Работа, CV-та, HR-и, съвети - 41-та тема

• 56 935
  • 701
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Запис, интересно ми е да ви чета, дами!
Благодаря на Дадос за темата, много е интересна.  bouquet

# 31
Честито на всички, които вече са намерили  Hug

Мерси за новата темичка  Hug и успех на всички продължаващи да търсят  Praynig

Аз също продължавам с търсенето  Mr. Green В понеделник отново на интервю в една фирма за дограма /Солис/ Ако някой знае нещо по въпроса да сподели  Whistling

Личен асистент
Личен асистент на изпълнителен директор

4) Документи за кандидатстване:

- CV със снимка
- мотивационо писмо
- две снимки в цял ръст

Mr. Green
Да беше написал директно кво иска ли Whistling Joy

Това няма смисъл изобщо от коментар  ooooh! тя обявата говори сама по себе си какво точно си търсят  Mr. Green

# 32
  • София
Включвам се относно моя приятелка.
Не живее в София, а в нейния град се намира работа, но е нископлатена (школа, преводи...).
Образование: Немска филология, но нивото й е вече към "B", знае и английски, задоволително.

В кол-център не иска, по-скоро нещо не толкова натоварващо.

Някакви идеи какво, къде може да кандидатства (за София по-скоро, макар че не бърза да се мести от Бургас все още)?  

bouquet

Аз се сещам само за дните на кариерата в НДК през март.

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 17:26 от Starrydream

# 33
F.a.t.e. , Солис правиха ''интервю'' и в София. Приготви се да ви съберат 30-ина момичета в една стая, накуп, мен ме караха да нося и разпечатано Сиви, аз само като видях сбиртока и си тръгнах. Не мисля, че ще може да работиш там с малко дете, но опитай, не губиш нищо.

# 34
F.a.t.e. , Солис правиха ''интервю'' и в София. Приготви се да ви съберат 30-ина момичета в една стая, накуп, мен ме караха да нося и разпечатано Сиви, аз само като видях сбиртока и си тръгнах. Не мисля, че ще може да работиш там с малко дете, но опитай, не губиш нищо.

Да, искат ми СВ и на мен  newsm78
Четох доста противоречиви мнения за тази фирма, но така или иначе ще отида  Grinning Сега от 10 часа е интервюто, ще пиша после дали е протекло по същия начин  Mr. Green

# 35
F.a.t.e., успех!  Peace

# 36
Оставих дири и в тази фирма Mr. Green
Наистина бяха извикани поне десетина момичета, че и повече ... за 10 часа, но ни викаха по една за среща с началството  Laughing Интервюто беше не повече от 10 минути на човек, нормални въпроси и т.н. Хареса ми, но вече зависи дали те са ме харесали  Crazy

# 37
  • София
случвало ли ви се е изведнъж да се почувствате несигурен в себе си след като приключи интервюто и да се съмнявате дали ще се справите, ако ви се обадят -  Като фирмата е такава, в която искате да работите и условията добри? Чувствам се странно и  неуверено  Confused Нормално ли е това или повредата е в моя телевизор?

# 38
случвало ли ви се е изведнъж да се почувствате несигурен в себе си след като приключи интервюто и да се съмнявате дали ще се справите, ако ви се обадят -  Като фирмата е такава, в която искате да работите и условията добри? Чувствам се странно и  неуверено  Confused Нормално ли е това или повредата е в моя телевизор?

Мисля, че повечето хора в началото си казват "дали ще се справя?". Нормално е да си малко несигурен и неуверен на ново място, сред нови хора. Дори и да си работил същото, в новата фирма ще има различни вътрешни правила и порядки. Мобилизираш се и влизаш в ритъм. Съвсем скоро след това страховете ще отпаднат.  Hug

# 39
Включвам се относно моя приятелка.
Не живее в София, а в нейния град се намира работа, но е нископлатена (школа, преводи...).
Образование: Немска филология, но нивото й е вече към "B", знае и английски, задоволително.

В кол-център не иска, по-скоро нещо не толкова натоварващо.

Някакви идеи какво, къде може да кандидатства (за София по-скоро, макар че не бърза да се мести от Бургас все още)?  

bouquet

Аз се сещам само за дните на кариерата в НДК през март.

Зависи какво разбира под натоварващо. За мен работата в кол център далеч не е натоварваща. Да, през деня може да е пълна лудница, но в момента, в който си тръгнеш - работа няма. Не си я носиш вкъщи, не доработваш през почивните дни...

# 40
  • София

Разбира се! Повтарям си "Мечка - страх, мен - не страх!" и толкоз!
Ето, последния месец се занимавах с едни инфографики, които финализирам вече - непознати хора ще ги гледат, трябва да "рекламират" добре свършена работа за няколко години... притрепервам, ама това е!

# 41
Някой има ли лични впчатления от techwork? Попадам само на мнения до 2012 година и все отрицателни Confused

# 42
Чувствам се виновна за това, че не работя. Чувствам се глупава, непотребна, излишна, ненужна, боклук.

# 43
Първо интервю в Митническа Агенция, всичко е наред с изключение на това, че изрично ме попитаха смятам ли скоро да забременявам  Rolling Eyes Канят ме на второ интервю вече с управителя, той отново ми зададе дежурният въпрос с бебетата, но каза и че съм била прекалено амбициозна за тяхната фирма от 5 човека.. аз съм щяла да искам да израстна, аз при тях нямало как... Стана ми чудно  Shocked За мен нормалните работодатели търсят амбициозни хора. Аз нямам стаж по образованието си, преди 2 месеца го завърших. Уча магистратура, имам изкаран курс за език. Имам желание да се уча, заплатата беше смешна, но въпреки това съм наясно, че след като нямам опит трябва да почна от някъде. И най-накрая да ми кажат, че съм прекалено амбициозна... ми не го разбирам!

# 44
Чувствам се виновна за това, че не работя. Чувствам се глупава, непотребна, излишна, ненужна, боклук.

Недей, това не помага!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт