Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 926
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Heart Eyes Много е красива ,а твоята сватба всъщност кога е et1chka

Аз я и пробвах и на живо е още по-хубава и не е толкова лъскава.
Моята сватба е на 20-ти юни и освен капарото за ресторанта, ритуалната и църквата и резервирания грим и фризьор нищо не съм направила.  Laughing надявам се времето да ми стигне и нещата, които поръчам да дойдат на време.

Твоята сватба кога е?

# 496
  • София

Моята сватба е на 20-ти юни и освен капарото за ресторанта, ритуалната и църквата и резервирания грим и фризьор нищо не съм направила.  Laughing надявам се времето да ми стигне и нещата, които поръчам да дойдат на време.

Твоята сватба кога е?

на 16.05 живот и здраве  Laughing ,ами ако ще я поръчваш според мен трябва да е по-бързо,защото ако пристигне и нещо не е както трябва ( не ти го пожелавам,но се случва) да имаш някакво време да реагираш  Peace

# 497

Твоята сватба кога е?

на 16.05 живот и здраве  Laughing ,ами ако ще я поръчваш според мен трябва да е по-бързо,защото ако пристигне и нещо не е както трябва ( не ти го пожелавам,но се случва) да имаш някакво време да реагираш  Peace

Така е мисля до 2 - 3 дни  вече да съм решила какво ще правя Simple Smile

# 498
А някой получил ли е рокля от този сайт - да я покаже?

# 499
Какво е толкова красиво, пак изпуснах нещо, момичета за ккаво говорите? et1chka къде и каков си провбала, разкажи  Simple Smile

# 500
Момичета нз за този сайт. Аз съм с рокля от сайт и съм очарована. Когато поръчвате...оверете се че се свърцвате директно с производителя и ви искат мерки за всичко. На мен даже ми искаха мярка на 3 етапа от ръката ми, защото съм с ръкав. Ако видите че ви обръщат достатъчно внимание както трябва да се обръща, значи ще ви ушият наистина добра рокля.
Аз рискувах и изкарах късмет. Стискам палци и на вас.
Аз да ви кажа говорих 2 часа с агентката ми. Уточвихме украсата... букета ми и ще ми се усъществи една мн щура идеяяяя!!! Много се радвааамммм.... Ще имам Бонбонена масичкаа Grinning

# 501
Ами излезе че ще бъди винтич стайл. Мислих първоначално да не е, но прекалену хубаво стана хахаха
http://prikachi.com/images.php?images/379/7929379B.jpg
Това ще ми е сватбената маса с малка по различни цветя и съответно ще е този цвят Simple Smile

# 502
  • София
Ами излезе че ще бъди винтич стайл. Мислих първоначално да не е, но прекалену хубаво стана хахаха
Това ще ми е сватбената маса с малка по различни цветя и съответно ще е този цвят Simple Smile

супер,много стилно  Peace

# 503
Благодаря ви момичета Simple Smile

# 504
Прекрасна е Веси, много стилна, много хубава, чудесни цветове, пепел от рози предполагам или някакво лилаво е това?
И моята ще е винтидж, но в прасковено. Не зная колко прасковеното е винтидж, но такова искам да е  Simple Smile
А другите ти винтидж елементи какви ще са като украса?
Аз си мисля зя фенери, перли, дантела  и поканите в такъв стил, абе нещо подобно.

# 505
  • София
Моята ще е в лилаво и бяло,може да е банално,обаче от както се помня съм влюбена в лилавото!Много ме успокоява като цвят и винаги съм знаела,че ако някой ден се омъжа на сватбата ще  има много лилаво  Hug Зад масата съм планирала да има два преплетени балона,образуващи сърце,а на масата ми се ще да има някакви стъклени съдове с плаващи свещи  Heart Eyes

# 506

И нашата маса ще е точно тази.  Peace  И се спряхме на пепел от рози, понеже много добре пасва на интериора на заведението. Украсата ни ще е живи цветя, бели и бледо розови. Май бях показвала в темата.

# 507
Моята ще е в лилаво и бяло,може да е банално,обаче от както се помня съм влюбена в лилавото!Много ме успокоява като цвят и винаги съм знаела,че ако някой ден се омъжа на сватбата ще  има много лилаво  Hug Зад масата съм планирала да има два преплетени балона,образуващи сърце,а на масата ми се ще да има някакви стъклени съдове с плаващи свещи  Heart Eyes

супер звучи  Simple Smile

# 508
  • София
Би трябвало уикендът да се видя с жената от украсата и ще видим какво ми е подготвила  Laughing

# 509
И на мен ми харесва много. Нашата официална маса ще бъде с асиметрична украса в двата края. В единия ще има висока ваза с много цветя,а в другия много на брой различни по височина свещи, органзата между тях ще се спуска пред самата маса също асиметрично. По ръба на масата ще има посипани малки кристалчета, които ще съединяват украсата в двата края. Малко идиотски го обясних newsm78 Grinning
Роклята е много красива, но аз лично не бих рискувала онлайн, но това си е моето виждане за нещата.
Колкото до шаферките, откакто бях аз самата шаферка с розова рокля (имах плат и трябваше сама да си я шия) си обещах, че никой няма да карам да го прави заради мен. Реално всички приятелки могат да помагат в организацията и без да са еднакво облечени. Шаферките освен да са подредени еднакви за снимките друго не правят кой знае какво.
Ще имате ли букет за хвърляне, аз смятам да метна моя Grinning
Прическата и грима ще ми струват около 100 лв, което смятам че е ок. Ще пропусна всякакви мигли, изкуствени нокти и екстеншъни- предпочитам да съм аз, а и младоженеца не ги долюбва изобщо.  Stop

Общи условия

Активация на акаунт