Нашите кухни-57

• 74 313
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Ами не знам дали е най- най-, но е от добрите марки.

А относно въпроса ти (макар да не съм Гадамер Laughing )- поне при нас тези компоненти си дойдоха в кашона с аспиратора. Вероятно са си пакет. Иначе, съпругът ми се ориентира как да се сглоби, а после майсторът на кухнята потвърди, че е така.

# 616
Искаш да кажеш, че Тека-та ти си върви с Compairfow 150 ли, или купувайки я, вие сте поръчали допълнително и системата  newsm78 Защото аз видях, че има цени на всеки отделен модул - тръба 1м, ъгъл с крила и др., което ме навежда на мисълта, че за всяко място трябва индивидуално да се прави схема - все пак тръбния път до изхода не е еднакъв, при някой е с комин, при друг - директно навън... Би ли пояснила, моля те  Hug

# 617
  • Под Сините камъни
Моят е на Дипломат,имам го от 1 година и нещо ама не съм го ползвала.Изход за тръба има отзад и отгоре,ние ще ползваме изхода отзад.От там ще влиза директно в тръба ф 125 която ще е вкопана във външната стена.Надявам се само да не е много шумен,навремето като го купувах беше най мощният от всички на Дипломат

# 618
Раличка, сега сме с ТЕКА, който е монтиран преди много години и не е с такава система от въздуховоди. Затова писах че въпреки марката, вдига доста шум, той е с гофретата, показани на първата снимка от Гадамер.

А за новия ни, тъкмо питах половинката - заблудила съм се, извинявам се Embarassed Той ги е поръчвал отделно като първо си е смятал и преценял какво ще ни трябва, явно аз като съм ги видяла в кашона на аспиратора, съм си помислила, че вървят с него. Женска му работа Joy

# 619
А, това е друго нещо вече  Laughing Благодаря ти   bouquet А би ли го попитала дали си спомня горе-долу колко  е струвала цялата система (без аспиратора)?

# 620
  • Отвъд алеята зад шкафа
Абсорбаторът си го купихме самостоятелно, към него нямаше въздуховоди, а отделно от същия магазин си купихме системата с въздуховода, просто казахме размерите, те ни изчислиха всичко. Монтираха го вкъщи моите майстори.

# 621
Благодаря! Разпитвам толкова подробно, защото съм почти убедена, че тук няма да я намеря тая иновация - най-вероятно ще трябва да се поръча, та да съм подкована какво да обяснявам на ММ довечера  Laughing

# 622
  • Отвъд алеята зад шкафа
Благодаря! Разпитвам толкова подробно, защото съм почти убедена, че тук няма да я намеря тая иновация - най-вероятно ще трябва да се поръча, та да съм подкована какво да обяснявам на ММ довечера  Laughing

Ако случайно не намерите в Хасково, може да пробвате да ви доставят от някой друг град с Еконт или ако имате път към София, да съчетаете нещата.

# 623
Здравейте, момичета и момчета, правя проучване за абсорбатор за малка кухня 9 кв.м приблизително. Какъв коминен за стенен монтаж бихте ми препоръчали? От кой модел сте доволни? Изключвам за вграждане. Благодаря!  bouquet

# 624
Раличка, нашите ги поръчахме онлайн. От този сайт: http://moby-bg.com/category/29/pvc-elementi-i-vazduhovodi-za-ven … onni-sistemi.html

Цената е била около 50лв, като сме взели по-големия размер 60х204 мм.

# 625
А, в Пловдив със сигурност ще намерим, дори с поръчка да е,  само трябва ММ да направи сметка колко и какви ще ни трябват и направо да поръчаме на майстора, той така или иначе от там ще пътува. Проблемът е, че като го пуснах в търсачката, само  в един сайт ми излезе, че има - може би другите от там поръчват  Rolling Eyes

Колева, благодаря още веднъж! Ще разгледам и в този сайт  Peace

# 626
Мини 79, не се надявай

# 627
  • Казанлък
Да се оплача....  Sad Както бях споменала преди няколко дни, вчера имах среша с мебелиста, за цена на кухнята ми с вратички на Модекс и Морато, за да си преценя кой вариант ще ме устрои като пари. Сумата и с двата варианта ме изненада много и разочарова, чак ми секна ентусиазма... Все пак говорим за кухненски бокс под 6 кв.м. Това, което исках аз е ето това направено в пропорция от него, но само като разположение на шкафовете, има и малки чекмеджета, които ги няма на снимката (извинявам се за лошото качество) : http://antoninaivanova.snimka.bg/other/proekt-kuhnya.854393
Та накратко...  Цената на скелето на кухнята без вратички е 1825лв. Ако искам вратички на Модекс - трябва да добавя още 1017лв. Ако пък искам Морато - още 1356лв. Цената е с качествено ПДЧ от класа на Егер  и Орма (до колкото разбрах) и плот 4см. Гърба ще е с плочки. Механизмите са обикновени и са калкулирани дръжки до 3лв., ако искам блум, кош и т.н. - отделно....
Наистина ми се струва скъпо, не бях подготвена за такава сума. В най-лошия случай си мислех, че ще е около 2700лв. Днес ще питам в друга фирма, за която се чудех преди това.
Да отбележа, че горните ми шкафове са с максимална височина около 1000 - 1050см, ама пък чак толкова да натоварват сметката...
Иначе как ви се струват шкафовете, майстора изказа мнение, че са много тесни и високи и не му харесвало - едно крило е 300/1000, ама как иначе да имам повече шкафове в такова малко пространство - 215/182 на ъгъл, като долу от съдомиялна, фурна и мивка нищо не остава..... newsm78

# 628
  • Раковски
За конкретната цена не мога да кажа дали е голяма или малка, но пък цените на вратите не търпят коментар, те са на квадрат и колкото излезне-толкова, цената на самата кухня вече си зависи от производителя. Инак високи и тесни врати нямат голям фасон.

# 629
А какви точно врати на Модекс са ти калкулирали, Антонина? Питам, понеже кухнята по всичко личи, че е по-малка от моята (която е 2.08х3.30) т.е за почти 5.5 л.м моите челни врати излезната 8 кв. м.. Бях избрала от по-евтините Модекс-и - на 100 лв/кв, т.е. идваха 800. Дори и от по-скъпите да бях избрала, пак идват по-малко пари от твоите  newsm78 Сигурно слагат някаква по-голяма надценка, знам ли ...Абсолютно съм убедена, че с хубаво ПДЧ и по-коректен майстор  Wink ще успееш да се вмстиш в 2700, в която сума да се включват и някакви механизми все пак  Peace Та, мой съвет е - потърси и друга оферта, ако трябва няколко   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт