Какво ще се случи в Гърция, респективно в ЕС?

• 226 249
  • 8 660
  •   1
Отговори
# 4 395
Попея, явно в този късен час се разсейваш с четенето. Къде писах, че ще остане, ти даде предположение при Да, казах ти, че най-вероятно така ще стане. При Да е по-предсказуемо, при Не е съдбовния момент.
 И пак казвам, такива му бяха обещанията, такъв си го избраха, това, че не сте съгласни не променя обстоятелствата.

Ааа, сега разбрах -ок, не съм прочела добре, сори  Peace

Да, и аз мисля, че при "не" става мътна и кървава... Не че при "да" ще е лесно.

Ясно де, избраха си го така. Аз лично само гледам и оценявам отстрани. Съгласни или не, не ние се редим на опашките пред банките  пу-пу, да не чуе дяволът.....

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 00:34 от Анонимен

# 4 396
http://budnaera.com/201503/1506020468.html
Не е важен авторът, а статистиката в него! Не сме коментирали петролните резерви, но дълбоко в тая политическа игра, особено за САЩ, са много,много важни. До колкото знам досега са ги спирали в тази посока, но нямам източник и спирам да не съм голословна.

# 4 397

Лято, то е ясно, че е така ама германофилите няма да го признаят. Велика икономика в голям процент на гърба на други.
Немската икономика на чий гръб е бе?
На вашия гръб ли? На гордите елини на гърба???

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Докъде я докарахте в нещастието си наистина-до неизмерими висоти.
Абсолютно си заслужавате всичко, което ви се случва...

# 4 398

Ама разбирасе! И от кога така? Откакто се съсипаха изто4ните промишлености, от тогава, нали? 
От кога именно стават такъв първенец и отли4ник?
кота Ладата и Москвича са конкурирали Мерцедес , че не си спомням?

Откакто на хората набиха идеала , че си нещастник ,ако не си пич и мутра, но не си пич или мутра ако не си си накатерил шкембака в мерцедес или бмв ...

Има доста марки коли, които не са мерцедес, не са бмв, но пак са си супер достатъчни, но ... не. Ако решим да гътнем италианците, то фиата им ще е таратайка, ако решим французите ще е П/С/Р ...

Ако обаче Крайслер решат да турят един шут на Мерцедес, а а ГМ на Опел , кой ли ще им се опъне ?
Закона на джунглата важи в пълна сила въпреки цялата ни "циливилизация" . А силния го знаем кой е и трябва много да внимаваме, ако не сме с него сме врагове!   

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 00:04 от лято лято

# 4 399
  • Bristol

Ама разбирасе! И от кога така? Откакто се съсипаха изто4ните промишлености, от тогава, нали?  
Кога Ладата и Москвича са конкурирали Мерцедес , че не си спомням?
Какви са били тези източни промишлености, защото и тях не ги помня...
какво са произвеждали? Телевизори Юност и Рубин?
Пу-пу-добре че се отървах от това щастие... Mr. Green
А Т34  Mr. Green

# 4 400
Лято, по един или друг начин ще успеят. Просто няма начин една развита страна да отиде в девета глуха, който иска да го вярва и да злорадства, аз съм оптимист, ако не за мен, то за децата ми!

Попея, явно не ме четеш наистина, само прехвърляш и закачаш на нещо конкретно. Когато се появи на хоризонта го взех за популист празно дрънкащ, да докопа власт. После се учудих, че не се врътна още на първия Юрогруп, а ставаше все по-смел. Очаквах всеки момент да клекне, да се кротне, но не стана. Политическите резултати ти казах, че ги чакам. Засега е загубена битка, не войната!
 Представи си, че има план Б, финансиране от космоса, разиграване до последно и друг ход? Аз поне се надявам. Пак ти казвам, не вярвам да е толкова луд и да кара влака в бездната, въпреки че така ви изглежда.
 Лято, то е ясно, че е така ама германофилите няма да го признаят. Велика икономика в голям процент на гърба на други.

Аха, добре. Разбрах. Имаш си право да си вярваш в каквото намериш за добре.  Само не се сърди на света после, ако нещата с вярата не потръгнат, защото светът си има закони и те не зависят от нашата вяра. .... Това с финансирането от космоса ми хареса най-много Simple Smile
Желая късмет! Струва ми се, че ще ви трябва.

# 4 401
Герри, изпрати ме да си лягам с тези човечета, хайде калинихта и със здраве!

# 4 402

Кога Ладата и Москвича са конкурирали Мерцедес , че не си спомням?
Какви са били тези източни промишлености, защото и тях не ги помня...
какво са произвеждали? Телевизори Юност и Рубин?
Пу-пу-добре че се отървах от това щастие... Mr. Green
А Т34  Mr. Green
Преписан от Пантера или от някой друг немски чертеж.

