Кой какви сериали гледа? - Тема 12

• 57 603
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
Bones не свърши ли окончагелно?
Аз последно гледах как Суитс умира и жена му ражда.... това кой сезон е?

Подновен е за нов сезон. Rolling Eyes

# 601
Суитс го убиха в началото на 10 сезон, според IMDB във 2 епизод, а Дейзи ражда в 8-ми епизод.

# 602
  • София
Продължавам да следя втория сезон на SALEM, по-скоро от субективна симпатия към Мери Сибли, отколкото заради някакви особено високо достойнства на сериала, но като цяло ми допада развитието - става по-сложно и объркано  Simple Smile

В очакване съм на новите сезони на True Detective и Da Vinci's Demons.

Междувременно започнах да гледам Wayward Pines
2 серии изгледах и съм доволно зарибен  Mr. Green
Операторската работа, светлина, атмосфера - всичко това е много добре пипнато, но и друго не съм очаквал от продуцент като M. Night Shyamalan  Wink
Като слаб момент очаквам, сценария да не даде шанс на героите да се развият достатъчно, а фокуса да падне върху психо момента...Нещо средно между Twin Peaks и Under the Dome.
Иначе актьорския състав е чудесен и има предпоставки да очаквам приличен сериал в лицето на Wayward Pines.

# 603
И аз го започнах, а хем си обещах да не започвамм нови сериали, докато нямат навъртяни поне два сезона, че мразя да чакам. В издирване съм на книгата.

# 604
  • София
да спасим Forever!  Twisted Evil

https://www.change.org/p/warner-brothers-warner-brothers-fans-lo … e-tv-show-forever

в нетфликс ми е надеждата ама да видим

# 605
  • Пловдив
Съмнявам се да стане с петиция, въпреки че харесвам Форевър. Беше ми любимия нов сериал.

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 23:37 от Янтра

# 606
Ще спират Форевър??? Защо? Тъкмо стана интересно...

# 607
  • КиТ
Няма рейтинг  Tired

И също така много ме яд за Атлантис,добре прекратяват,го....,ама какъв е тоя отворен финал  ooooh!

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 21:17 от Pelenė

# 608
И мен ме е яд за него.

# 609
Най-после и аз се наканих да гледам Homeland.
Много зарибяващ. Успокоявам се, че имам да гледам още поне 3 сезона Grinning.
Дано да поддържат интереса ми докрай.

# 610
Аз съм на Breaking Bad. Като го изгледам, ще пусна и спин-офа. Сигурно е излишно да казвам колко много ми харесва. Heart Eyes

# 611
  • Buffyworld
Аз по AXN загледах един " Господство " , мисля че на английски заглавието е Reign . Имаше много готини актьори, дворцови интриги ...... Изглеждаше интересно. Някой гледал ли го е ?

# 612
  • София
Аз го гледам... за убиване на времето става, но не е някакъв шедьовър.

# 613
  • Buffyworld
Аз го гледам... за убиване на времето става, но не е някакъв шедьовър.

Благодаря  Hug Защото се чудя дали да го почвам  newsm78 А колко сезона е ??? Гледа ми се нещо, докато чакам да започнат новите сезони на Костюмари и Красавицата и звяра .

# 614
  • София
До тук 2 сезона, на есен 3-ти.

Общи условия

Активация на акаунт