Работа, CV-та, HR-и, съвети - 41-та тема

• 56 983
  • 701
  •   1
Отговори
# 75
Днес ме потърсиха от една фирма, но изобщо ми отказаха всякаква информация за интервюто под предлог, че няма как да присъствам. Една дама упорито ме разубеждаваше, че може да съм подходяща за позицията, но е невъзможно да се пробвам, защото не съм от София, въпреки че съм готова да се преместя и имам 100% възможност да посетя серията от интервюта. 
Не знам защо само, за да се покаже права ми уговори интервюто за след по малко от 24 часа.
ЧУвствам се все едно са ми теглили една голяма майна Confused

# 76
  • Бургас
Popule, то хубаво да започне каква да е работа без да придиря, ама ако момичето е от някое малко градче дето безработицата е голяма и няма никаква работа, не е много лесно.

# 77
  • София
и аз да попитам - защо има обяви, на които пише, че е поверително, каква е идеята

# 78
  • София
Popule, то хубаво да започне каква да е работа без да придиря, ама ако момичето е от някое малко градче дето безработицата е голяма и няма никаква работа, не е много лесно.

Това също не го разбирам. Като няма работа там, където си, се преместваш там, където има работа. Колая се намира, ако човек има желание. Другото са извинения (пред себе си) и депресия поради тях.

# 79
Здравейте, някой има ли представа каква стартова заплата (ориентировъчно) би могъл да очаква човек с нидерландски език в кол-център? Става дума за София, има предишен опит, техническо образование няма.
Не си търся нова работа засега, но да кажем, че проучвам възможности.

# 80
Преди, хм, 8 години, взимаха 2к, ние с простите езици взимахме 1200. Сега имам приятелка, която е още в кол център, мога да я питам. Ред Велвет сигурно също знае.

# 81
По принцип основният ми език е прост, на толкова започнах и аз преди 4 г.  Laughing Ще съм благодарна, ако можеш да питаш.

# 82
  • Сф
В IBM с холандски стартова 1000-1100 чисто, но не знам дали след това има повишение (май че не  Thinking)

# 83
Стига бе, там беше толкова стартовата преди 6 години, и то с по-често срещани езици.

# 84
  • Сф
Ами явно успяват да си намерят хора за тези пари и не смятат за нужно да я вдигат. Моето инфо е от преди 2-3 години

# 85
Уу, баси, много малко, бе  Crazy
Моята приятелка каза, че при тях всеки си се договоря, но според нея 1600 могат спокойно да се искат. Чисти.

# 86
  • София
По мои данни, стартова заплата за кол център с езици- HP-1200, Ingram- 1100.
С3 старта е по-висок. Съдърланд -също.

# 87
Да, моята позната е в Съдърланд. Ама от език до език има разлика, все пак.
Примерно фински, пак ли ще им дават 1200, като въобще не могат да намерят такива? Grinning

# 88
  • София
С френски закриха целият екип в HP.
Който знаеше добър английски остана и пое друга работа в друг отдел. Другите трябваше да си тръгнат. Просто Тунис поеха операцията. Wink
Та с френски има много хора на пазара.

# 89
Между фински и френски разликата е съществена.

Общи условия

Активация на акаунт