Случи ми се нещо странно XII

• 161 425
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Само когато съм сама. Не ми е казвал друг член от семейството да е чул нещо такова, но и аз не съм споделяла.

# 496
Пак ще бъда упрекната, че съм много груба в тази тема, но ...  Rolling Eyes

Шизофрения

Един от най- честите симптоми на параноидна шизофрения е слухови халюцинации . Шизофрения хора често се чуват гласове , които започват като шепот или mumblings но постепенно стават по-ясни и по- звуков . Страдащият не осъзнава гласовете идват от вътрешността на главата му , и той може да си представим, хората говорят за него, зад гърба му. Понякога гласовете заповядвам шизофреника към извършване на насилие или други неща, които обикновено не биха направили .

Стискам палци да не е това  Peace

# 497
Няма какво да бъдеш упрекната-душевното и умствено здраве е не по-малко по важност от физическото.
Ама при шизофренията гласовете говорят на теб или за теб, а при Лъст не е така. Thinking Може би е някаква психоза...

# 498
Няма какво да бъдеш упрекната-душевното и умствено здраве е не по-малко по важност от физическото.
Ама при шизофренията гласовете говорят на теб или за теб, а при Лъст не е така. Thinking Може би е някаква психоза...

Не съм убедена. Ще питам колегата психиатър и ще кажа отговора му  Peace

# 499
И аз за слухови халюцинации помислих, за това попитах дали някой друг е чувал тези шепнения. Не ми се рови в нета, но едва ли само шизофренията е с такъв симптом. Може и проблем с ушите да е.
Може наистина да се пробва да запише гласовете на рекордер, както каза някой по-напред. Поне тогава ще знае дали проблема е при нея.
Но съм далеч от мисълта, че са духове, призраци или извънземни. По-скоро нещо й се причува или има някакъв друг шум, който тя оприличава на шепот, още повече и че думи не може да различи.

# 500
Преди една седмица си изкарах акъла в 3 ч. през ноща. Спиме си ние с мъжа ми и по едно време се събуждам от някакъв шум над главата си. Отварям си очите и започвам да се оглеждам в тъмното какво по точно се случва, и установих че се е включил климатика сам. Не сме заспали на климатик 100%. Станах и светнах лампата и вече съм съвсем разсънена от уплахата и разглеждам дистанционното дали не му е зададена някаква команда за  авто включване обаче не! На 2 пъти се случва това с климатика.
Вътре в себе си отказвам да приема, че това е нещо свръхестествено и търся логично обяснение защо се случва.
А пък веднъж се пусна сама водата на тоалетната и се бях побъркала. Натискаше се едно метално капаче на доло и така се пускаше водата. Обаче аз бях чисто сама. Живеехме на втория етаж. Възможно ли е нещо да е от налягането на водата от мазето или не знам си от къде. Има ли логично обяснение? Ако някой може да ми отговори ще се поуспокоя малко, че все пак не съм била в близост със свръхестественото.
Благодаря!

# 501
Пак ще бъда упрекната, че съм много груба в тази тема, но ...  Rolling Eyes

Шизофрения

Един от най- честите симптоми на параноидна шизофрения е слухови халюцинации . Шизофрения хора често се чуват гласове , които започват като шепот или mumblings но постепенно стават по-ясни и по- звуков . Страдащият не осъзнава гласовете идват от вътрешността на главата му , и той може да си представим, хората говорят за него, зад гърба му. Понякога гласовете заповядвам шизофреника към извършване на насилие или други неща, които обикновено не биха направили .

Стискам палци да не е това  Peace
Това ме плаши  newsm43 Ще си следя развитието с тези шепнещи неща. Дано не става по-зле.
  bouquet

# 502
  • София
Преди една седмица си изкарах акъла в 3 ч. през ноща. Спиме си ние с мъжа ми и по едно време се събуждам от някакъв шум над главата си. Отварям си очите и започвам да се оглеждам в тъмното какво по точно се случва, и установих че се е включил климатика сам. Не сме заспали на климатик 100%. Станах и светнах лампата и вече съм съвсем разсънена от уплахата и разглеждам дистанционното дали не му е зададена някаква команда за  авто включване обаче не! На 2 пъти се случва това с климатика.
Вътре в себе си отказвам да приема, че това е нещо свръхестествено и търся логично обяснение защо се случва.
А пък веднъж се пусна сама водата на тоалетната и се бях побъркала. Натискаше се едно метално капаче на доло и така се пускаше водата. Обаче аз бях чисто сама. Живеехме на втория етаж. Възможно ли е нещо да е от налягането на водата от мазето или не знам си от къде. Има ли логично обяснение? Ако някой може да ми отговори ще се поуспокоя малко, че все пак не съм била в близост със свръхестественото.
Благодаря!
Тези поплавъци се равалят често. Викни водопроводчик.  Peace

# 503
Преди една седмица си изкарах акъла в 3 ч. през ноща. Спиме си ние с мъжа ми и по едно време се събуждам от някакъв шум над главата си. Отварям си очите и започвам да се оглеждам в тъмното какво по точно се случва, и установих че се е включил климатика сам. Не сме заспали на климатик 100%. Станах и светнах лампата и вече съм съвсем разсънена от уплахата и разглеждам дистанционното дали не му е зададена някаква команда за  авто включване обаче не! На 2 пъти се случва това с климатика.
Благодаря!
Тези поплавъци се равалят често. Викни водопроводчик.  Peace

Не беше развалена. Работеше си безотказно преди и след случката. Даже трябваше малко по-силно да се натисне за да тръгне водата. А то се самонатисна и....как става тая работа не знам. То представляваше една тръба зад чинията, на която най- отгоре имаше метално капаче, което се натиска. Не знам как да си го обясна логично.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 00:38 от ★★★amore★★★

# 504
★★★amore★★★, а да ви е звънял звънеца на входната врата и като идеш да няма никой?

# 505
★★★amore★★★, а да ви е звънял звънеца на входната врата и като идеш да няма никой?
На мен да  Mr. Green Оказа се обаче, че съседите купили същия, а у тях доста често се звънеше и  нашия хващал от техния и обратно.  smile3512

# 506

Да, но това не ме изненадва, защото всеки може да си направи шега. Защо?
Нямам слухови халюцинации, ако имаш това впредвид.

# 507
  • В тъмната гора.
the Дорис, наистина дразниш...Шизофрения...Може да не е свръхестествено, но пък как постави тази диагноза на базата на няколко реда. Хората с месеци тестове правят и пак не са сигурни за подобна диагноза, а ти я изтипоса просто ей така. ooooh!
Че и натъртено болдната я постави в поста си.

# 508
Не се притеснявайте от тъмните качулати фигури, най-вероятно са обикновени рептили. Съжителстват с хората от столетия и обичат да ги навестяват нощем.

# 509
При шизофрения трябва да има цял букет от симптоми, най-важните от които са параноята и наличието на налудности. А доколкото разбрах ти нямаш мания за преследване, нито дезорганизирано поведение, а гласовете не са заплашителни, не споделяш и за налудности. Шизофрения само с чуване на гласове - е те такова животно нема - по-скоро е вероятно да има шизофрения само със налудности, халюцинациите са далеч по-редки (10%)

Общи условия

Активация на акаунт