Екзотично еротично да мечтаем, две чертички да изваем (бъдещи мами над 35)

• 22 087
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Звездичката, много се радвам, че с малчо всичко е наред, а и че ти си харесала ендокриноложката. Верно, че има гугъл, но доверието в лекаря е половината лечение  Hug тази вечер си сипни чашка винце за отпускане на нервите.

Кали, на мен ми взимаха материал в събота и усещането беше, все едно ме драска, но беше за малко и после не съм имала дискомфорт, а иначе си правя всяка година и като че ли тази за пръв път усетих нещо newsm78, но съм и при друг доктор де. Ако те боли, пийни едно но шпа, обаче ако ти е притеснено, защо не идеш да те погледнат за всеки случай Hug

# 31
Кали аз правих преди 10 дни,нищо не усетих.Бях чела,че боляло и се бях настроила.Останах учудена,когато доки каза,че е готово.Сега в събота пак ще правя.

Рейбоу,лежи ,почивай и предразполагай плувците Wink

Звездичке,какви точно въпроси зададе и в какво се състоя прегледа?И при какъв лекар го правихте?Може и на лични да ми отговориш,ако имаш време.

# 32
  • В градината...
наистина само гол запис

# 33
Шери,
Скрит текст:
питах го дали дренират добре бъбреците, дали задържа урина, и т.н. Аз имам кисти на единия бъбрек, и треперя на тази тема. А левкоцитите му бяха леко завишени, пускахме допълнително изследвания и се установи, че няма инфекция никаква и урината е чиста, ама ...пустата ми душичка се шашка.
Кали, мен ме заболя по време на процедурата, че шийката ми е високо, и доки сменя инструмента, и то не чак толкова силна болка, колкото дискомфорт, ама после отшумя. Анатомия...и като сложиш повече невнимателност може и болка да ти докарат.
Рейнбоу, ще опъна 2 глътки, много си права Hug

# 34
ау Перу .... срама нямаш ... ама що ми се струва, че е бременна тази мацка?

# 35
Перу ни е щракнала селфи Wink  Кали, не би трябвало да те боли , пийни нещо , дано е минало вече ! Ако не- досаждай им , амаха!

# 36
  • Варна
Ами, няма какво да им досаждам... Не искам да я виждам тази лекарка вече. То само така е приказката, че работи с моята клиника. Тя не е назначена там, така че...
Интересното е, че не ме заболя по време на взимането на секрета, а после. Даже не знам дали не ми направи нещо после с вагиналния видеозон...  newsm78 Щото реши все пак да ме погледне. Явно я досрамя да ми вземе 30 лв. само за едно вземане на секрет за цитото... Болката се засили доста докато се обличах вече и още не е отшумяла. И кървя доста...  Tired

# 37
Кали,
Скрит текст:
кървиш заради цикъл или заради прегледа? Защото според мен не е нормално от вземане на секрет за цитонамазка и преглед да има кървене  newsm78 Ама то и ако си в цикъл, не би трябвало изобщо да взима секрет за цито

# 38
  • В полите на Пирин планина
Кали,май нещо не е наред, аз също не усещам нищо като правя цито.

# 39
  • Варна
Днес ми е 11-ти ден от цикъла... Прокървих още при вземането на материала - тя ми показа... Каза, че шийката на матката е леко зачервена и може би има някаква лека инфекция, та затова. Обаче не очаквах такава болка цял ден и да не спре кървенето...
Ще видя утре как ще е, а сега ще пия нош па...

# 40
ТаЗи нали е във вашия град, ако не мине ходи я занимавай, достатъчно пари им наливаш на всички!

# 41
Ох Кали, не знам какво да кажа. Мисля, че не е нормално. Предполагам, че те е разранила  Shocked

# 42
  • На остров
Даре   bouquet !

Перу честит празник на града   bouquet  !

Вчера беше национален празник на Австралия и забравих да честитя на Ината   bouquet !

Тите хубаво е тук, но не може да се мери с Канада или Швейцария Hug !

Стискам палци на всички трансферирани и инсименирани и на всички  Praynig , които имат нужда !

# 43
  • В градината...
Уанче, мерси  Hug
Ние преди 10 години се срещнахме за втори и последен път с ММ след 5-годишна първа среща  Blush

не мога да ям сирена, та поне вие да си опитате

готвя пилешко филе уелингтън

# 44
ЗАПИС  / не е гол, защото нещо ми е студено:hug:
Рейнбоу  Hug Hug "звучиш" някак на бременна вече  Naughty Специални поздрави и прегръдки Hug Hug

ММ иска да ме води до Истамбул newsm78 аз нещо се дърпам #Crazy приемам преложение Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт