Работа, CV-та, HR-и, съвети - 41-та тема

• 57 021
  • 701
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Зизу, предполагам предложената начална заплата ще е около  500 - 600 лв.
Работата е много само на първо четене. Ако досегашната касиерка си е подредила и систематизирала всичко ти само продължаваш. Нищо страшно няма в изброените дейности. Правила съм ги за около 300 души персонал. И пак имах време за Мамата. Заплатата ми тогава беше около средната за страната.

# 106
ок, отговарям
Скрит текст:
фактуриране около 200-250 бр,
отчитане на 7 бр. шофьори
обработка доставни фактури , пак 200 - 250 бр.
персонал около 25 човека.
По досиета - всичко, което трябва да се оформи, само че не пускам аз договорите и уведомленията, а друг човек.
заявка производство - около 50 артикула .
п.п. Айша, това нормално ли?

# 107
  • София
Моите бяха 300 работещи, 9 пицарии, 1 ресторант и сладкарница, склад с производство.
А и броях оборотите от заведенията по обяд. Дали е нормално - не знам но трябва да се работи.  Все пак не са ме вързали там. Работих 6 години. 6 часа понеделник-петък и 4 ч. събота, че и мъж си намерих в работата.  Много неща научих, работата ми беше от полза. После само като чуеха какво съм правила и веднага ме взеха на следнащата, по-лека работа.

# 108
Айша, приемам отговора ти, трябва да се работи.
Скрит текст:
Замислям се, как ти стигаха 6 часа на ден, като аз работя 10 часа и не са ми достатъчни за всички неща.
Зареждам 3 обекта всекидневно и товаренето ми отнема 1 час.Заявка и разпределение на производството ми отнема 30-40 минути. Заявки суровини, проверка имейл - 30-40 минути. Пускане на фактури ми отнема 1 час. Описите по Хасп ми отнема около 1-1,30 . Документи по персонала и ТМ има всеки ден - около 1 час. Отчитане на шоф. по 30 минути - 7 броя са. През офиса(през мен) минават всички, които имат нужда от нещо и отнемат от времето ми.А пък , ако нещо се закучи, мани-мани...Това е в общи линии.

# 109
F.a.t.e. , Солис правиха ''интервю'' и в София. Приготви се да ви съберат 30-ина момичета в една стая, накуп, мен ме караха да нося и разпечатано Сиви, аз само като видях сбиртока и си тръгнах. Не мисля, че ще може да работиш там с малко дете, но опитай, не губиш нищо.

Да, искат ми СВ и на мен  newsm78
Четох доста противоречиви мнения за тази фирма, но така или иначе ще отида  Grinning Сега от 10 часа е интервюто, ще пиша после дали е протекло по същия начин  Mr. Green

Момичета, обадиха ми се от фирма Солис, където бях на интервю в понеделник и искат във вторник да започна работа  Crazy Много съм щастлива   Hands Clap и дано да ми хареса  Mr. Green
Искат ми свидетелство за съдимост ... да знаете за Пловдив къде трябва да отида за да си извадя такова  Mr. Green

И още нещо да питам...
Имам изкарано медицинско декември месец, колко време важи?

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 15:20 от F.a.t.e.

# 110
Искат ми свидетелство за съдимост ... да знаете за Пловдив къде трябва да отида за да си извадя такова  Mr. Green
Във всеки град се вади от съда. На вратата ще те насочат в коя стая. Носи си акт за раждане. Ако не си родом от Пловдив ще ти отнеме до 3 дни (поне в Бургас е толкова срока).

# 111
Искат ми свидетелство за съдимост ... да знаете за Пловдив къде трябва да отида за да си извадя такова  Mr. Green
Във всеки град се вади от съда. На вратата ще те насочат в коя стая. Носи си акт за раждане. Ако не си родом от Пловдив ще ти отнеме до 3 дни (поне в Бургас е толкова срока).

Мерси много за инфото. Не съм родом пловдивчанка, което значи, че явно ще се проточан нещата, но важното е да станат  Hug

# 112
  • София
Поздравления F.a.t.e.! Hug

# 113
И аз почвам от 12-ти, в една неправителствена организация. Парите са малко, но поне ми е на удобно място и мога да отсъствам, което с малко дете ми е важно. Честито, Фейт!  bouquet

# 114
И аз почвам от 12-ти, в една неправителствена организация. Парите са малко, но поне ми е на удобно място и мога да отсъствам, което с малко дете ми е важно. Честито, Фейт!  bouquet

Честито и на теб  Hug

# 115
Честито и на двете  Hug

# 116
Искат ми свидетелство за съдимост ... да знаете за Пловдив къде трябва да отида за да си извадя такова  Mr. Green
Честито F.a.t.e.  Peace Свидетелството за съдимост се вади от гишето до асансьора, плаща се на банката или директно ако имаш карта си заплащаш сумата, на самото гише си имат постерминал  Peace Така ще избегнеш таксите на банката.

# 117
  • София
Днес бях на интервю. До другата сряда ще ми кажат дали ме одобряват.  Praynig Освен заплатата, която ми казаха, имало и 100 лева социални придобивки. Някой да има представа какво значи това? Че аз от вълнение не питах

# 118
Може да са ваучери за храна или транспорт.

# 119
  • София
с прекрасни новини се раздвижи темата! Party Браво момичета! Успех! Аглея, хайде и ти да ги последваш!

Общи условия

Активация на акаунт