Китайски капсули за отслабване - 11

• 166 097
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, и аз от днес съм на Лида нова формула. На моите капсули нищо не пише, едната част е светло зелена другата тъмно зелена. На блистера пише на турски.Вашите така ли изглеждат?

# 361
Здравейте, и аз от днес съм на Лида нова формула. На моите капсули нищо не пише, едната част е светло зелена другата тъмно зелена. На блистера пише на турски.Вашите така ли изглеждат?
И моите са както ги описваш. На блистера пише на турски,английски, руски и т.н. ,че се приемат по 1 таблетка на ден.От без глад ги поръчах.Не се притеснявай, действат си,стига да нямаш странични ефекти.
Успех.  Peace

# 362
Благодаря, успех на всички Simple Smile

# 363
Десинка,страхотни резултати,давай все така Simple Smile
Благовеста,аз съм пила какво ли не за отслабване през годините и съм връщала не повече от 1-2кг,така че споко.
Като ви чета съм готова и аз да го започна отново.Ще изчакам още макс 2 седмици,да спра лекарството,което пия.Като знам на мен как ми действа ми се струва,че бързо ще се разделя с моите 5-6кг.Дано само не стане като сега  Praynig

# 364
Момичета, как сте? Нещо позатихна темата. Аз да се отчета- след изпити 30 хапчета Лида стара формула (от Безглад)- ефект нулев. Сега мисля да направя малко почивка и да пробвам пък с новата формула. Някой, който е пил и старата, и новата да направи сравнение?  newsm78

# 365
Здравейте слабеещи момичета ....
Днес получих Лида старата формула и вече изпих първото хапче  Crazy Дано да има ефект защото имам 15 кг. за сваляне ,  а лятото иидваааа ... След кой ден започва да си личат смъкнатите мазнинки ... Hug Peace

# 366
Ще си позволя и аз да се вмъкна в темичката,защото и аз пия от 4 дена Лида.Нямам никаква идея каква формула е стара или нова,защото за първи път въобще прибягвам до хапчета.Исках да споделя наблюденията си до тук.Честно казано не усещам нищор все едно не пия нищо-нямам нито сухота в устата,нито ми притъпява глада,нито прилив на енергия усещам,нямам и странични ефекти за сега поне,ще видим каква ще е хавата докато изпия цялата опаковка.Спазвам си аз самата режим, най-големия ми проблем е желанието за сладко, надявах се то да поизчезне от лидата, обаче няма сестрици и няма.С малко храна мога,но без сладко ще умра, направо имам чувството, че сега веднага, ако не лапна нещо сладко и направо ще се строполя на земята.Така и така навлезнах в сферата на хапчетата след Лидата и без туй се почивка един месец, та мислех да опитам и Липовона, малко като опитно зайче да стана.

# 367
Ще си позволя и аз да се вмъкна в темичката,защото и аз пия от 4 дена Лида.Нямам никаква идея каква формула е стара или нова,защото за първи път въобще прибягвам до хапчета.Исках да споделя наблюденията си до тук.Честно казано не усещам нищор все едно не пия нищо-нямам нито сухота в устата,нито ми притъпява глада,нито прилив на енергия усещам,нямам и странични ефекти за сега поне,ще видим каква ще е хавата докато изпия цялата опаковка.Спазвам си аз самата режим, най-големия ми проблем е желанието за сладко, надявах се то да поизчезне от лидата, обаче няма сестрици и няма.С малко храна мога,но без сладко ще умра, направо имам чувството, че сега веднага, ако не лапна нещо сладко и направо ще се строполя на земята.Така и така навлезнах в сферата на хапчетата след Лидата и без туй се почивка един месец, та мислех да опитам и Липовона, малко като опитно зайче да стана.

Не експериментирайте, а вижте дали пиете нова лида. Тя работи. Липовона също е добро решение.

# 368
И аз след консултации с вас си чакам Лидата - нова формула утре. Тия от безглад трябва да направят промоция за форумки на бг мама. Grinning

# 369
И аз след консултации с вас си чакам Лидата - нова формула утре. Тия от безглад трябва да направят промоция за форумки на бг мама. Grinning

Хаха, няма да е лошо. Толкова поръчки имат от препоръки в сайта  Wink

# 370
Казах вече, че нямам идея каква Лида пия, нито пък знам как да ги различавам.Не съм я поръчала от този сайт,за който вие говорите.Поръчах ги от www.slimlida.com-ако го погледнете и успеете да ги различите по някакъв начин от сайта ще съм благодарна,ако и мене уведомите от кои пия.С режима,който си спазвам в момента преди няколко месеца свалих 10кг за един месец сега съм отново на него и Лидата.По пътя на логиката едва ли не ще трябва двойно да сваля,ако сваля обаче 10 примерно бих казала,че хапчетата не действат,защото без тях на този режим съм си ги сваляла тези килограми в рамките точно на един месец беше.Но да не бързам да давам мнение преди да си завърша курса, почнала съм ги на 15.03.Гледам,че май тук има доста хора пробвали с хапчета един съвет бихте ли ми дали като завърша Лидата към Липовона ли да се насоча или към Мейзитанг.Имам колебания между тях двете кое да избера.Някоя по опитна мама в това отношение  би ли ми дала съвет.

# 371
Четейки из форума от липовона се оплакват много напоследък. Личен опит нямам, но мейзитанг не е лош избор според мен. А лидата от безглад хич не ми я хвалете след проба мога смело да заявя, че е поредния ментак! То май не остана хубава лида никъде за съжаление....

# 372
Четейки из форума от липовона се оплакват много напоследък. Личен опит нямам, но мейзитанг не е лош избор според мен. А лидата от безглад хич не ми я хвалете след проба мога смело да заявя, че е поредния ментак! То май не остана хубава лида никъде за съжаление....

в началото на февруари си поръчах мейзитанг от безглад,изобщо не бях доволна, качих 2-3 килограма. Като се има в предвид, че до него момент нямах никакъв опит с подобни хапове.
Лидата я пия през ден ,през два .Потуши ми лакомията и с "мънички стъпчици "се придвижвам към желаните килца.Определено не е с това действие, което е описано назад във форума, но все пак е нещо. Sunglasses

# 373

в началото на февруари си поръчах мейзитанг от безглад,изобщо не бях доволна, качих 2-3 килограма. Като се има в предвид, че до него момент нямах никакъв опит с подобни хапове.
Лидата я пия през ден ,през два .Потуши ми лакомията и с "мънички стъпчици "се придвижвам към желаните килца.Определено не е с това действие, което е описано назад във форума, но все пак е нещо. Sunglasses

Благодаря ви за съветите момичета.Значи от мейзитанг твърдо ще се откажа.За Липовона май ще се наложи да изчета и тяхната тема.Като ги качваме тия кила не усещаме времето, за което е станало как минава,а като ги сваляме ден година ни се струва.Да ви кажа честно мисля че вече избрах с какво ще продължа нататък и няма да е нито Липовон нито Мейзитанг,а ще бъде Phen375 много хубави отзиви прочетох за него,както казах пускам се по пързалката и ще опитам, па ако ще и в турско да се чуе.

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 02:28 от maini4kata

# 374
Здравейте ,от 4 дни пия Лида старата формула .. За сега нямам никакви странични ефекти , единствено пия повече вода . Искам да попитам дали мога да приемам 1 таблетка сутрин и едва вечер тъй като видях , че сте коментирали , че Лидата вече не е толкова силна колкото преди .  Wink

Общи условия

Активация на акаунт