Лидл ::58::

• 71 021
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Похвалвам тази лампа

Купих я за подарък на ММ и на мен много много ми хареса.

# 346
Млякото със зелен етикет си е Чуден или е на Чудено от 0,1%.
Пилос са в синя кофичка - 2% и червена -3,6 %.
Чуден са 2% и 4,5% , 0,1% / за 3,6% на Чуден не знам дали има /
 Има и едно мляко не е на Пилос - 2% -  преди време като беше със старата опаковка купувах от него ,но като смениха опаковка тогава и беше сменен вкуса - цената му преди беше 0,59 - сега е нормално 0,64 - каквато е и на Пилос 2% / ние предпочитаме Пилос/ .
  Даже съвсем бях забравила за съществуването на това мляко - та в понеделник като го видях намалено -даже си помислих че е онзи имитиращ продукт / от който пък съм виждала хора да купуват по няколко картона /. Та купих 1 кофичка за проба и си е добро  и на тази цена е екстра / за разлика от други уж с 3,6% масленост кисели и блудкави от магазините ./
  Та вчера купих още 3 кофички от намаленото.
 Огледайте етикета с каква масленост е това със зелена опаковка ,но аз като фен на Пилос / не Чуден/ съм абсолютно сигурна че разновидност в зелена опаковка преди не е имало. Да не е нещо ново!?
Чуден са производство на Чуден и са ми на чудни парченца и не съм му фен .

# 347
  • Stuck in a moment
Тъжен факт. И не е само това, а постепенно вдигнаха цените на някой продукти, освен това спряха да зареждат с предпочитани по-евтини продукти и ги замениха с по-скъпи.
Поради тази причина все по-рядко си пазарувам от там, ходя само за по-специалните неща и те не са хранителни продукти. И ако правеха проблеми за връщането сигурно съвсем щях да спра.

# 348
  • Бургас
Благодаря за информацията за чаршафите.Спестихте ми едно разкарване. Hug
Имам хубави памучни комплекти и чаршафи с ластик купувани от Лидъл,но последната една година са все с полиестер. Close

# 349
Ягодите са вкусни и ароматни (не очаквайте да са като тези през май, разбира се).
Спалните комплекти омекнаха след пране, както и очаквах.
Пижамата не се свива.

Моля, кажете за сивите чаршафи, да знам дали да звъня на телефона изобщо.

# 350

Купих и ягоди, много хубаво миришат, но не съм ги пробвала още.

Сподели как са, след като ги опиташ.

Ягодите са сладки...имах подозрение, че ще киселеят, но са сладки...

При нас закачалки не бяха останали, огледах, но нямаше...

Сивите чаршафи са доста бледо сиво, аз им се точих, но не ми хареса цветът..

# 351
  • София
   А какви са тези закачалки за кърпи днес не ги открих?
   Купих възглавници - наистина не са много високи, но ние на такива спим, а аз ги взех за децата и са ми супер. Направи ми впечатление, че на тях пише, че могат да се перат многократно на висока температура, което много ми хареса.

# 352

В Стара Загора имаше сиви , но не обърнах внимание какви размери са.

# 353

В Изток (София) имаше, но бяха малко в сравнение с другите цветове.

# 354
На снимките са показани различни продукти, изключая Свогето.

# 355
Мерси, момичета! Светли са сивите чаршафи, казвате, на мен ми трябват по-тъмни.
Закачалките ги няма вече в сайта, от тези, които се закачван на шкаф бяха, подобни на тази. При нас имаше 3 броя, стояха на щендерите, които са зад фризерите, в края, който води към вината.

# 356
На  Захарна фабрика имаше сиви комплекти и от двата модела, но сивото беше по светло от колкото очаквах и взех розовите, надявам се да са хубави. Имам 2 комплекта от отварянето на първия лидл в София - кафяво и бежово, пак с две лица и съм мн доволна. За толкова години( даже не си спомням колко) единственото което мога да кажа е , че цвета им е малко поизсветлял иначе са страхотни.

# 357
Похвалвам тази лампа
Скрит текст:

Купих я за подарък на ММ и на мен много много ми хареса.

Их, че ме е яд, чудих се дали да купя и не взех.... ooooh! Каква й беше цената?

# 358
  • Русе
А вие от кое мляко купувате - Пилос или Пилос на Чуден? newsm78 И каква им е  разликата?
Разликата, освен в производителя е и в срока на годност, като Пилос е с едномесечен срок на годност, а Чуден е с петнадесетдневен.
Аз пък купувам Чуден, точно поради срока на годност и го харесваме.
И какво установих сега, ходих до хладилника да си видя млякото Laughing - вече на Чуден не пише  Чуден, а само Пилос. Ей за това може би му се чудите на етикетите.
Чуден има и 3,6%

# 359
Вики ,колкото пъти съм купила Чуден ми е ставало на някакви парченца и не ми допада вкуса. Обикновено кофичка за проба на промоция.
 То и кравето масло вече е само Пилос без Чуден.
 Домашно кисело мляко ми е издържало около месец в хладилник без да се вкисне . Варя на водна баня дълго време и подквасям.
 По този начин сварено прясното мляко си удължава срока на годност също.  От години вече не кипвам млякото просто в тенджера.
Вкуса ми се струва различен и по -добър.
Ще пробвам млякото Чуден пак -ама имам съмнение ,че специално за мен пак ще е зле и ще ме откажат.
/В този ред на мисли -как не попадам на развалено месо се чудя -аз съм си карък инак Grinning /

Общи условия

Активация на акаунт