Нашите кухни-57

• 74 555
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
  • На брега
Скрит текст:
Записвам се след дълго отсъствие от темата.

В далечната 2012г, Shadowman ми направи примерен проект на кухнята. Бяхме замразили нещата около къщата и сега с нови сили започваме от ново. Предполагам, че по примерният проект ще се водим, надявам се, че след 1-2 теми ще сме готови и ще мога да покажа и аз БЯЛАТА си кухня Simple Smile

Някой се е разминал с аванта от мен...
Какъв компимент за автора, нали! 3 години по-късно все още си пази проекта и има мерак да го реализира Hug
Реа, в очакване сме! Пускай подсказки Simple Smile

# 31
Ами Дион супер ще ти стане, имаш достатъчно и предостатъчно място.

# 32
  • На брега
Може ли да се сложи мивка за вграждане под термо плот или дървен? Много ми се искаше плотът ми да е от камък, но офертите са доста високи и ще се наложи да направя компромис.
Много се замислих... Мислех, че всички кухненски плотове са термоустойчиви. За плот от дърво... Виждала съм много красиви такива открити барове, подложени на влага и атмосферни влияния, но се прави заливка с някаква смола и няма да и излезе по-евтино.

# 33
  • вятърничава
Пак аз...  Rolling Eyes Помагайте, защото цяла вечер го мисля и не мога да го измисля.

На мястото на горните две лавици искам да сложа шкаф, но КАК? Ще запушва другия краен от дясно. Не искам ъгловите шкафове, а не знам как да го направя. Чупката, която е в ъгъла е широка 10 см и дълбока 40

Дайте идеи, че ми писна, да му се невиди и кухнята и чудото  #Cussing out #Cussing out

Шкаф с плъзгащи врати? Не блестяща идея,но е решение някакво.
И това ми хареса- сн. 4 етажерките за подправки,но пак се връщаме на рафтчетата.
http://ciknoto.blogspot.com/2014/04/blog-post.html

# 34
  • Русе
Ако е 10 см дълбочината бих си направила шкаф за бурканчета с подправки. На няколко реда, плитко, тъкмо няма да има на няколко реда и да се налага да вадиш трудно.

Meggysan , харесва ми идеята ти.  Peace Т.е. както са сега лавичките, просто отгоре да им сложавратичка/и ?

Да, точно, страшно е удобно.

http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a0/4a/a5/a04aa57326639f4b … f0d850213d73e.jpg

Като това, но аз бих го направила с плътна решетка да не се праши или ако решиш едната да ти е решетъчна, тогава и тази също, че да се вържат двете.

# 35
Някой има ли мивка граниксит на фат.Отзиви за нея моля.Бялата с
 пръски по нея

# 36
  • Раковски
За горе-долу същите пари може да се вземе мивка от полиестер като харко и санитек, смятам, че са по-добри от полимермрамора на фат, томсън и подобни.

# 37
  • Под Сините камъни
 пръски по нея
И аз питах за това по напред.Предложиха ми други марки но те ни идват скъпо  Peace До края на седмицата мивките на Фат са с 16% отстъпка в Айко.Аз вчера си поръчах точно тая бялата с пръските  :peace

# 38
  • Варна
http://www.ebay.co.uk/itm/Pop-Pull-Up-Power-Pod-Unit-Kitchen-Des … sh=item259baa2cb2

Такива контакти за вграждане сме поръчвали за бюрото на мъжа ми. Аз обаче ги купих доста по-евтини от тези от горния линк, в ибей има доста обяви, в България май са доста по-скъпи. Нашият по спомен беше около 25 лева.

# 39
  • Сф
Ако е 10 см дълбочината бих си направила шкаф за бурканчета с подправки. На няколко реда, плитко, тъкмо няма да има на няколко реда и да се налага да вадиш трудно.

Meggysan , харесва ми идеята ти.  Peace Т.е. както са сега лавичките, просто отгоре да им сложавратичка/и ?

Да, точно, страшно е удобно.

http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a0/4a/a5/a04aa57326639f4b … f0d850213d73e.jpg

Като това, но аз бих го направила с плътна решетка да не се праши или ако решиш едната да ти е решетъчна, тогава и тази също, че да се вържат двете.

Май така ще го направим.  Hug Peace Със сигурност няма да ползвам най-горните полички, ама поне няма да събира прах. Много благодаря за идеята  Hug Hug

# 40
  • Русе
С времето със сигурност ще го ползваш. Събират се толкова много бурканчета, с по-редки неща, а и не само за подправки. Купуваш си накуп еднакви и си готова. Simple Smile

# 41
  • Blondeville
 пръски по нея
И аз питах за това по напред.Предложиха ми други марки но те ни идват скъпо  Peace До края на седмицата мивките на Фат са с 16% отстъпка в Айко.Аз вчера си поръчах точно тая бялата с пръските  :peace

Здравей, ние сме с мивка Fat Размер: 51х46х21, гранискит, 219лв струваше. Доволна съм, но ползвам кухнята от няколко месеца само. При нас по-големият разход беше смесителя, той ни излезе почти двойно спрямо мивката.

# 42
  • Варна
Здравейте!

Каква е идеята на LED лентата под кухненските шкафове?
 Да  е по-икономично ли?

По-рано бях питала :
И да питам : имам празна стена над кухненския ъгъл ,какво може да се сложи там ,мислих за картини.. newsm78,друго...?
Не видях ,за съжаление ,някакви идеи от вас,та това си избрах Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 31 яну 2015, 14:02 от Velina_p

# 43
Записвам се и аз да ви следя! Правя си проект на кухнята и знам, че ще сте ми много полезни!

# 44
  • Раковски
Здравейте!

Каква е идеята на LED лентата под кухненските шкафове?
 Да  е по-икономично ли?

Да е светло като сте пред плота.

Последна редакция: сб, 31 яну 2015, 16:57 от shadowman

Общи условия

Активация на акаунт