В момента чета... 36

• 49 139
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Мариша, коя книга на Картър чете?

# 526
  • София
Мариша, коя книга на Картър чете?
Взе ми думите от клавиатурата  Grinning

# 527
  • София
Мери, Кали, първо "Екзекуторът", веднага след нея "Един по един". В Столична съм резервирала други две, но се чудя дали да ги взимам...  Май ще е по-натам.

# 528
  • София
Маришка, моята "Престъпен ум" е при Мери. Ако я искаш, разберете се двете да ти я прати.
А иначе, наистина е брутален на моменти Картър. Особено в "Един по един" имаше една сцена, която направо настръхва коси  ooooh!

# 529
Не съм ги чела тия двете, ама и Престъпен ум не е по-малко брутална Grinning Но, ако я искаш, казвай и пращам веднагически  Hug

# 530
  • София
Ох, Кали, да беше една....  ooooh! а най-гадното е, че преди някой да бъде убит по някакъв ужасен начин,  е описан толкова човешки - с емоциите, любовта, страховете му, повечето от жертвите на мен ми бяха симпатични.... и после такава нелепа смърт.
Благодаря за предложението, Кали bouquet  Hug
Мери, ако искаш да ти ги дам тия двечките?  Hug Имам още 15 дни от редовния срок, и още 20 мога да удължа, ще четеш спокойно  Peace

# 531
Оуу, не, не, имам при мен за прочит от другарчета, а нямам толкова свободно време, не искам да бързам. Благодаря ти  Hug Пиша ти ЛС за другата, че оспамихме Grinning

# 532
  • Варна

Сега захващам "Балада за Георг Хениг"

Ох, приготви се да ти разбие сърцето...

# 533
Започвам тази:

След доста мотане свърших "Тайната на моя съпруг" началото ми беше доста мудно /до към 100 стр./ но пък после ме увлече и набързо я изчетох. Дадох и 4/5 в ГР  Peace

# 534
След не особено краткотрайна пауза се завръщам към "Парижкият апартамент". Нещо не може да ме грабне все още, но ще му дам още един шанс ... може да не съм била в подходящото настроение. Нарочно не се "заглеждам" по други заглавия, въпреки че се изкушавам от очакващите ме  "Читателите от Броукън Уийл препоръчват" и "Невероятното пътешествие на факира, който се заклещи в гардероб на ИКЕА".

# 535
Аз приключих на един дъх петата книга от сагата Долангенгър - "Градината на сенките" на Вирджиния Ендрюс и съм  Shocked Rolling Eyes Crazy тя е предисторията и разкрива още тайни за Фоксуърт Хол и фамилията Simple Smile Освен първата книга, С радост установих, че е екранизирана и втората - "Разпилени от вятъра" и освен това се очаква третата и четвъртата да излязат на филм тази година.  Blush

# 536
От тази сага едва прочетох стотина страници  Crazy.
Продължавам с Да чуеш ритъма на сърцето, много ми харесва.

# 537
  • София

И аз съм на нея, но още в началото.

Момичета, търся за прочит продължението на "Яж, моли се и обичай" - "Кажи Да". Ако някой е готов да ми е прати, ще съм му много благодарна  Embarassed  Hug

# 538
Започвам "Светилата" от Елинор Катън. Simple Smile

# 539
Прочетох "Дневникът на Девлин", хареса ми, интересна история с преплетени минало и настояще, научих нови исторически факти.

Започвам:

Общи условия

Активация на акаунт