Тук пише, че работи в рамките на страната
http://www.dnevnik.bg/intervju/2015/07/02/2564643_sergios_mihos_ … bi_igrata_sledva/
), има законов праг на възрастта на пенсиониране и той е 62 години - тоест, ВСИЧКИ се пенсионират на 62 години, освен изключенията, които се пенсионират ПО-РАНО (това за пенсии по стаж и възраст, защото, мисля, има социални пенсии само по възраст и там е друго). Няма такива, които да се пенсионират по-късно - това не е средна аритметична. И като премахнат изключенията, ВСИЧКИ или поне огромното болшинство гърци ще се пенсионират на 62 вместо на 52, 53 и т.н.
) Естествено, че ако погледнеш кражбата спрямо убийството в немския наказателен кодекс сама ще си извадиш заключение за ценностната им система... 
Статистики колко от работещите немци редовно използват психотропни, стимуланти и пр ... има достатъжно, колко живеят сам самички със личното си пространство и финанси ... също .
Така и всеки ден да ходиш до банкомата повече от 1800 не можеш да изтеглиш. А ако си фирма и ти трябват повече пари? Интересно работи ли им интернет банкирането? Надали... Не ми изглежда розово никак положението, но при такава паника какво друго да направиш...

Аз нямам нищо против гермаците, просто ме дразни когато някой почне да ме поучава преди да погледне себе си. Защото поне за мен работливостта не е единствения критерий. А и в България и в Италия съм виждала много работливи хора. Да не говорим че преди много време ни бяха събрали от цяла европа от офисите на бивш работодател на обучение, поговорихме си и единствените които никога не правеха оувъртайм бяха немците. След тях французите, но и на тях им се случваше. А на нас мързелите от юг ни разказваха играта, просто не ми се спомня... Така че не винаги е злато това, което блести
Статистики колко от работещите немци редовно използват психотропни, стимуланти и пр ... има достатъжно, колко живеят сам самички със личното си пространство и финанси ... също . Препоръчани теми