Нашите кухни-57

• 74 557
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
  • Под Сините камъни
Да се запиша и аз в новата тема   Hug
gadamer ау имаш разкошна кухня  Heart Eyes

# 16
  • Раковски
Цитат
Shadowman, дай идея сега на Раличка от къде да купи контакти

Скоро взимах от роси, за цената бива като се има предвид цената на марковите, инак в каталога на хетих е пълно с подобни неща.

# 17
Някой знае ли какво трябва да е отстоянието на трапезната маса от стената? Търсих в нета за разни стандарти, но не можах да намеря.
За островчето по спомен от старите теми - 120см беше отстоянието му от кухненските шкафове, нали? Ако е на малко по-малко дали ще е проблем?

И другият ми въпрос е - някой има ли в кухнята си елементи от ковано желязо? Дали след време правят проблем - ръжда примерно да хванат от изпаренията при готвене?

Сърдечни благодарности и от мен за труда на gadamer по новата тема   bouquet  Много, много хубаво и уютно е тук  Heart Eyes

# 18
  • Русе
Ако е 10 см дълбочината бих си направила шкаф за бурканчета с подправки. На няколко реда, плитко, тъкмо няма да има на няколко реда и да се налага да вадиш трудно.

# 19
gadamer Благодаря за новата тема   bouquet

Утре вече задължително трябва да си изберем плоскости за кухнята , че много се проточиха нещата, до сега сме избрали само гръб и плот .

# 20
  • Сф
Ако е 10 см дълбочината бих си направила шкаф за бурканчета с подправки. На няколко реда, плитко, тъкмо няма да има на няколко реда и да се налага да вадиш трудно.

Meggysan , харесва ми идеята ти.  Peace Т.е. както са сега лавичките, просто отгоре да им сложавратичка/и ?

# 21
Може ли да се сложи мивка за вграждане под термо плот или дървен? Много ми се искаше плотът ми да е от камък, но офертите са доста високи и ще се наложи да направя компромис.

# 22
MIraj, може да сложиш от онези решетчици пред лавиците, ако не слагаш вратички. Нещо не ми се получава с копирането на снимката за да покажа.

# 23
  • Варна
Някой знае ли какво трябва да е отстоянието на трапезната маса от стената? Търсих в нета за разни стандарти, но не можах да намеря.
За островчето по спомен от старите теми - 120см беше отстоянието му от кухненските шкафове, нали? Ако е на малко по-малко дали ще е проблем?

И другият ми въпрос е - някой има ли в кухнята си елементи от ковано желязо? Дали след време правят проблем - ръжда примерно да хванат от изпаренията при готвене?

Сърдечни благодарности и от мен за труда на gadamer по новата тема   bouquet  Много, много хубаво и уютно е тук  Heart Eyes
http://moderendom.net/vsichko-koeto-trqbva-da-znaete-za-obzavejd … o-na-malka-kuhnq/  дано ти помогне с някаква информация.

И да питам : имам празна стена над кухненския ъгъл ,какво може да се сложи там ,мислих за картини.. newsm78,друго...?

# 24
  • На брега
Благодаря за новата тема, gadamer!
ladyjj, моето помещение е почти като твоето (малко по-тясно, но по-дълго). Имаш ли вече визия, как ще си разположиш мебелите и позиционираш зоните? На тясната стена ли си събираш кухненското оборудване или ще имаш и ъгъл?
Изброяваш 3 уреда Х 60 см и мивка (приблизително 50-60 см само коритото). Хладилника на същата стена ли ще е?
Относно зоната за хранене и дивана, понеже идва дълго и тясно пространство, по едната стена ли ги разполагаш? Проходната зона на срещуположната стена ли идва?
dion, предвижда се хода на столовете около масата, ако не се лъжа. Да не опират стената, когато ставаш и дърпаш стола назад. Ще потърся! Мярках наскоро на подобно нещо.
Скрит текст:
Нещо на еко вълна. Кухня с възродени мебели от интересни места Simple Smile.

# 25
Здравейте, започвам и аз с проекта на кухнята. Вашите пояснения за ми много полезни. Благодаря Ви.  bouquet

# 26
Записвам се след дълго отсъствие от темата.

В далечната 2012г, Shadowman ми направи примерен проект на кухнята. Бяхме замразили нещата около къщата и сега с нови сили започваме от ново. Предполагам, че по примерният проект ще се водим, надявам се, че след 1-2 теми ще сме готови и ще мога да покажа и аз БЯЛАТА си кухня Simple Smile

# 27
Я помагайте сега и на мен да разпределим кухнята. Ето снимка на помещението. Кухнята ще започва от големите врати към верандата, а трапезарията мислех да е след нея и зад камината, в него ъгъл. Но много се притеснявам, че ще е тясно там за маса 100х150см с шест стола (затова и търсех някакви стандарти за тези разстояния). Отделно и кухнята става една малка заради нея. Как го виждате вие? Къде да я сложа тази маса, голям проблем ми е...
Каня се някой ден да я сваля от тавана и да пробвам на място къде ще й е най-добре. И вече като й намеря място да мисля и кухнята как да разпределям. Хамалогия ще е, ама не мога да си го представя иначе.

# 28
  • Раковски
Записвам се след дълго отсъствие от темата.

В далечната 2012г, Shadowman ми направи примерен проект на кухнята. Бяхме замразили нещата около къщата и сега с нови сили започваме от ново. Предполагам, че по примерният проект ще се водим, надявам се, че след 1-2 теми ще сме готови и ще мога да покажа и аз БЯЛАТА си кухня Simple Smile

Някой се е разминал с аванта от мен...

# 29
 Grinning беше лятото на 2012г, явно тогава е имало аванта Simple Smile Най-вероятно ще има някой и друго изменение, но общо взето ще се водим по твоят проект, за което ти благодаря отново след 3 години  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт