Екзотично еротично да мечтаем, две чертички да изваем (бъдещи мами над 35)

• 22 061
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
И аз под останалия прашец.
Даре    bouquet за темата. Сега трябва да сваляме фереджетата и да се мятаме по прашки и  жартиери Joy (някои могат и само по жартиери  Mr. Green).
Рейнбоу  fingerscrossed

# 16
не ми се получи промяната , пак ще гледам ,ама обещаното си е обещано

# 17
сега чакам Мамчето, ако има време да ме премени пак Simple Smile
Готова си, Даре. Grinning

Темата отново е за пълна шестица. Сега ще помисля и за моята премяна. Flutter

# 18
Айде и аз ... цоп  Mr. Green
Тази вечер ако не се гмурна еротично в една купа екзотичен сладолед пък на  Joy  Почти една година съм на сух режим, ама сега Мамчето така подкладе огъня, че няма да я бъде работата  hahaha
Даре, страхотна е темата, както винаги   bouquet

# 19
Аз премяната я докарах само до екзотиката,еротиката когато има време Grinning

# 20
И аз съм готова. Mr. Green

Даре, имам предложение за малка корекция в заглавието.

"Екзотично еротично да мечтаем, две чертички да изваем." За да се римува. Simple Smile

# 21
Мамче  Hug готово!

Шерифче, ми то от екзотиката се стига до еротиката Simple Smile

Мамчето ме премени много секси .... направо, ако бях мъж щях да си посегна Simple Smile

Ава, веднага сваляй фереджето!!! Може по голо пъпче да се маскираш, тип "бели денс" Simple Smile

Омитам се ..... Айде дано тия дни и Иги се разпише, че да я преметна в другия списък. Тя сигурно вече е родила, ама нямаме инфо.
Лени, нали вашите майки се познаваха, не можеш ли да проучиш нещо по въпроса?

# 22
Аз познавам майка й. Ще се интересувам

# 23
Екзотично-еротичните мечтателки, ахой  Heart Eyes

Пиша ви от вкъщи, инсеминирана с 16 милиона страхотни датски кавалери Joy Joy

Инсето го правихме на неспукани фоликула, 2 над 20 мм и 1 на 17 мм, като и матракът е удобен, надявам се, 9,2 мм. Искат ме утре пак да видим дали са се спукали, дай боже Praynig
Скрит текст:
И сега да ви призная, какво ми хрумна newsm78 - лежа си аз с досието в мен и си чета информираното съгласие и другата тема за клиниката и съм сама, разглеждам си документите и взех, че тайничко си щракнах протокола за процедурата, дето ми го водят  WhistlingОт всички други документи имам копия, а това четох, че не ти го снимат, ако си поискаш досието и реших да се презастраховам с идеята да не ми тряба Embarassed

# 24
  • София
Даре мерси за темата  newsm51, много си готина ... и секси  Heart Eyes
Рейнбоу успех  fingerscrossed

# 25
Ех, ама сте се и докарали тематично  Mr. Green много сте бързи

# 26
Даре, мерси за темичката, много готина.
Рейнбоу, късмет  Hug
Скрит текст:
Мина деня с прегледите ни, да се отчета и аз. С профилактичния преглед на малкото всичко е наред, макар, че ми излезе душичката докато мине. Доктора като ми чу въпросите, ме подпита какво работя  Crazy, та не е на хубаво толкова много четене. А за мен и ендокринолога - ще си пия еутирокса, доволна съм от подхода й, и логиката, защо така ще протече лечението ми. Обаче съм като разглобена от цял ден стягане.

# 27
  • Варна
И аз да се запиша и да ви питам...
Някоя да е правила цитонамазка скоро? Абе много ме боли, нормално ли е? От сутринта не отшумява тази болка,а сякаш не би трябвало въобще да ме боли...  newsm78
Като се има на предвид, че аз доста търпя на болка...

# 28
  • Пловдив
Прекрасна тема,както винаги,Даре-благодарности! smile3525

Не съм чела на зад  Embarassedоще не мога да се оправя с режима.Кърмим се на 2,5-3 часа и каката си иска внимание,пък и вие много пишете  Hug и не мога да наваксам.
Мимче-честито ви дъщеричка!Да е здравичка и умерено послушна и заедно с кака и бати мнооого да ви радват!!!Радвам се че всичко с раждането е минало нормално при теб! Hug

# 29
Кали, един път ми се е случвало. Беше някаква много невнимателна гинеколожка. Ужасен дискомфорт има 2 дни след прегледа. После отшумя. Няма връзка с моментното ти здравословно състояние.

Общи условия

Активация на акаунт