Екзотично еротично да мечтаем, две чертички да изваем (бъдещи мами над 35)

• 22 056
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Еее, нали си попълвала анкетата "Простирате ли гащи по пълнолуние?" hahaha
В нашата тема се прави за плодовитост Mr. Green

Не съм, никаква анкета не съм попълвала Blush
И аз ще простирам тогава, ама първо да ги намокря ли, че нямам за пране в момента?  Embarassed
moresmileЩе ме уморите от смях.

# 706
Иги страхотна новина, все по-добре да става малката душичка  Heart Eyes

Звездичке, да се оправя и твоя юнак  Hug

Магнет, много ми харесва ситуацията при вас, дай боже всекиму такива хали  Laughing

Рейнбоу теб ще те почна с точилката, натоварила си ни била, ние ако бяхме толкоз кекави откъм товар досега да сме сдали багажа  Crossing Arms

Иии какво още щях да пиша, късмет на всички, които си чакат някакви резултати и успех с простирането, сега ще отида да дам тон с някои по-красиви  Mr. Green

# 707
  • В полите на Пирин планина
Рейнбоу,ти вече си ги простира с науката сега ще чакаме резултата  Heart Eyes Laughing

Амини,най- хубавите да избереш  Wink

# 708
Предлагам нова задачка-закачка, снимаме простряните гащи и документираме в специален албум  Mr. Green

# 709
Предлагам нова задачка-закачка, снимаме простряните гащи и документираме в специален албум  Mr. Green

Иииии бързо, бързо ша си вдигнем рейтинга  Joy Joy Joy

# 710
Апсолютно  Naughty

ето и снимка за следващата тема  Wink

# 711
Нещо интересно от народния фолклор.

# 712
  • Истински се вижда само със сърцето.
Включвам се набързо,че заспивам Simple Smile

Иги, радвам се за добрите новини и много ви Hug

Момичета, много  Hug за всички и се надявам да се включа адекватно, когато почивам, че много ми липсвате  Simple Smile

# 713
Случайно имам едни гащи простряни  Mr. Green, на късмет ще да е Simple Smile.

Игиии браво на Бурак, борбен мъж е.

Рейнбоу, простотията по хората ходи.Проблемът на глупавите е, че са напористи и неуместно самоуверени.Ама не го знаят.Прости им.

Днес съм щастлива мама.Дъщеря ми получи оферти от  отлични униврситети в Шотландия.Ето за такива мигове си струва...Иначе, моите хормони ги впрягам да се укротят, дадоха ми 2 месеца, после ЯМР, после каквото сабя покаже.

# 714
Иги, утре дано има още по-добри новини.
 Joy бях забравила за гащите, ама успяхме да си ги проснем тази вечер Wink
Ще останат за някоя друга тема да ги възобновим. Любовната е готова за утре след кафето.

# 715
# 716
  • Инсбрук
Добро утро мацки   bouquet
Рансън мерси за кафето ! Аз нещо не можах да спя тая нощ, голямо въртене. Иги юнакът ще се справи  Hug да има да се чудят докторите!

Мимче не знам колко дена се остава тук в болница, а и аз нали имам и други проблеми с евентуална втора конизацият, та ще видим. От 2 седмици имам направление за преглед, дали да раждам нормално или секцио, ама се мотая заради преместването, да не вземат да ме оставят в болница. Утре отивам вече  Peace

Добре дошла на Изаи.

На всички хубав ден и положителни емоции само   bouquet

# 717
Добро утро девойки
Чайче от мен
Скрит текст:
И закуска
Скрит текст:

# 718
ооо, бухтички .....

# 719
А мен ме изкушават маслените бисквитки на Рансън ммм