Скъпи майки, жени, момичета и клюкарки ....

• 13 379
  • 145
  •   1
Отговори
# 105
оглупелия от любов мъж

Както и да е, човека просто пита какви цветя да избере, какво толкова... Защо го навиквате така Grinning

Навиква го най-вече една конкретна потребителка Сонгес, която бе така добра да сподели и какво я провокира да е толкова остра. Щото остротата й определено бе подозрителна.

За оглупелия от любов мъж и дали е красива картинка....

Мисля, че жените най-вече трябва да се пазят от оглупели от любов мъже. Оглупяванията са най-често временни. Подобни състояния са преминаващи. На всяка жена пожелавам да я ухажват поумнели от любов мъже, а не оглупели такива.

Щото оглупелият от любов мъж рано или късно поумнява. И темата "Родители, които отглеждат сами децата си" добива още една потребителка.

# 106
Романтичните жестове са желани, когато отразяват вътрешната динамика на отношенията при двустранен интерес. Проучването, сближаването, опознаването - това са фази, които не бива да се прескачат, не и от човек, който сам казва, че "се навърта" около жената, тоест - няма никакви знаци за евентуална взаимност. В такъв случай засипването с нежелани подаръци, колкото и да са романтични, са грубо нахлуване в личното пространство, и правят само грозно впечатление.

Ще ме извините за бруталното сравнение, но това е все едно вместо да започне от "случайните" докосвания и беглите целувки, човек да заяви желанието си за секс като си извади директно органа, плесне го на масата, и каже "Здрасти, аз съм Пешо и съм си паднал по теб. Виж какво имам!". При други обстоятелства и на по-късен етап, дамата може и да се зарадва и разтопи при тази гледка, но не и от "навъртащи се" типове.

Peace

# 107
  Стига бе, една китка и кутия бонбони плюс някаква дрънкулка - тя, дрънкулката, е съвсем излишна, но някои просто не могат да се удържат, един индивид ми донесе веднъж плюшено слонче, какво искаше да каже тоз човек... та, тез неща само с много голямо усилие на въображението и подозрителността биха могли да бъдат уподобени на мъжки член, плеснат на масата.

Освен това, ако не счита за уместни подобни приношения, дамата може най-спокойно да не ги приеме - колието например.

# 108
. та, тез неща само с много голямо усилие на въображението и подозрителността биха могли да бъдат уподобени на мъжки член, плеснат на масата.

Освен това, ако не счита за уместни подобни приношения, дамата може най-спокойно да не ги приеме - колието например.

Общото е, че се навлиза грубо и непремерено в личното пространство на чужд човек. Не е въпросът дали тя ще приеме или откаже, а че изобщо той си позволява да подходи по този начин и да я кара да избира да приеме или не. Идеята на подаръците и изненадите не е ли да зарадваш човека, а не да го накараш да се чувства неудобно?

И между другото, спонтанен и небрежен подарък от (почти) непознат е много по-приемлив, отколкото натегнатото набутване на букети и колиета в комплект с чувства. Това е нюансът тук. Че младежът иска да подари нещо, срещу което да получи друго нещо. Сделка търси той; ако беше за чисто засвидетелстване на обожание, досега да му е дошло отвътре и да го е показал по един или друг начин. А той търси нарочни мнения и иска да предизвика определени реакции. Пресметливо, изотвътре (в женски форум  Laughing ). Голема влюбеност, нема що  Stop

# 109

Абе подляр е, разкрихте го, цветя ще подарява, че и колие, той направо я оскърбява.
 На колко години е този клетник, не знам дали вече ще посмее въобще да подходи към дама Joy

# 110
Iris04,аз пояснявам за моята гледна точка относно самата тема:
Странна ми е, защото почнаха да се комуникира чрез рими, включително и в анкетата, да се вкарва някаква поезия, която не ми се струва много на място в раздел "Клюкарник"  Laughing и да се говори за цветя, бонбони и колиета... за първа среща.  Shocked Айде ся, колко нормални, средностатистически, малко романтични мъже ще тръгнат да правят такива грандомански жестове? Без празник/годишнина за повод.
Затова ми лъхна на нещо преувеличено в темата. Wink

# 111
А не е ли по-лесно просто да си отвори портфейла и да попита делово: "Колко?"

# 112
Iris04,аз пояснявам за моята гледна точка относно самата тема:
Странна ми е, защото почнаха да се комуникира чрез рими, включително и в анкетата, да се вкарва някаква поезия, която не ми се струва много на място в раздел "Клюкарник"  Laughing и да се говори за цветя, бонбони и колиета... за първа среща.  Shocked Айде ся, колко нормални, средностатистически, малко романтични мъже ще тръгнат да правят такива грандомански жестове? Без празник/годишнина за повод.
Затова ми лъхна на нещо преувеличено в темата. Wink

Ето, говорещият с рими, учтивият, подаряващият цветя бива обвинен тук за малко нещо смахнат. Защо, бе, дами? Какъв искате да е мъжът? Дотолкова ли вече разни романтични жестове са загубили стойност? Ех, авторе на темата, в 19. век би ти било значително по-комфортно; голяма част от съвременните жени явно имат други сетива, друга естетика, друго разбиране за ценност.

# 113
Подарявали са ми цветя ПРЕДИ първа среща. Нито го считам за натрапване в личното пространство, нито за грандоманско, нито за психарско. Приятно е, човекът се интересува от мен и го показва. Ключовата дума е интересува, не има чувства. Това, че приемате някое цвете не ви задължава да го допускате в личното си пространство и леглото си. Що се отнася до темата, определено е изкуствена и определено постигна търсените резултати.

# 114
Що се отнася до темата, определено е изкуствена и определено постигна търсените резултати.

Peace

# 115
Подарявали са ми цветя ПРЕДИ първа среща.

Цветята вървяха ли с бонбони, колие Сваровски и поема?

# 116
И бижута (силно казано) съм получавала, и писма съм получавала, и превод на романтични песни... Колкото хора, толкова истории. Като сбия всичко, което ми се е случвало някога в едно изречение ще звучи нелепо. Като се случва в различни периоди, в различни ситуации, тогава са съвсем нормални и приятни случки. Има едно нещо, което се нарича ухажване, то започва преди първата среща. Жените все по-често започват да повтарят, че мъжете вече не били мъже, а не се замислят дали жените са жени.

# 117
Аглая Епанчина, лично аз по-рано споменах, че ми харесва да ми подаряват цветя и бонбони, независимо дали е първа среща или не.
Отговорът ми беше по въпроса защо мисля, че темата може да бъде пързалка. 1 на хиляда ще им дойде на ума да направят нещо такова, камо ли всичко наведнъж. А ако наведнъж ми подарява цветя, бонбони, Сваровски и поеми ще се чудя, защо се престарава толкова. И да, престараване си е!  Rolling Eyes 

# 118
Хайде, бе авторе. Не мина ли срещата? Кажи, кажи, че тук само клюкарки сме се събрали...

# 119
Ох, аз цял ден се озъртам с нестихваща надежда дали ще ме споходи някой анонимен младеж с китка връка, но не , не съм била аз....
А така се припознах в описанието на изгората.  Laughing

Чакам с нетърпение развръзката, за да мога поне да и завиждам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт