Лични квалификации, ако въобще са допустими, ги базирайте върху написаните мнения, защото иначе издишате.
Аз например защо казах на Мери Джейн, че не разбира - поради това, което тя ясно е написала:
100 клиента? Сериозните фирми за счетоводен софтуер в България имат хиляди клиенти, хиляди. И дори и последните не особено сериозни промени при обратното начисляване на ДДС за зърното например, преди това за касовата отчетност, съвсем нов режим, и други някои изменения, са в пъти по-трудни и сериозни от просто промяната в някаква си ставка. Никой у нас не е изревал на умряло, нито счетоводители, нито програмисти, ами никой не е и разбрал дори как се настроиха софтуерите за нула време. Също и Бърди голям го вади. Т.е. ако някой ми напише, че решаването на квадратно уравнение не е лесна работа и не става за 5 мин, а са необходими седмици, аз си вадя съвсем обоснования извод, че този човек не разбира от математика и това и казвам. Не казвам, че е глупав - той може да е гениален историк или философ, или писател. Но от математика не разбира.
Какво ми говорите за касовите апарати? Някаква представа имате ли в България колко пъти и по какви ли не поводи се налагаше те да се препрограмират? Ами последният път, когато всички трябваше да се вържат към НАП, в тях вече има уайрлес връзка с данъчното, нещо, което Гърция и в мокрите си сънища няма да постигне.
Прогнозните парични потоци казваш, Бърди? И финансистие, които го правят, една промяна в ставката ще ги събори ли?
Смешни сте. Хелимод ви е казала доста верни неща. Попиа, и от теб не съм очаквал. Най-малкото не знаете с кого говорите и не ви отиват такива квалификации. Или трябва да си сканирам и прикача тук сертификата за си еф ей? Хайде Мери Джейн и Бърди, вървете да питате чичко Гугъл какво значи това Попеа съм сигурен, че знае/ и следващия път по-малко да се излагате.
Аз излизам от темата. И най-хубавата тема в един момент се изражда, в България не само мъжете, ами и жените са големи комлексарки и не могат да преглътнат, че някой път е възможно да кажат някоя глупост и някой да им посочи, и то с аргументи, че е глупост.
Приятно ви забавление, аз отивам на море - аме не в Гърция.