А като ми се гали в 3 сутринта на гърба, няма да ви казвам какви тръпки ме полазват  Crazy

# 468
да не са съседите или включен телевизор в тях...
Не са  Mr. Green тях съм ги научила вече  hahaha
Ако бяха в стаята, в която седя направо щях да се изнеса, защото на леглото ми почина баба, но не са  newsm78

# 469
  • Sofia
запиши ги звуците ...така съм гледала ,че правят в предаването"Ловци на духове" Wink

# 470
Направо да ги повикам  Mr. Green Техниката ще им е по-добра от моята  Blush

# 471
  • Sofia
малко скъпо ще ти излезе Money
пробвай с някой касетофон...или видео камера

# 472
  • София
Постоянно чувам шепнения и гласове от другата стая, когато съм сама  newsm43 Вече ме е страх да седя на тихо, все гледам да пусна нещо да говори  Flutter
а може би е време да идеш на психиатър?

# 473
а може би е време да идеш на психиатър?
newsm62 Забавен!!
Дали не е време наистина  newsm78 newsm78

# 474
Аз помислих, че се шегуваш Shocked Наистина ли постоянно чуваш шепнения и гласове?

# 475
  • Австрия
Аз помислих, че се шегуваш Shocked Наистина ли постоянно чуваш шепнения и гласове?

По-важно е, какво й казват  Wink

# 476
Не се шегувам  Laughing Чувам ги понякога, но от скоро се случва. Първия път като ги чух си помислих, че е телевизора отидох да проверя, но си беше изключен. По принцип не вярвам в духове и разните му щуротии. Ирония нали  hahaha

# 477
  • София
Не е проблем, ако чуваш гласове, дори, ако си говориш с тях. Проблем става, ако почнеш да спориш с тях....  bouquet

# 478
Не се шегувам  Laughing Чувам ги понякога, но от скоро се случва. Първия път като ги чух си помислих, че е телевизора отидох да проверя, но си беше изключен. По принцип не вярвам в духове и разните му щуротии. Ирония нали  hahaha
Какво чуваш точно? На какъв език говорят гласовете и помежду си ли само говорят или говорят и на теб?

# 479
Не е проблем, ако чуваш гласове, дори, ако си говориш с тях. Проблем става, ако почнеш да спориш с тях....  bouquet
Споря, споря.

Скрит текст:
Темата за подигравки ли е ? newsm78 Знам, че звучи налудничаво, но все пак....

Какво чуваш точно? На какъв език говорят гласовете и помежду си ли само говорят или говорят и на теб?
Помежду си говорят  Laughing Не съм различила ясни думи, за да кажа език

Общи условия

Активация на акаунт