Мосвича например си е чист опел-и частите даже пасват
Толкоз могат рашите. Нещастни преписвачи.
Но тефтера със записките вече не се дава и затва и Рашата е в това окаяно положение. Никой не им дава да преписват... Mr. Green

А гърците, горките и да преписват даже ги мързи-те могат напоследък само да плещят глупости... Mr. Green

# 4 403
  • София
http://budnaera.com/201503/1506020468.html
Не е важен авторът, а статистиката в него! Не сме коментирали петролните резерви, но дълбоко в тая политическа игра, особено за САЩ, са много,много важни. До колкото знам досега са ги спирали в тази посока, но нямам източник и спирам да не съм голословна.

Тази статистика е доста съмнителна
"Страната се намира на трето място в света по производство на алуминий,"
А ето реалните данни
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_aluminium_production
http://minerals.usgs.gov/minerals/pubs/commodity/aluminum/mcs-2015-alumi.pdf

Гърция изобщо не фигурира в списъка

# 4 404
Просто няма начин една РАЗВИТА страна да отиде в девета глуха,
 Представи си, че има план Б, финансиране от космоса, разиграване до последно и друг ход? Аз поне се надявам. Пак ти казвам, не вярвам да е толкова луд и да кара влака в бездната, въпреки че така ви изглежда.

Ако Гърция беше развита, а то едни маслини, туризъм и малко земеделие, като всичко е яко спонсорирано, това не е баш развита страна.

Зои, ти сериозно ли? #Crazy Финансиране от космоса, божке!
Не вярвам и аз истински, че е луд, но че кара влака в бездната е повече от сигурно.
Един сравнително евтин вариант за другаря Путин да разклати еврото и да си разшири зоната на влияние, пък той както има слабост към стратегическите точки...само дето и той не е съвсем преценил какъв таралеж си вкарва в гащите.
Ако не е това, значи наистина е луд, ама още по-луди са тия, дето му се връзват (и сега чакат финансиране от космоса и магически вариант Б Joy)

# 4 405
Black_Sapphire След толкова писания стигам до извода, че и нашите различия с вас, да се изкажем и разберем, са колкото на Ципрас и Меркел! Разбирам ти тезата, споделила си я неколкократно още преди няколко месеца, защо ти не разбираш моята?
 Refrenolog, с фамилията на автора  да започнем Simple Smile, иначе всичко е вярно, но  и нищо не променя

С тази разлика, Зои, че Ципрас има празна хазна и никакъв износ, а Меркел си събира данъците, пълни си хазната и е пръв износител в света. И поради тези факти не Меркел моли Ципрас за пари, ами е обратното Wink А в големия лош свят това има голямо значение, ако и да не ти се вярва....

Ми отдавна. Още от плана Маршал. И сега не немците се редят на  опашки пред банкоматите, и наистина Ципрас моли Меркел за  пари - този трети заем кой ще го дава? И да ти харесва, и да не, това е положението.  

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 00:39 от Анонимен

# 4 406
  • Bristol
Преписан от Пантера или от някой друг немски чертеж.

Мосвича например си е чист опел-и частите даже пасват
Толкоз могат рашите. Нещастни преписвачи.
Но тефтера със записките вече не се дава и затва и Рашата е в това окаяно положение. Никой не им дава да преписват... Mr. Green

А гърците, горките и да преписват даже ги мързи-те могат напоследък само да плещят глупости... Mr. Green
А, да си имаме уважението, но дори и западняците признават Т34, виж Туполев претендират, че е копирал Конкорда.

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 00:37 от Merry

# 4 407
Оф, много сте зле признавам! Да ви бях написала финансиране от Русия, Китай, Япония, Турция, щяхте за ги разчепкате набързо, затова писах от космоса, демек от някъде!

Обаче до тук и трите сте в един тон, много интересно Thinking
Айде бай, ходете и вие да си лягате, кой знае Ципрас кое узо пие, а вие тук цяла вечер на тази незначителна особа се занимавате!

# 4 408

А, да си имаме уважението, но дори и западняците признават Т34, виж Туполев претендират, че е копирал Конкорда.
Разбира се че го признават. Защото знаят какъв е оригинала.
Те и Калашника признават-изключителен е! Но. Е преписан от Шмайзер...
Оф, много сте зле признавам! Да ви бях написала финансиране от Русия, Китай, Япония, Турция, щяхте за ги разчепкате набързо, затова писах от космоса, демек от някъде!

Къде е това някъде? Кажи къде растат парите да идем и ние да си наберем...
Или тази тайна я знаят само гърци?

# 4 409
Ама виж бе, Зои, никой не се изтрепва да им дава пари, само ги тупат по рамото и дават акъл отдалеч и дотам. Той другарят Владимир си е преценил, че няма нужда да дава пари на всичките гърци, достатъчно е на 1-2.

Разбрахте ли, че ябълката на раздора на последната сбирка от 25 юли са били 60 милиона. Юнкер още не може да преглътне, горкият, че някой е в състояние да развали сделка за 10 милиарда заради такава дреболия. Очевидно от гръцка страна никога не е имало въобще желание да се сключва каквото и да е споразумение. Цялата история на "преговорите" със Сириза го доказва.

Не мога да си легна. Току виж ми се явил Ц. или В. в някой розов сън, а все пак съм омъжена жена. Не им е лесно на гъркините с такива неустоими лидери.

Общи условия

Активация на акаунт